http://www.gencler.com.tr/gencler-me...er-sanayi.html
Genpower Jeneratör Kabinlerini bu firmaya yaptırıyordu. Bu firmamızda parasını alamamış. :( ytd
Printable View
http://www.gencler.com.tr/gencler-me...er-sanayi.html
Genpower Jeneratör Kabinlerini bu firmaya yaptırıyordu. Bu firmamızda parasını alamamış. :( ytd
21 mi 21 bin mi? Daha öncede %1 ortağım diyordunuz oda 45 bin yapar. Murat Doğan sizin özünüzde iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum fakat şu Mercedes ve BMW geldi ortaklık mı var durumu çok şaçmaydı Ankara trafiğinde her 5 araçtan biri lüx araçtır. Gerçek Bilgin varsa onu yaz böyle dolaylamalarla kimseyi toplayamazsın.
sadece 49 adet lotum var matematiğin varsa hesapla ... Yarını merak edenlere söyleyim bilirkişi şirketin geçmiş yıllarda karı var diyecek şirketin iflası söz konusu değildir diyecek. Davaya müdahil olan alacaklılar itiraz edecek mahkeme başkanıda yeni bir bilir kişi oluştura bilir. Vesselam gözlerinizden öperim. M. D ytd... Mahkemeden ne sonuç çıkarsa çıksın bulaşmayın yeminle helal paranızı batırmayın illede ben alacağım diyen varsa 2017/ 3 dönem bilançosunu görsün... Yeniden değerlendirelim
Benim fikrimle hisse alan yada satan varsa mahkeme öncesi kararını versin sorumluluk kabul etmem. 04/04/2017 tarihi itibarı ile 1 lotumu sattım 48 adet genyh hissem kalmıştır. YTD
Murat doğan
zaten kar etmeyen, etse de en fazla 10-15 milyn kar edebilecek, bir fabrikadan, payımıza düşen ne ki, 1 senede müjdata 0lan 120 mily0n b0rcu ödeyebilelim.
11 mily0n verdiğimiz para varken, müjdat kerdeşim, niye bize k0ca fabrikayı teslim etsin.
jeneratör fabrikası, gen yatırımın içinden , ama öyle, ama böyle mutlaka çıkar. tamamı çıkmasa da, bize enfazla yüzde 8 kalır. ileriki dönem için.
yarın ki, mahkeme kimin? bizim değil ki, stres yapayım. iştiraklerimizden 0lan genpwer jeneratör fabriklasının davvası.
iflas ederse ekime, etmezse ç0kta s....ime.
an0nim şirketler, brçlarından sadece mal varlıkları kadar s0rumludur, hissedarlarda , taahhüt ettikleri sermaye b0rcu kadar.
zaten sermaye b0rcumuz y0k, strse gerek te y0k.
iflas kararı çıkarsa, spk acil t0planıp, bizi k0ttanmı atacak. 4 adet daha iştirakimiz var. ( gerçi gayri faal ama 0lsun) yaklaşık 1 sene faaliyetsiz bile k0tta kalırız. ( örnek genpwer hld., transturk hld. vesaire.
iflas kararı çıkarsa, bunun istinaf mahkemesi var, itiraz makamı var. ( misal arbul a.ş iflas davası.
her genç kızın rüyası " zetina dikiş makinası" diye bi reklam vardı eskiden.
her " antin kuntin patrnun ruyası da" brsada hisseleri alınıp satılabilen bi şirket" tir.
kafana göre bedelli yaparsın, brçlanırsın, brç verirsin, h0rtumlarsın.
müjdat kardeşim, şirketsin duramaz...
kendi adıma k0nuşayım...
s0nuç ne 0lursa 0lsun, dert etmem. tecrübe der gecerim. dünyanın s0nu değil. kazansak ta, bitmiy0 hiç bi şey.
2015 mart-haziran arası, bu hisseden benim için hatırı sayılır para kazandım. 0nun ç0ğunu, bu f0rumlardaki, yazarlardan etkielenerek, saçma sapan hisseler alarak, kaybettim.
Gecmis yillar kari mi varmis mis?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.