valla ben sanmıyorum...
en azından bizim yaşadıklarımızı,yazdıklarımı okusalar atlamazlardı...
ama oladabilir ... zamanında bizde gaza geldik,düştük bu batak şirkete...
53.245 lotla 0,36 Tl de uzlaşıyor
68 bin lotlsa 36 ya uzlaşıyo 36 da fazladan 6 bin lot alıcı var
Ben de ilginç bir şekilde rahatım ve yükseliş trendine girecegini6ve hatta yakın bir zamanda tavan serisinin başlayacağını düşünüyorum...
Zaten 1 yıldır şirketin icra borç durumu satın alındı. D grubunda olduğu için dikkat çekmedi. Hissede olanlar genelde benim gibi yüksek maliyeti olan ky spek ve patron...
Patronun hisselerinde artma ve ya azalma olmadı spek toplayabildigi kadar topladı biz ky lerin bir kısmı maddiyat sebebi ile çıkarken kimi ky de maliyet düşürdü. Hep daha dibi diye diye aylarca 30 bandında fiyatlandi.
Beklentimiz bilanço dip notları ki oraya semifinal rumuzlu arkadaş çok güzel bir yorumda bulundu faiz alacağı isletilmiyorsa alacak karşılığı maddi duran mal varlığı alımından bahsetti. Ben iki hafta önce Akpaz mali işler müdürü ile telefonda konuştum o da doruk gıda alacağı ile ilgili buna benzer bir çalışma yapılıyor demişti. Arsa alıp kat karşılığı gayrimenkul işi gibi. Bahsedilen bilgi doğru ise ve dipnotlarda gorebilirsek herkesin cekincesi olan alacak meselesi açıklığa kavuşacak ve şirket prangalardan kurtulacak.
Bu durum gerçekleşirse zaten devamında bir üst pazara çıkmak için başvuru haberi ile birlikte hissenin 1 üstündeki rakamlara yonelecegi aşikar..
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
17.159 adetle 0,37 TL den uzlaşıyor.
13:55 uzlaşmasında 19.159 lotla 0,37 TL den uzlaştı
şuan itibariyle, 8.961 lotla 0,38 Tl de uzlaşıyor
Aylardır aynı fiyat ile açılıp kapanmasına üç beş binlik hacme zoraki alistirmislardi şimdi bir nebze olsun hisse ölü formasyonunda uzaklaşmaya başladı inşallah roket formasyonuna da şahit oluruz...