Sn.spenc bunun grafiği/linki var mı?
Paylasmanız mumkün mü? :)
Printable View
Bozkurt reisim hünkârım diyordum dün bu bayan kuaförüne kulağının gılını aldırıyorum der gibi bişi dedi. Şimdi biz nereden bilecez senin gıl aldırdıgını
Ziyaretçi sayısı 2 ila 4 arası bir kaç gündür. Ytd
50 cente al.
80 cent -1 dolara sat.
Senelerdir.Petkim böyle.
Star rafinerisini ve petkimin araziside ne oldu ?
Bir gün patlar ama ne zaman kim bilir ?
Büyük oyuncuların arasında bir rekabet olmalı.
Herkes bir diğerinin çıkmasını bekliyor gibi.
50 cent abd dolarının yıllık yüzde 5 faizini hesaplasan 30 centlere düşmüştür yıllar içinde ayrı bir konuda bu.
Petkimi 25 lira altında tutan Azeri aklını seveyim.
50 ve 80 cent aralığında şarkı ve klip kalmadı. Büyük oyuncular kazaniyordur o kadar para koyan adam kazanmasa durur mu veya karşılıklı danışıklı, tasasi bizde. Ytd
50-80 cen nedir çıkar 2-3 dolar indir 50 cente tekrar.
Büyük dalga boyları ile oyna.
Tahtacısı işi bilmiyor.
1 ons altına karşı ise yerlerde sürünüyor. 5500 adet petkim 1 ons altın oldu yaklaşık.
Hacime bakıyorsun para koyan büyükbaş olsa hacim böyle olur mu? Buyukbaslarin çarpışması falan değil bu hacim. Bu hacim küçükleri nasıl yolarim hacimi. Eski hacimlerle kiyaslayinca tabi.. ytd
Bu durumda ne lazım buna para lazım. Ytd
Bu dediğin doğru olurdu ama ne zaman? Finansallarla suslerlerse!
Yıllarca surundugu için cent bazlı kaçan yatırımcıyı geri çekmek kolay olur bunlara.
Eğer fiyatı yukarı alıp götürse bir daha alıcı bulamaz. Bulması için ne yapması lazım, finansallarla süslemesi lazım pek tabi.. ytd
Ben finansallarında pek gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.
Düşük gösteriyorlardır muhtemelen.
Başka bir Ali Cengiz oyunu var burada büyük oyuncular arasında muhtemelen.
Birbirlerini ekarte etmeye çalışıyorlar.
Azeri bence Türk oyuncuları devre dışına bırakıp parayı yedirtmemeye çalışıyor muhtemelen.Hislerim bu yönde.
Şimdiki süreç ne peki?
Ortam kötü, aracı kurumlardan gelen beklentiler kötü, bistte gitmeyen bir sanayi var. Tek toparlanan kısım makas ama o da geçen seneki gibi yılın ilk çeyreği olarak toparlandı kalmazsa tabi.
Ha eğer bu kötü ortamı silkelemek için kullanıyorlarsa bilanço tarihine yakınlastikca veya oncesinde asıl renk o zaman belli olur. Para parayi çeker para varsa eğer prensibi ile bir trend ve ivme yakalayabilir. Tahtacınin aptal veya salak olup olmadigini o zaman anlarız. Gelecek olan son çeyrek biz ilk çeyreği yaşıyoruz makassal.. ytd
20 yıl önceleride 50 Centi görmüş hisse Star rafinerisi ortağı olduktan sonra bile 50 cent.
Hiç normal değil.
Tahtada büyük oyuncu falan yok bence timsah ve diğerleri var.
Gel yanaş yamacıma yeğenim indiriyim mideye
https://i.hizliresim.com/ldottm4.gif
Cengiz okulluyu saf dışı bıraktılar değilmi ? Sayın Spenc sen bilirsin .
Araci kurumlar Azeri değil. Eğer dediğin gibi olsa tam tersi yaparlar yıkar, yaglarlardi. Bu durumda Azeri zırnık koklamazdi. Yerliyi istemiyorlar diye birşey olmaz alacağı kararla temettü vermez olur biter. Hisseyi baskilamak için gitmesini engellemek biraz garip. Yani işin özü para var mı yok mu denetleyen de yerli değil mi? Ytd
Ayrıca "borsada uzunvadeli düşünün" hikayesi ve tezi de petko tarafından çürütüldü
3 yıldır 18 talede sürünen hisse var karşımızda
Hurkus hc Takaslar bize birşey göstermez derdim ama geçmişte Sokullu pasa yfastan toplayıp yine oradan boşaltıp gitmişti. Bu ay bu durumu gözlemlerken dikkatimi çekti ve borsaya kote edilen kap bildirimleri geldi peşpeşe başka başka kişilerden. Ayrıca bofa bu ay topladı virman yaptı gibi gözlemledim ve sonra yine baskila topla virmanla gibi gordum bofadan yfasa veya TEB teb yatırıma şeklinde. Ama çitiyi bosaltmakta olabilirdi bilemiyorum yine Sokullu pasami. Ytd
Cem okulluda hem zeytin hem borsa işini kurmuş kendi adına.Petkimleri sattıktan sonra anlaşılan.
Gel vatandaş gel.
50 cente al .
80 cente sat.
Başlığa 37 kişi gelmiş birden.
Al bu kirazdan kalmaz birazdan :he:
Aracı kurumların beklentileri Allahtan çok kötü. En azından beklenti altı üstü diye bir piyasa olgusu var da ilk çeyrek ki makasın toparlanması bir işe yarasın. Belki görünüm değişir. Ytd
Kalabalık yine bot muş sanırım. Biri birşey paylaştı herhalde, geçen voltranı oluşturalım diyen tayfa ya tahtacı müsade etmemişti kuşlu sitede 100 bin üstü takipçili olan bazılarına. Ytd
Konsolide demişken önümüzdeki süreçte enflasyon muhasebesinden arındırılmış ve her çeyrek bir önceki çeyreğe göre konsolide edilmiş halde gelecek bakalım büyüyen para, pahalılaşan bir yaşam sonunda nasıl bilançolar görücez!
Malum bazı şirketler ödenmiş sermayelerini dudak ucuklatan bir şekilde yükseltiler. Demek ki ödenmiş sermayeler cücük kalacaktı önümüzdeki süreçte. Ytd
Tabi Petkim’in sermaye tavanı 2027 yılı sonuna kadar aynı kalacak 2023 deki karar ile. Ekstrem bir durum olmazsa. En azından o tarihe kadar bedelsiz potansiyelide kayıtlı sermaye tavanı kadar olur. Bu şu demek öyle aman aman bir bedelsiz verip yine aynı rakamlarda debelendirmesinler. Ytd
Şu ortamda atmayan 97 üstüne ne zaman atlayacan. De hadi hacimle biraz kardeş. Ytd
50 sentlik petkim.
Kara paracılar gelin sizin için iyi fırsat.:)
100 milyon dolara 200 Milyon hisse.
Adını petcoin yaparlarsa belki alırlar.
Amk bitcoin 100 bin doları gördü.
Ömrünü 1 doları görmeyen hisse olarak sürünüyor.
Petkocuma kırmızı çok yakışıyor.
Tabi bir kandırmaca uckagit yoksa görüntü de. Bize neyi göstermek istiyorlarsa onu göstermesinler bari bu sefer. Ha 3 gün var 6 ncı çubuğun rengine bu kadar çubuk yuttuktan sonra rengi fatketmeyecek kendi adıma tabi. Ytd