Dususe gecti
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dususe gecti
Yuh ya
bu sefer spekten önce davrandık 2,74 'ten eline verdik malı cuma günkü 6-7 sademedeki yaptıkları beni buna itti. 2,57 den 2,50 ye kadar laım emirlerini yaydım bekliyorum. Gelirse ne ala gelmezse de yolu açık olsun. Bir süre bu adamlarla anladığı dilden konuşacaz belli oldu..
Nedir bu 61. 62 bi kurtulamadi burdan
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP *** BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. *** BNTAS *** İhale Kazanılması
İhale Kazanılması
İhale Kazanılması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu : Teneke Ambalaj
İhaleyi Açan Taraf : S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (TRAKYABİRLİK)
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı : -
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar : -
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı : -
İhaleye Teklif Verme Tarihi : 2017-03-29
İhalenin Kazanıldığı Tarih : 2017-04-10
İhale Bedeli : 1.258.340,00 + Kdv
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım : 1.258.340,00 + Kdv
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%) : %3,02
Açıklamalar
Açıklama
Ülkemizin lider Bitkisel Yağ Üreticilerinden S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği
(TRAKYABİRLİK)Genel Müdürlüğünün Çorlu-Tekirdağ ve Karacabey-Bursa entegre tesisleri için açmış olduğu Teneke Ambalaj
ihalesinin1.258.340,00 TL + Kdv Bedellik kısmını Bantaş Bandırma Ambalaj San. Tic. A.Ş. olarak kazanmış olup,Kamuoyuna
SaygıylaDuyurulur.
-KAP-
Kademeler de yüklü ..silmezlerse bugün kıpırdamadan.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a2a33d9338.jpg
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haberi acaba neden şimdi gönderdi. Gerçi büyük birşey değil ama ne için kullanacak bakacaz.ytd
Ne güzel danışıklı dövüş oynuyorlar değilmi....yatırımcının Allah belasını versin şirket manipülatör el ele gibi sanki
Evet iti aynen mal çıkmak için kullanıyor
Şahsi düşüncem 2,60 altına vurursa mal çıkmaya devam ediyor diyebiliriz
Birini kötülerken önce bir kendimize bakmamız lazım dimi :) ben dosdoğrumuyum diye..
Sende 3 gün önce böyle bir şey yazmışsın ve altında hiç bir imza yok..
Aslına bakarsak ben senin de o arkadaşında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama iğneği başkasına batırırken çuvaldızın da tadına daha önceden bakmamız gerekir bence..
Sağlıcakla kalın..
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 2207 Durum budur.
Ek 2208 Bu da kademeler
Sanki sindire sindire topluyor gibi geldi bana, takas hep artıda. Ama bilemeyiz tam olarak !! YTD ancak abi kimse tahtaya çok hakim bu belli.
ılk defa yukskten atladım
2.68 e 100 bin alış giriyor ama 8000 satışla kademeyi yıkıyor. Bu da hiç hoş değil.
resmen şike var:) bu kağıdı nasıl gözaltına almazlar anlamak mümkün değil bildiğin oynuyorlar kağıt çıksada düşsede farketmez bildiğin üçkağat dönüyor
olur da bir gun 2.80 geçerse denenebilir.
Şu ana kadar olan pastayı paylaşabilecek varmı.y.t.D.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 dakada pasta degısıyo ıyı olmadı gornmesı
Bu kagit suan korkutuyor. Avhol gibi. Cikip cikip iniyor. Belli kademede 11 milyonluk hisse 8 milyon islem yapiyor.
2 yabancı satusta dıkatlı olun 263 273 cok buyuk tepkı bıle degıl yatrım fınan ve creı satışta
2. bı satış dalgası gelcek bende ky burdan malandıyorr cok dustu deyıp alımamllaı 260 lardan ama aldıyor byrdan alanlarda satış dalgasında vercek 180 2 den gerı koycaklar gıbı
10 kedeme 3 lerden malda yakalan orta abıler zararı cıkartıyoo
garan alsaydık delı kar yazardık bunu basını beklemek yerıne
Son dakikalari bekliyo gibi bisey sallayim bende. tavsiye degildir.bakalim tahmin
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bende bilmiyorum deli dünya işlem yapıyor ama işlem aralığı 2,60-2,70 enteresan yorumlar kişisel düşüncelerimiz,taban olur diyende olur,tavan olur diyende
Buralarda mal dağıtıyormu topluyormu onu anlamak gerek,zararla bekleyen çok kişi vardır umarım onlar için güzel olur
@cefaks bey cuma günü pasta an
Alamamıştik. Bugünün ve cuma gününün pastasını atabilir misiniz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
credit suisse nin elinde daha ne kadar mal var? sata sata bitiremedi :vk:
takasları takip etmeye calısıyorum.bugun bir miktar hisseye giriş yaptım.bu hissede acığa satıs yapılmşmı.bunu görebilen varmı.takaslarda ziraat yatırım ilk tabandan beri devamlı malını artırmaya calışmıs.hayırlısı bakalım y.t.d.
http://i.hizliresim.com/vbyoYD.png