-
Haklısın kap açıklama yapmalılar doğru yada bu haberler asılsızdır diye.Twitter üzerinden yaptığım paylaşım:
@DoganHoldingAS @Hurriyet @spkgovtr
Hisseleri borsada işlem gören şirketler için ÖZEL DURUMLARIN KAP 'a bildirim yapması zorunluluktur.
Bugün Hürriyet'in satışı ile ilgili bir görüşme yapıldığı da dile getirilen iddialar arasında.
'Peki ya Posta?' diye sordum. Ona verilen yanıt da şöyle: Onun için de Katarlı şirket deniliyor ama Hürriyet kadar net değil.
Halka açık bir şirket olarak iddialar ile ilgili olarak yatırımcılara neden açıklama yapılmamış ve KAP ta bildirim yapılmamıştır.
Dün ve bugün bazı yayın kuruluşlarında yer alan satış ve görüşme haberleri doğru mudur?
Doğru yada asılsız ise neden açıklama yapılmamıştır?
https://mobile.twitter.com/mavidnz76...71672610414592
-
Bu fırsatı kaçırmamaliyiz.
Şirket yönetimini bu haberlerin doğru yada asılsız olduğunu açıklamaya zorlamaliyiz.
Bu kadar mağdur yatırımcıyı hiçe sayamazlar.
Bu haberlerin aslı var mi yokmu?
Tekrar yazıyorum BU KADAR MAĞDUR YATIRIMCIYI YOK SAYAMAZLAR!
Doğruysa iyi değilse kaldığımız yerden devam ederiz.
Twitter üzerinden yaptığım paylaşım:
Hisseleri borsada işlem gören şirketler için ÖZEL DURUMLARIN KAP 'a bildirim yapması zorunluluktur.
Bugün Hürriyet'in satışı ile ilgili bir görüşme yapıldığı da dile getirilen iddialar arasında.
'Peki ya Posta?' diye sordum. Ona verilen yanıt da şöyle: Onun için de Katarlı şirket deniliyor ama Hürriyet kadar net değil.
Halka açık bir şirket olarak iddialar ile ilgili olarak yatırımcılara neden açıklama yapılmamış ve KAP ta bildirim yapılmamıştır.
Dün ve bugün bazı yayın kuruluşlarında yer alan satış ve görüşme haberleri doğru mudur?
Doğru yada asılsız ise neden açıklama yapılmamıştır?
https://mobile.twitter.com/mavidnz76...71672610414592
-
Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, görevine bir süreliğine ara vereceğini açıkladı.
Vuslat Sabancı "20 yıldır aralıksız Hürriyet’te çalışıyorum. Ancak odaklanmak ve kendimi geliştirmek istediğim, hep ertelediğim bazı konular var. Bunlara zaman ayırabilmek için Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı bir süreliğine bırakıyorum. Ama Yönetim Kurulu üyeliğim devam edecek." dedi.
Haberin tam metni:
http://www.hurriyet.com.tr/ara-verme...yorum-40421273
-
KAP HABERI
İlgili Şirketler
[DOHOL]
İlgili Fonlar
[]
Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Hafta sonunda bazı basın yayın organlarında ve medyada yer alan, "Şirketimiz'in ve/veya Hürriyet Gazetesi'nin satıldığı" yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Mevcut durum itibariyle bu kapsamda alınan bir Yönetim Kurulu Kararı bulunmadığı gibi, yapılan herhangi bir çalışmada bulunmamaktadır
-
Sn Cefaks son 1 aylik toplu dagilimi yapistirma sansimiz var mi? Tskler
-
Bugün net yatirim finans 2 milyon almış ardından teb 1milyon almis....teb tekinler patronun galiba pek hareket olmuyordu bugun bu kadar alması çok ilginç .satış söylentilerini yalanladıkları gün ...yavas da olsa hedef ileri
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
KAP AÇIKLAMASINA DİKKAT!
Açıklama şu :
Şirketimiz'in ve/veya Hürriyet Gazetesi'nin satıldığı" yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.*
İyice hiçbir haberde gazete satıldı demedi ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEYİ YALANLİYORSUNUZ!!!
Haberlerin tamamı satış hazırlığı olduğunu ve evrensel in haberinde haberin yayınlandığı gün bir görüşme olacağı yazıyordu.
Çıkan haberler ile KAP a çıkan yalanlama haberi
T. U. T. A. R. S. I . Z.
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Ârif ânı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…
Sen Hakka tevekkül kıl
Tefvîz it ve râhat bul
SABR eyle ve RAZI ol !!!!!!!!!!!!!!!
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…
Düşer mı çıkar mı bilmem
Şunu bilirim
ALLAH EL MÜNTEKİMDİR!
Er yada geç ilahi adalet
ZİNK DİYE GELİR.
-
Arkadaşlar en önemli atasözlerimizden biridir ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Tabiki biz sattık diyecek halleri yok.Hazırlıklar yapılır, pazarlık biter ve satış nihayetlenir prosedür bu daha önceki tüm satışlar gibi.Bu sefer iş ciddi rakam bu fiyatların en az 3-5 misli olduğunu hele hele şuanki fiyayatının 70 kuruşlu fiyatlar olduğunu düşünürsek hissenin nerelere gidebileceğini tahmin etmek çok sürpriz olmaz.Malı kaptırmamak gerekir adamların finansal oyunlarına inanmayıp sakin bir şekilde beklemek en doğru iş gibi geliyor.ytd