Hocam ulkede iktidar degisseydi guvenebilirdim ama bu iktidar varken ben daha fazla hisse hayatta almam baska yerlere bakarim. O yuzden hocam ulke siyaseti ne zaman duzelecek sen onu soyle...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Printable View
bu arenada DELIANLI olmak istiyorsan.....HERKESIN BILDIGI BILGILERI COPE AT....
yuce rebbim.....
ananin rahminde.....
kendisine ait olan....
MUTLAK AKIL....
ondan bir zerre uflemistir.....
eger sen.....O MUTLAK AKILI.....BILGI KIRLILIGI ILE KAYBEDERSEN...
artik....sen....SEN DEGILSIN....sana o bilgiyi yuklemis olanin KOLESISIN.
BEN SENI YARATTIM.....sen bana dilekce vermedin beni yarat diye....
oyleyse.....
al bu....MUTLAK AKILI.....70 YIL YASA.....ve MUKKEMMEL BIR INSAN OL....ben seni....BANA ULASASIN DIYE YARATTIM.
Fezaaaa. turp .. yok yok. . çöküş. Yok lem feza walla. Aç bak bakalım biraz ABD çinden ne gibi şeyler alıyor. Bahse girerim bir allahın kulu bile bakmamıştır. Tabi ABD de de Made in Turkey baskılı apple nike falan ürünleri ile dolar taşar. ABD ticaret bakanlığından bir allahın kuluda şüphelenmez bu işte.
https://www.patronlardunyasi.com/cin...kiyeye-yoneldi
Bizde tetikçi ekonomi siteleri habercileri hemen ısmarlama haberleri ayyuka çıkarmaya başlamışlar bile. Halı malı. mobilya falan. Aynen bro.
Bütün dünyanın doğu ile batının bütün ticareti TR üzerinden akacak. Mis mis oh oh suyundan da koy. Limanlarda en basit yükleme için herhalde 6 ay 1 sene sıra bekleriz. Çin herhalde hint okyanusu süveyş kanalı üzerinden gelir ABD de akdeniz ve süveyş kanalı üzerinden geri gider. Oldu oldu. Beğendim bu trafiği. Bütün dünya çökerken TR , yine de şahlanıyor aman allah.
KUZU DAN sevgilerimle,.....guzel yaradilmis halkim.
turkiye.....2013 yilindan buyana....ULUHAKAN ABDULHAMID HAN....donemini yasiyordu.....2019 da DIPLEDI.
NEDEN DIPLEDI....acin tarihi....abdulhamid han donemini okuyun....sebebler orada.
2013 de....
endeks 5 dolarda idi.....TOPIK ACTIM.....COKECEGIZ....5 DOLAR ENDEKSTEN 1 DOLAR ENDEKSE COKTUK......2019 DA....
o topikte.....turkiyenin bu politikalarla ayakta durmasi mumkun degil dedim....topik obur koyde....gidin okuyun....veya ABDULHAMID VE POLITIKALARINI tarihten okuyun.....
onemli bir dostum....ARTIK FURUSMALARINI YAZMA....COK SAYIDA INSAN KISKANIYOR VE KIZIYOR.....para kaybediyorlar....
SEN ALDIN SANIYORLAR DEDI....
yazmiyacagim.....GENEL YORUMLAR YAZACAGIM....Bu gunki gibi.
Bu da doğru. Birde şu var. Ticaret savaşları 2. perde. Parite savaşları. Trump faiz indir dedi. Haklı da. Ardından süper teşvikler açıklanacak büyük ihtimal. Bu sektörel bazda olacaktır. Enflasyonu fazla tetiklemek istemeyeceklerdir. Herkes değersiz paraya koşacak. Biz neredeyiz bu noktada. 300 den 600 e çıkmış asgari ücret 2000 dolar olmuş memur maaşları ile mi katılacağız bu kervana.
gumruk vergileri ile....HALKLAR SOYULACAK....mathias....
devletler....BORCLARINI BU VERGI GELIRI ILE ODEYECEK....
soru su.....HANGI ULKELERIN HALKLARI ISYAN EDECEK.....
NE YAPICAN....
karl marks i yeniden okuyacan....KAPITALIZMDE SERMAYE TRANSFERLERI ve kararsiz denge halini.....
KARARSIZ DENGE HALINDE....halk isyanlari....cikis nedenleri....ONLEME YONTEMLERI....
KARL MARKS.....yazdigi donemlerde.....SOSYAL MEDYA....VE EN ONEMLISI....YAPAY ZEKA YOKTU....bu herseyi degistirdi....ROBOTTA asgari ucret yok MATHIAS.
ROBOT URETECEK.....
sen evde oturacan....devlet sana gecimin kadar PARA VERECEK....ISYAN ETME DIYE....edersen verdigi parayi kesecek....hersey dijital...NAKIT PARA YOK....cep telefonlari NAKIT.
benim ozelligim....farkliligim...GELECEGI KESTIRMEK....
gecmisle bugun.....ve YENI BULUSLARLA.....gecmisin ve bugunun....REVIZE EDILMESI....YENI NORMALLAR.
