Sakin ol be dümbelekistan bir gün sesin çıkmayınca korktum Allah geçinden versin kederden göçtün falan sandım sessiz bırakma buraları
Printable View
Gidiyormuyuz filoryaya beyler bitiremediniz yıllardır bu boş muhabbeti
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muahahaha. Ben de ne guzel ceza yedi salak sacma seyleri yazamayacak zannetmistim. Adam butun topigi ayni tek mesaja sigacak sey ile isgal etti.
Hic de korkmadim. Hatta tezden olsun. Sahtekari savunan bana gore sahtekardir. Hele hele kendi parasini kurtarmak icin sahtekarin savunuculugunu yapan ondan da beterdir.
Arkadaslar, okumadiniz mi? Adamin iscileri 3 sene idip geldi oraya, pankart asti. 11 aylik maaslarini alamamislar. Kimse birsey alamadi hala. Gitseniz ne olacak? Ha gidip bir soveyim diyorsaniz, o baska.
Alıntı:
Goldaş İşçileri
6 Haziran 2016 ·
..
DİRENEN GOLDAŞ İŞÇİLERİ 116 haftadır alınteri karşılığı haklarına sahip çıkmaya devam ettiler 05 06 2016 pazar saat 16:20 de goldaş patronları hasan ve sedat yalınkaya kardeşlerinin florya daki evlerinin önüne giderek haklarını istediler.işçiler gür sesleriyle halk düşmanları işçi düşmanları haklarımızı derhal iade edin biz işçiler haklarımızı almadan peşinizi bırakmayacağız hırsızlar diyerek haykırdılar. İŞÇİLER;
GOLDAŞTAN HAKKIMIZI İSTİYORUZ.
HASAN YALINKAYA YA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ.
SEDAT YALINKAYA YA HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ .
İŞÇİYİZ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ.
sloganları atarak 1 saat hak arama eylemi gerçekleştirdiler.
Haklarımızı çalan, alınterimizi sömüren Yalınkaya Holding'e karşı verdiğimiz emek mücadelesi kaldığı yerden devam etmektedir. 07.08.2016 pazar günü saat 10.35'de Yalınkaya Holding sahipleri Hasan ve Mehmet Sedat Yalınkaya'nın yaşadığı Florya'daki lüks villalarının önüne giderek pankartlarımızı bahçe parmaklıklarına asarak eylemimizi başlattık. Bu sırada çay içip gazete okumak için balkona çıkan Hasan Yalınkaya'yı farkettik. Nitelikli dolandırıcı Hasan Yalınkaya'ya doğru yüksek sesle "emek hırsızı Hasan Yalınkaya haklarımızı derhal iade et, işçi düşmanlığından vazgeç, hırsızlığın bedelini ödeyeceksin" diye bağırdık. Hasan Yalınkaya, Direnen İşçilerle yüzleşmeye dayanamayarak evin içine kaçtı bunun üzerine bizde yüksek sesle sloganlarımızı haykırdık. Yaklaşık 30 dakika sonra Yalınkaya'ların şikayetiyle bir polis ekibi geldi ve yasa dışı flama açtığımız ihbarı üzerine geldiklerini söylediler. Herhangi bir yasa dışı flama olmadığını gören polisler arabadan bile çıkmadan geri gittiler. Eylemimizi yaklaşık 1,5 saatin ardından bitirmek üzereyken bu sefer de sivil bir Ford Connect ile 2 tane sivil polis geldi ve eylemimizin OHAL kapsamında yasak olduğunu iddia ederek pankartlarımızın iplerini ellerindeki çakıyla keserek düşürdüler. Pankartlarımızı topladıktan sonra sivil polislerin önünde sloganlarımızı tekrar atarak sonuna kadar direneceğimizi ve OHAL'de de bu halde de tekrar geleceğimizi ve direnişimizi sürdüreceğimizi belirterek alandan ayrıldık. Güvenlik güçlerinin halkın, emekçinin değil de dolandırıcı, hırsız bir avuç burjuvanın hizmetinde olduğu tekrar açığa çıktı. Ne Darbe ne OHAL emek mücadelemizi engelleyemeyecektir. Hayatı Yalınkaya kardeşlere zindan etmeye devam edeceğiz. Bu bir onur mücadelesidir. Goldaştan Hakkımızı İstiyoruz! İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız!
Hacıvat,
Yargıtayın iki kez bozmasına rağmen, yerel mahkeme goldaşın iflas kararında neden direndi?
