ınvest az geçen hafta aldıgı 45 bin lotu bügun aşagı yukarı hareket ettirek boşalttı bu kadar hacmin nedeni şimdilik bu
Printable View
ınvest az geçen hafta aldıgı 45 bin lotu bügun aşagı yukarı hareket ettirek boşalttı bu kadar hacmin nedeni şimdilik bu
+5 geliyor.hürriyet ve dohol kıpırdadı.
Bizim dun aldigi mali mal gibi 90 lara yazinca almadilar tabi
http://fs5.directupload.net/images/170907/ypskrzc2.jpg
dış borsalar.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +121 olurken, ortalama tahmin +182 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 23 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +580 puan olurken, en düşük beklenti -152 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 21'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +121
Ortalama : +182
Maksimum : +580
Minimum : -152
Katılımcı: 23
bu formasyon bi yere girip açılmayan şemsiye modeli mi acaba :wu:
euro-usd paritesi 1.20 yi geçti.. Hammaddeyi dolarla alıp üretilen malı euro ile satan ditaşın bilançosunu çok olumlu etkileyecektir.. Bu baskının sebebi yakında çıkar.. bekliyorum seni ditaş..
Burada teknik şemsiye hikaye adamlar malı toplamış ayrıca doğanın elinde turşu gibi yıllardır olan var son kalan parsalarda değirmeni döndürmek için piyasada veya birazını daha almak çabası velasıl ağalar tetikleyince falan filan hareket eder tabi başlayınca az az ilerleriz veya bir haftalık bir sağlam hareket ve sonrası kendine bir taban oluşturur oralarda da gıdım ilerler benim tahminim.YTD
tahtanın kademeleri bom boş 5-6 kademede gerçek satıcı bin lot bulamaz sadece katakulliden ibaret YTD
hissedarlar kimse de ses soluk yok ditaş bugün garip bi hareket yaptı ele mi verdi eldekini mi aldı kimse pasta da paylaşmıyor.
arkadaş bu hisseyi herkeslermi terk etti
Tetketseydik inanki hissederdin.
Acaba diyorum güç topluyorda önce 8.80 sonra 10 üzerimi yapacak.
kimsenin varlığını da hissetmiyorum :)
ya kim alıyor kim satıyor onu bile bilmiyoruz cefaks bize de uğrasa ya hacim yükselince
Züğürt tesellisi bir yana şu yerli oto meselesi bi netlik kazansa benim için son durak budur.
arkadaşlar hisse toplu dışarıda kalan lotlar çerez parası malınıza sahip çıkın hareket başlayınca tek tuş hareketiyle başlar baka kalırız.YTD
arkadaşlar ne fırsatlar kaçırdık ditaş yüzünden lanet kağıt en çok düşen hisse oldu ağustosta bir daha da düzeltemedi kendini derdi nedir bu hissenin kolu kesip atalımmı illa.
hissesi olanların da inancı kalmadı sanırım şurada acımızı bile birlikte yaşamaya gelmiyorsun gelin ağlayalım :(
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://fs5.directupload.net/images/170914/4uho4xtn.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -111 olurken, ortalama tahmin -80 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +218 puan olurken, en düşük beklenti -396 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 22'si negatif, 7'si pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -111
Ortalama : -80
Maksimum : +218
Minimum : -396
Katılımcı: 29
evet arkadaşlar kimse de ses yok nedir şimdi bu fikri olan varmı
Ben, sen kol kestin sanmıştım...
Önemli bişey olmasa gerek birisi elindeki 300-500 lotu üçüne beşine bakmadan verdi herhalde.
ipekler yine kozalarından çıktı düştü piyasayı berbat ettiler doğan holding hisseleride düşüşte bunun da etkisi olabilir.
kardeş ben kolu kesersem şimdi kan kaybından ölürüm :(
bir sitede hisse yorumcusunun sorum üzerine yorumunu ve çizdiği grafiği olduğu gibi buraya kopyalıyorum.
#DITAS Hisse 8,87 de trendin tepesine dokunup hedef görmüş; ancak grafikteki kırmızı çizgi üzerinde kaldığı sürece (6,30 6,40 TL seviyeleri ) trend dışı bir hareket sergileyeceğini düşünüyorum … Bu seviyelerin altına inerse 6,00 ve 5,40 lara kadar geri çekilebilir dolayısıyla 6,30 gibi kısa stoplu takip edilebilir.. Dirençleri kısa vadede 7,50 8,90 9,30 orta uzun vadede 11,10 13,30 16,80 TL seviyeleri… Mavi alan hayalidir…
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...87f8f2e9a7.png
SM-J320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan holding ve Aydın Doğan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayağı yayılmış..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazı kuruluşlara ait televizyonların, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayınlarında, 60 yıllık köklü geleneklere sahip ve tüm işlemleri şeffaf Grubumuz hakkında kasten yanlış, yanıltıcı ve iftira teşkil eden haberler bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.
Şirketlerimizi ve payları Borsa'da işlem gören şirketlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızı zarara uğratan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı bağlamında suç teşkil ettiği düşünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkında her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
hissemiz yine şov yapıyor !!!
Arka arkaya sert düşüşler görmeye başladık.Endeksin aşağı sarkmasına ,aşırı tepki gösterdi...Ben yeniden alım yapacak olsam; en az iki gün yeşil kapamasını beklerdim.
6 nın aşağısına gelde 8.50 den verdiklerimi geri alayım[emoji12]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben böyle hissenin taaa
Türkiye gazetesi Aydın Doğan ile uğraşıp duruyor. Tezcan abi satamayanlar napsın? 8.20 den alanlar battı battık Tezcan abi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi