boşver üçbeş bin cebe attım diye sevinsin şimdilik..kaçan balık büyük olurmuş..misali:wave:
Printable View
Dediğiniz olursa helal olsun derim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rsi tavanda bundan sonrası bilançoya kalmış.aslında biraz motor soğutsa fena olmaz
5,93 üstü kapatsın o da bişeydir 1 direnç daha geçilmiş olur.
hadi be spek amca 3 kademecik..ne ki senin için çiklet parası
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c15bb6abbc.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seni kırmadı 5950 ye kadar aldı :)))
sn acemi
163 ustu 175 cent cemtasda bu kadar sağlam durus oldukça bunu da alırlar rahat ol.
yadaaaa cemtasa sağlam ..............ler ikisinden biri
6 ya yolculuk :) 5.98 gördü
5.95
İşlem 25 bine fırladı
6.00 :))
Bakalım gidişat nasıl olacak
maşaallah diyelim nazar değmezin..
benimde hedef 6.30 du ama biraz daha çıkarsam mı acaba hedefimi ki çed raporsuz hedefim öyleydi çed te gelirse aynen 9-10 lar çok uzak değil :)
50 gram beyni olan cemtası satınca buna döner ve bir sekildede dönenler var Kİ fiyat yukarı ivmeleniyor
sırada 6,18 var orayı geçerse bambaşka dünyalara yelken açarız inşaallah..
Beşiktaşk şuan cemtaştan da çıkılmaz ki:) koptu gidiyor maşallah
6,00 gördük süper
bambaşka dünyalara yelken 2.03 2.20 cent ten sonra tl olarak arada guclu yer 6500 sn acemi
H.O 200 günlük 6.02 üzerinde durdukça ve 50 ortalama 200 günlük üzerine atarsa düşüş bitti hedef 6.55 olur sonrası zaten asıl beklenenler ..izleme devam:whistling:
Henüz onaylanmadı biliyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanmadı henüz 6,01 sallamayalım
alış 6 satış 6,01 yazıyordu da ondan dediydim pardon. işlem var mı göremiyorum.
malı alırlarken satmaya bileceksin sn ömer sonra ah demek para etmez.
basit bir mantık çıkarımı yapalım diyelimki cemtası sattın. ki sağlam direncine gelmeye başladı (3800-4100)ve onun babası ve cemtasın her değer artısından ama er ama gec nasiplenecek ve ucuz bir kağıt almakmı? yoksa yazı tura atarak daha çıkacağına dair spekülasyon yapmakmı?
Mantık ve düşünce tarzınız doğru[emoji106]
Ben 4 leri kırıp geçeceğini düşünüyorum o yüzden dedim.
Elimde cemtaş yok bu arada
Parayı cebine attın mı arkana bakmayacaksın:)
Bucim herzaman sağlam limandır.
Gelin bu limana yanaşın ozaman
http://www.bursamuhalif.com/bursayi-...rojesine-onay/
geçen aylarda şöyle bi haber var ortaklar bucim i takip eden üstadlar daha iyi biliyordur
o haber tırıska bide neyi anlamam bilirmisiniz insanlar her turlu ihtiyacı karşılansın ister ama kendisine dokunmasın ister cimento fabrikasını hakkariye yapın diyecekler utanmasalar. sanki diğer bölgelerde insan yasamıyor ehh inşaatta tezekle ev yapımınıda çoktan geçtiğimize göre bu cimento da lazım olduğuna göre niye itiraz ederler anlamış değilim. itiraz edenler kendileri nemalanamadığı için patırtı yapıyorlar yoksa kimsenin cevreyi felan dusunduğu yok
Çimento fabrikasına hayır.
Evim betondan olsun
Elektrik santraline hayır.
Donum camaşır kurutma makinasında kurusun
Aynen [emoji106]
konu dışı olacak ama bursa'da yaşan biri olarak biri YEŞİL BURSA'mı dedi. buyrun son durum
http://wowturkey.com/tr489/k_ugurcavac_PB117355cvc.jpg
Önde stadın yeşilliği var yeter artar biz İstanbul'da ne yapalım:))))
Resim gerçekten çok iğrenç anlamak mümkün değil eleştirince muhalefet yerine konularak hedef haline geliyorsun.Diğer şehirleri fazla gezmedim ama yıllardır bursada yaşayan biri olarak fetocu tayfa rant uğruna bir şehri katletti.Ucube gibi şehrin göbeğinde 20 katlı tokiler ülkenin en verimli ovalarindan biri olan bursa ovasini imara acmalar metro yapıyoruz diyerek tramvay yapıp trafiği felç etme yaz yaz bitmez beceriksiz defineci yöneticilerin bu şehire zararı.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.