-
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (20 üye ve 42 ziyaretçi)
birşey bilmez, ABDULLAH KAYA, Arif Turgay, burarc, dr.1715, dumancı34, emperador, ERD0805, ESeyyah, fatihuzu61, gsarayzede, hasan1907, kalvin, kimyacı hasan, Mahulli, ozzy_34, paradoksx, sed_dülbahir, Sunnyfunny, wurddf
-
A1 capitalin ,marbaşın elinde mal falan yokki ,en çok satan onlar açığa satıyorlar ,tek teselli ,alan yabancı,neyse dükkanı kapatıp gitmekte fayda var izlemenin bir anlamı yok
-
-
Bugün çok küfür ettim daha da yazmam dedim lakin bu kağıt bugün eksi kapatmazsa aha da yatırın beni s...n.. Bu kadar da iddialıyım. Belli etti kendini o.evladı. Ytd amk.
-
4.40 uzeri deneme yapacaği kanaatindeyim. Ytd..
-
alligatör yani timsah göstergesinde timsahın çenesinin altında toparlanma gözükmekte ancak timsahın dişlerine çarpıp geri dönüyor bugün 30 larda kapatması ve oralardan aşağıya salmaması demek timsahın ağzının içinde kalınacak demektir ki oda timsah yavaş yavaş daldığı dipten yüzeye doğru çıkışa başlamış bir izlenim verecektir. umarım timsah direk kafayı yukarı kırar ve bu seviyelerde belli bir süre uykuya dalmaz çünki uykuya daldığında yani yataya bağladığında ne olacağını kestirmek güç oluyor . kimsede yanaşmıyor o bakımdan hisseye.
-
2m lotu 4,30 ortalamadan alan yatırım finans 4,25e basmaya başladı.
-
akşama bir sıçrama daha yapar belki sabah 20 kadar geri çekildi tepki geldi, şimdide 22 ye kadar geri çekildi ordan tepki geldi görüntüsü var ama şimdilik bakalım ne planlıyor. bu tip hareketlere keriz silkeleme diyorlar genelde ama bilinmez ne olacağı.