Bugün batıyoruz herhalde artık kurtuluş yok hacimsiz çakılıyoruz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün batıyoruz herhalde artık kurtuluş yok hacimsiz çakılıyoruz
11 milyon dolara aldıgı ihale var bir şey olmaz aslan gibi ihracat yapıyor malları teslim etti paraları tahsil etti ...ilk ceyrekde cok daha iyi bilanco gelir
Ilk ceyrek ne zaman aciklanir tahminen mayis ayi mi ne zaman yukselecek
Bizi kurtarsa kurtarsa Uluslararası Tahkim Mahkemesinden gelecek olumlu bir karar kurtarır.
Müşteri ilişkilerine sordum KAP'tan takip edin dediler. Davanın ne zaman sonuçlanacağı konusunda bir bilgileri yokmuş.
Davada karşılıklı argümanlarını sunuyorlarmış.
Gelişme olursa iyi GELİR
herkes negatif yazıyor bunları okuyan kimse bu hisseyi almaz , yatırımcı çabuk küser devamlı aksiyon ister , gübre yasagı kalkmıs , son bir senedir düşme sebebi gübre yasağiydı , kalkmıs durumda , etkisi yok yine düşüş trendinde , bende satar cıkarım valla kimsenin keyfine para yatıramıyacağim ,kimsenin keyfini bekleyemiyeceğim
Yatirimci bizim yorumlara bakip yatirim yapacaksa yapmasin bence. Bu hisseden suanlik bi cacik olmaz mart 15 diyenler olmus neye dayanarak demis aciklamali bu hissenin aksiyon gosterecek bi hali yok girmis bulundum pismanim 11i gormedi bile hep ayni yerde geziyor 14 bekleyen neye guveniyor bi anlasam zarar buyuk olmasa aninda satardim lanet hisseyi
Hani vardır ya gül gibi kız gerekmez hayırsız bir kocaya düşmüş diye bagfs da aynen bu kadere sahip malesef herifi hayırsız gül gibi hisseyi solduruyor
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.