Full malda olduğum için feyza-2 kulağıma hoş geldi:)
Türkiyenin avantajı olabilir ama o feza bana uçuk geliyor. Üretim artmadan feza değil Reza gelir.
açın lu dow'uda... tahtalarda savaş başlasın amokaçi
future nedir :vk: 1000 aşağı gidiyor, 1000 yukarı
batan batmayan (kuzu emmi ) belli olsun :kahkah:
longcu bugün batmadıysa, kazıma dua etsin
sabahtan beri ''bu kağıdı yukarı alalım '' hayali var oyuncularda
https://i.hizliresim.com/r866if5.jpg
bu dakikadan sonra, bu kağıdı tutamazlarsa... borsalar chrash mode on olur
kuzu emmi ile kumara tutuşmuşken...
trumpıs geldi masaya
https://www.youtube.com/watch?v=w6zdfLIS2fM
emmi yancıların meyveli gazoz paralarını öde... ben hesaba karışmam.. başlık sahibi sensin
:kahkah: :drunk:
bugün... ''hisse alın...'' demiş...
dayu'da dün satın demişti...
bu masa üçümüze çok... çok asker kırılacak çok
Aslında kuzu hocam da 180-190 dolarları bekliyordu
Lakin birden feyza dedi
Vardır onun bir bildiği
Bu sefer kesin R yaptı
Piyasa herkesten büyüktür
Abd başkanı kim ki :)
SI.....istese....AMRIKIYI BATIRIR....BIR CEYREKTE....bunu benim bilgi duzeyimdeki herkes biliyor...TRUMP da biliyor.....AMRIKIDE....icinde....SERMAYE transferleri yapildi...ve bitti....HEDEF FEYZA....HER YERDE.
DOGRY YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR....ODA YALANDIR....by kuzu.
Kuzu hocam bu sarı kafa 2 gün sonra vazgeçtim demez dimi
Artık ralli başlar mı
Tebrikler kuzu başkan bildin yine ufak ufak alıyorduk böyle hızlı olacağını bilseydim çok ca mal alırdım yazını sonra dan gördüm yinede cesaret edip kapanışta aldım nakit çok geri gelişlerinde alacağız artık ..
https://i.ibb.co/GfGdQr0X/pu.png
By kuzu
GRAFICLERI BEN CIZIYORUM DIYORUM....kiziyorsunuz....bak....topigi bastan buraya kadfar oku...BEN CIZDIM.
cunkiiii.....
BILGIYIM BEN.
AMRIKIDE....1 trillion dolar EL DEGISTIRDI....ve tariff isi bitti....HEDEF BUYDU....YAPILDI.
SI ye.....1 trillion dolarlik AMRIKI TAHVILI alirsan....TARIFFF felani unut diyor....Si....hasstir diyor...elimdekileride satar seni itin gotune sokarim diyo.
DOGRU BILGI BU....amrikinin borclanmasini kolaylastirmak....GERIYE KALAN....SOYLENEN HERSEY....HALKA MAL SATTIRMA OPERASYONU IDI.
HADISE SUDUR....turkiyeye kac milyar dolar sokarsa....turkiye suriyenin guneyini ISRAEL e verir....bu olursa...BIZE FEYZA YETER MI....
GORUNMUYENI GOZLER GOREMEZ....onu....MUTLAK AKIL gorur....
oda bende var.
herseyi yazamam.....emme....MAL ALIN dedim mi....ardinda korkunc bilgiler var.
Zaten bist sabah sağlam gap yapar
Kimsenin eli mala gitmez
tuhhhhh furusmalarimi yazmiyacaktim....aliskanlik iste....AGZIMDAN KACTI.
Yaz hocam yaz
Eline sağlık
Tüm söylenenler isabetli.Tebrikler.Trump reyizin iletisinden sonra kapanışta fullemiştim.
zaten bankalar en başta bi çok hisse imamoğlu krizinden beri % 30-35 düştü... % 50-60 yükselecekte eski seviyelerine anca gelecek.... yabancı çekti gitti. bu siyasi ortamda borsayı kim kaldırabilir ki... :) hedef feza falan hikaye bu ülkede... doldur, boşalt, çak olur anca...
bu yıl uçak şirketleri, iletişim, enka, aselsan, kozal v.b. falan durdu, diğerleri pert...
10.000 üstü aldıklarımizi satıp 9500 lere tekrar gelmesini bekleyeceğiz oyun sahamız haziran a kadar testere sonra mal alıp 5 yıl yatacaz üstüne
Kuzu Emmim,
Her zamanki gibi bu alemin kralı ve piri olduğunu yine gösterdin.
Hem seni seven sayan yeğenlerine destek oldun hem de çekemeyenlere yine resital yaptın...
Var olasın, şen olasın.
Burası kıymetini bilmezse yuvaya dön emmim...