Vurdu, geç kalmıştı.
0.75
Ama iyi olacak kapanış stabil gerçekleşir.
YTD.
Printable View
0,76 kırmasa kısada iyi olur (iyi direniyor gibi)
garip bi şekilde avrupa borsalarının ciddi düşüşünden bist'te etkileniyor (son dönemde onlar yükselirken bist düştüğü için garip diyorum. yoksa dünyadan bağımsız değiliz elbet)
tektu son bikaç işlem günündeki yükselişi sindiriyor görüntüsünde bistteki satışlar 2. seans derinleşirse tektu yu da etkileyebilir.
Ben daha öncede söylediğim gibi ağustos ayında tektu için mevcut fiyatlardan daha iyi fiyatlarda olacağını hayal ediyorum. (görüşüm mevsimsel etkiden bağımsız)
Endexteki dususle karsilaştirdigimizda iyi dayanıyor
76 dan da guzel topluyorlar bence
Bakalim ilerleyen saatler ne gosterecek
Epey bir reklam çıkmaya başladı satılık villalarla ilgili TV de. Yakında satış haberleri de düşmeye başlar. Gördüğüm kadarıyla site şeklinde kendine özel koyu olan güvenlikli oldukça güzel ve elit villalar. Otelin içerisinde olması da ayrı bir avantaj. Fiyatı abartmazsa çok hızlı bir şekilde satar. 65 adet villadan 90 - 130 Milyon EUR bekliyorlar. Min 90 Milyon EUR olsa 500 Milyon TL ye yakın para piyasa değerinin 2 katından da fazla. 1.5 Milyon EUR yapıyor tanesi ki alaçatıdaki villa fiyatlarına baktim internetten bu fiyatlara rahat satılır.
1 saat içinde 0.82 ye değen küçük bir hareket olabilir bu havada olursa güzel olur.(yatırım tafsiyesi değildir tamamen hayalidir ciddiye almayın )
seker yatirim belirleyici olur gun sonu 076 ve uzeri yarin icin umut verir .... tahminim 076 kapar bu piyasada seker satmazsa
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanis 80 ustu olurmu bakalım izlemedeyiz dostlar:))
kim aliyor goren bir atarmi arkadaslar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.