Cevap ver cevap.
"Bu forumda abidik gubidik şeyler oluyor" yazabilir misin bir yerde.
Printable View
Ben cevaplayayım.
Yazamazsın. Seni şutlarlar.
Başka üyeleri kastederek de yazamazsın, seni şutlarlar.
Varsa "abidik gubidik şeyler olduğuna" inancın, bildirirsin durumu Yönetimi bilgilendir butonu ile yöneticilere, onlar gereğini yapar.
Şimdi..
TBMM de abidik gubidik şeyler mi oluyor.
Bizim irademiz abidik gubidik şeylere mi alet ediliyor.
Çık sor bakalım 79 milyon 814 bin 871 kişiye, kaç tanesi kendi iradesinin abidik gubidik işlere alet edilmesine razı gelir.
Mecliste abidik gubidik şeyler olduğunu ben mi söyledim. ?
Kim söyledi..??
Yargı nerede. ??
Hadi geçelim yargıyı.. Millet nerede millet.. Kendi iradesinin abidik gubidik işlere alet edildiğini duyan millet nerede...
Hadi cevap ver.. ??
Öyle dandirikten iki cümle yazıp kaçma.
Göreceğiz.Gerçekleri çarpışmada pkk ile aynısının.Yalan ilham kaynağımız.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten başbakan sorunu cevaplamış yukarıda verdim konuşma metnini bir daha koyalayım
Başbakan Binali Yıldırım, Sinop’taki konuşmasında söylediği “Seçimde mevcut sisteme göre siz hükümeti seçemiyorsunuz, sadece meclisi seçiyorsunuz. Kim bakan olacak kim başbakan olacak buna karar veremiyoruz. Sonra orada abidik gubidik bir takım işler oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç aklımıza gelmeyen biri Başbakan olmuşâ€ sözlerine ilişkin konuştu.Yıldırım, şunları söyledi:
“Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar da çalışıyor da boşa çalışıyor. Kafa yanlış işlere çalışıyor. Laf üretmek için çalışıyorlar. Hani ben diyordum ya ‘hükümeti abidik gubidik yaparlar, başbakan değiştiriyorlar.’ İşte o günlerde oldu. Çiller – Erbakan döneminde biliyorsunuz, Türkiye’nin en fazla oy almış iki partisinin başlarına görev vermedi o zamanki cumhurbaşkanı, arkasında bir kişi olmayan milletvekiline verildi. Öyle olmadı mı? Yalım Erez’e vermedi mi? 28 Şubat sürecini orada başlatmadılar mı? Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez. Biz geçmişimizi de biliyoruz, geleceğe de emin adımlarla yürüyoruz.â€
Bergamalılardan destek isteyen Başbakan Binali Yıldırım, Şakran’da da vatandaşları selamlayıp Aliağa Enka Spor Salonu’nda, STK üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa’da gençler, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ marşını Evet’e çevirdi, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar. Bütün sandıklardan evet’ler çıkar’ diye söyledi.
Tarihte yok bu kadar çark.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abidik gubidik ile birgerçeklikten söz etmiş bakanlar kurulunu millet seçemiyor
tarihtan de örnek vermiş çiller Erbakan dönemi hatırla