Akşam kapanışta alıp sabah satan iyi kar etti son üç gün.
Printable View
Diğer meşrubat sktöründeki hisselere göre en çok artanı bu dolayısı ile en çok potansiyele sahip olanı da aynı zamanda....
son yatırımından sonra kapasitesi 1.988.000 tona yükseldi......
Ciroya olumlu yansıyacaktır
Bence de çok fazla arttı,yatırımcısını ihya etti.Hakkını yememek lazım doğrusu. Diğerleri marsa gitti bu uyuz henüz 2010 yılı fiyatının altında.:hah:
y.t.d.
BIST şu anda oldukça yüksek seviyelere geldi.Kanaatim,hiç bir yatırım aracı(çok özel bir durum olmadıkça) sürekli yükselmez.Ben bu günlerde ters yönde bir hareket bekliyorum,bu yüzden bizim amcalarda bu sıkıntılar içinde,portföylerini boşaltma derdine düştüler.
Y.T.D:
citi bir miktar mal almıştı oda satmış.Satan satana,bilançoyu çoktan öğrenmişlerdir.Yöneticiler saklasa ,mali müşavirlik bürosu çalışanları söyler onlarda çok tedbirli davransa şirket çalışanlarından birileri,onlar saklasa x.z,y kişileri kar suyunu birilerinin kulağına kaçırır. Yine en son öğrenen biz oluruz.
y.t.d.
Bu kadar kötü yönetilen çok az şirket vardır sanırım....
10-15 kuruşa maleetiğin suyu en az 30 kuruşa satıyorsun. yinede tonla zarar ediyorsun....
reklam giderlerin , taşıma giderlerin olağanüstü fazla.....
sanki zarar trrilmeye çalışılıyor....
rezalet yahu resmen rezalet
Toplam alıcı:60.000 satıcı:295.500.
Bulsalar 2.00 hatta çok daha altlarına verecekler.Gene ciddi bir zarar yazacağız galiba.Sanırım pınar et ve sütün tüm pazarlama,dağıtım,yönetim,reklam vs. giderleri pın-su üzerinden karşılanıyor.Bilançoyu incelediğinizde belediyelere ödenen kaynak suyun bedeli devede kulak, yani ana hammadde ''SUDAN'' ucuz. E sonra 50 cc lik suyu ayran fiyatına satıyorsun.Fakat ne büyük beceri ve başarıdır ki?.Senelerdir zarar yazıyorsun.
Y.T.D