Hacıvat ,
Soru2)
Sözleşmelerde uyuşmazlık halinde yetkili mahkemelerin İngiliz mahkemeleri olduğu belirtilmesine Fransız ve Alman bankaları neden Goldas hakkında Türkiye de dava açtı?
Dumbelek, kalabalik yapip durma. Ayni seyle butun sayfalari doldurdun. Anlatilani da anlamiyorsun, kac kere yazdiriyorsun.
Dava Ingiltere'de acildi. Ama adamlar sonra gelip Turkiye'de de actilar mallarini paralarini kurtarmak icin. Senin kafanin almadigi baska birsey ise Commerzbank'in actigi davadan iflas cikti, SocGen'den degil.
Commerzbank'a 10 milyon dolar
Bank of Nova Scotia'ya 11 milyon dolar
Mitsui & Co Precious Metals'e 105 mlyon dolar
Jacobs'a 0.5 milyon dolar
Ceteresini tutmadim, git seni kendin bul.
Davanin zartin zurtun hicbir onemii yok. Sahtekarlar paralari altinlari Dubaiye kacirdi islerine bakiyorlar. Git parani bordrosunda olduklarindan al, burda insanlarin kafasfini karistirip durma. Adam 206 kere ayni seyi yazdi anasini satayim.
Hacıvat,
Davalarında, zartın zurtun önemi var. Sıkışınca ne yapacağını şaşırdın.
Soru 3)Paraları, altınları dubaiye kaçırdıklarını yazıyorsun.Kimler ne zaman? Kimler yardım etti? Devlet neden bir şey yapmıyor? Kimse tutuklandı mı?206 kere kim ayni seyi yazdı?Ben kimin bordrosundayım? Kimden paramı alayım? Hissedarlar bordroya mı kayıtlı , isteyince parasını veriyorlar mı?
Hacıvat,
Goldasın paraları ve altınlarının nerede olduğunu defalarca sormama rağmen yeni söyledin.
Soru4)
Goldasın Türkiyede ki mal varlığı kimin elinde?
Hacıvat,
Adamlar önce ingilterede sonra türkiye de dava açtılar mallarını kurtarmak için diye yazmışsın..
Dersini pek çalışmamışsın hacıvat, hocan yanlış öğretmiş sana,,
Uluslararası ticaret te uyuşmazlık halinde, tarafların hiçbirinin ülkesinde dava açılamaz. Sözleşmelerinde dava açılacak üçüncü bir ülke belirtilir, Eğer taraflardan birinin ülkesinde dava açılırsa geçersizdir, mahkemeler davaya bakamaz.
Hacıvat kafana soktun mu bunu?
Hacıvat soru 4)
O halde bu bankalar neden türkiyede dava açtılar? Arkalarında kimler var?
Yahu amma bos konusan bir adamsin. Taraflarin ulkesinde acilamazmis. Anlasmalarda hangi yer belirtilmisse orada acilir. Bu da taraflarin birinin ticaret odasinda sicil kaydi oldugu yerdir. Alintilamiyorum da baskalarin keyfini bozmasin salak sacma yazilarin.
Hacivat ,
Uluslararası ticarette, uyuşmazlık halinde davalar tarafsız üçüncü bir ülke mahkemelerinde görülür. Dersine iyi çalış.
Hacıvat sorularıma cevap ver. Akıl hocalarından yardım alabilirsin.Sana herşey mübah nasıl olsa.
Hisse başlığında hisse harici paylasim yapmıyoruz ..
Benim sevdam Goldaş.Çünkü bütün param goldaş hisselerinde.Ben yalnızca goldas konuşuyorum.
Biz küçük yatırımcıları borsada koruyucu hiçbir yasa yok. Biz yatırımlarımızı Goldaş borsaya döndüğü takdirde geri alabiliriz.BUNUN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOKTUR
Eğer biraz vicdan varsa hukuka uyulmasını talep ediyorum.Kimseden bir sadaka, bir himmet beklemiyorum.
Yalnızca insan hakları, yalnızca hukuk kurallarına uyun.
Bizde insanız, bizde bu ülkede yaşıyoruz..
Kardes yeter. Bir baska yere git. 100 tane mesaj yazdin hepsi ayni bos sey (213 tane olmus!). Olmayan sirket borsaya donsunmus. Birak insanlar faydali bir paylasim yapsin.
zeek, Haziran'daki SPK davasini takip eden bir sen vardin. Ona ne oldu?
Uzel traktör madurları.
https://m.youtube.com/watch?v=HVG8ZOFSFZM
Adam herkese hakaret ediyor, zan altinda birakiyor, ithamda bulunuyor bir senedir. O almamis sen nasil almissin ki?
Üst akıl karanlık ilişkiler,bir organizasyon bu dümbelek herkes olabilir. Kimin adamı olduğu belli belki de o adamlardan birisi bile olabilir. Altınlar cukkada burada hedef şaşırtıp insanlara yanlış hedef göstererek sularını soğutup işlevsiz hale getirmek. Bizde enayiyiz ya kimin yamuk kimin doğru olduğunu anlayamıyoruz. Zübükzadelere ölüm yaşasın tam bağımsız yatırımcı.
Hacivat burdayım. ..bir yere gittiğim yok.
Sen kime hizmet ediyor sun Hacivat.
Yalinkayalarin ne suçu var.paramizi devlet versin bize. Borsaya geri dönelim. [emoji2][emoji23][emoji2][emoji4][emoji4][emoji857][emoji857][emoji857][emoji854][emoji854][emoji854][emoji378][emoji378][emoji378][emoji378][emoji95][emoji95][emoji95][emoji95]DERMİŞİM. .[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Gorevi ben devraldım. ...
Arkadaş tatilde..nöbetçi benim.
Şaka bir yana ...yapılacak ne var sizce.Dilek ve temennilerden farklı.
Borsa işlemine açılsın. Biz de satip kurtarak.Müracaat etmiş mi ki kefere.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görevin hayırlı olsun sana da mı dümbelek diyeceğiz?:wave: Şaka tabi dümbelek bambaşka bir insan o ismi bir insanın alabilmesi için çok emek sarf etmesi lazım. Topik baştan sona incelenirse dümbelek olmanın ne kadar zor olduğu anlaşılır. Türkiye de yatırımcıyı koruyan kollayan ne bir kişi ne bir kurum var.Borsa tam bir cadı kazanı. Batan batıp gidiyor battığıyla kalıyor. Goldaş sadece bir örnek. Yalınkayalar yakasına yapışılsa, mahkemeye verilse veririmi yatırımcının alacağını vermez kılıf güzel hazırlanmış sözde onlarda mağdur senden benden fazla.Yani hiç bişey yatırımcıdan yana değil. Dümbelek burada ağlıyor ama boşu boşuna ne kimse duyuyor nede dikkate alıyor.
Hacivat lar. ..
Söyleyin bana. ..
"BİZ DOYDUK ALLAH ARTIRSIN, Sofrayı kuran kaldırsın..."
Derler. ..sofrayı ki m kurduysa kaldırsın.
Sahi kim kaldıracak bu sofrayı.
Valla dümbeleğin eline bakıyoruz . Patronlarla aramızdaki bağ o.Gaz almayı ne zaman bırakırsa ya hepten batarız yada patronlar vicdana geldi deriz. Top dümbelekte
Hani ziyarete gidilecekti....ne oldu o iş.
Mahkemelerin son güncel durumu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi.
Anket sonucu ektedir ilgilenenlere duyurulur.Ek 22854
Allah rahmet eylesin kıymetsiz değersiz hissedaşımız patron yaltakçısı dümbelek için el faaaatiha.
Allahtan ceza falan almis da kurtulduk bir sure.
Haziran'da SPK'nin mahkemesi vardi. Ona ne oldu acaba. Bir zeek takip ediyordu, o da yok.
Gecmiş olsun bir bardak soğuk su için. Şirketin iflası verildi. İkinci iflas artık dönüşü yok.
Dua edin şirket hisselerini toplasin . SPK açtigi davanın sonucunu takip etin artık.
Bu arada dumtekatek ten helallik alin çok üzerine gittiniz. Bir birinizi kirmaniza gerek yok hepimiz mağdur olduk.
Hacivat...ne oldu...
Siz kime hizmet ediyorsunuz.
Bak yazan çizen yok.
Soğuk su bile içtiniz.
Dumbelek yuvana dön. ..[emoji23]
Istedigin gibi yaz. Sen onlara bakma. Yeterki dön yuvana. Kıymetini anlasın bu Hacivat lar. ..[emoji55][emoji55]
Ceza yemistir o. Yoksa her aksam stadda su sattiktan sonra gelir buraya ugrardi.
Yalınkayalarla görüşün hisse senetlerinizi alabilir
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.