Yine zarar yazdık 52 günlük ortalamanın altına indi bile bile lades elim kırılsaydı almasaydım. Vurkaç yapalım bulaşmam dedim bana kaçtı.
Yine zarar yazdık 52 günlük ortalamanın altına indi bile bile lades elim kırılsaydı almasaydım. Vurkaç yapalım bulaşmam dedim bana kaçtı.
Niye göndermediler bilemem ama altında vardır bir bildikleri
Sadece sunu merak ediyordum
Egcyh gecmis yillar zararlarini eglyo öz sermayesi karsilacakmi yani bu durumda birlesmek ister diye dusunuyorum .
Biraz daha bekleyip gorecegiz
Egeli kagitlari genelde ek sure isterse bilanco iyi geliyirdu ama bu bir örnek olamaz .
Asıl bu adamların faliyet raporuna ödül veren kurumu burdan alkışliyorum ve bu sirketide bu olaylar gectikten sonra alayina dava acmak icin Sabirsizlaniyorum
Mesgulum anlaşılan kağıdı iyi tanıyorsunuz. Ne zamandan beri bu hissedesiniz ? Bundan sonra nasıl hareket etmeliyiz ? Daha fazla zarar yazmadan çıkmak mı mantıklı beklemek mi ? Öngörülerinizi alabilir miyiz ?
Wolcano,bu hisse vurkaç yapılacak hisse değildi onu sana peşin peşin söyleyeyim.bu hissede uzun vadeli yatırımcı oldururlar sadece
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using hisse.net mobile app
Borsaya 1997 yilinda başladim ilk aldigim hisse AKSA :)
Egcyo 2009-2010 yilinda taniştim
İlk başlarda trade ederek kazancimi katliyordum. Ama hicbir zaman butun parami bir hisseye bağlamadim
Bu hisse kucuk lotla elimde kaldi bir sekilde sonra yavas yvas ortalama dusurme vb moduna girdim
Bu surede cok aldim sattim toplamda kredi cekim tutarimi ana parama esitledim. Bu ay herseyimle egeli hisseleindeyim
Egcyo toplamda faiz vb suan satsam azda olsa karla cikarim .
Ama artik benim icin para önemli degil onur bugunler gecsin kafami biraz dinler keyfime bakarim insallah ..
0,75 üstünden alanlara ne diyebilirki
Benim gibi bir adami bile bu sarmalin icine cekti bu yuzden icinizden geceni yapin 3 tl de olabilir 0,15 de tam bir kumar yani cunku gunun sonunda bilanco - yazdimi bir kiymeti kalmiyor
Elimde 3 hisse var eglyo-egcyo-egcyh
Herkese sabir
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkürler. Bende borsaya gireli çok uzun zaman oldu. Çok önceleri yine zararla borsadan tamamen çıkmış bir daha bulaşmamak üzere yatırım hesabımı dahi kapatıp tövbe etmiştim. 4-5 ay önce kadar üzücü bir durum nedeniyle arabamı sattım elimde iyi derecede bir meblağ vardı. Kafamdaki gel-git ve tereddütlerle yine kendimi borsa içerisinde buldum. Çünkü daha öncesinden tanıdığım hisselerin fiyatı gözüme o kadar ucuz geliyorduki bulaşmamak işten değildi. 4.70 ten thy 0.79 dan edip ve 0.85 ten yyapı aldım portföyüm çok sağlamdı kazanacağımdan ve geçmişteki zararlarımı çıkaracağımdan çok emindim. Dolar birden fırlayınca panik yapıp sattım ta ki bir arkadaş psdtc denen lanet bir kağıdı tavsiye edene kadar orada yüklü bir zarar edindim iyi ki çıkmışım şu an halen sattığım noktada hareket bile yok tahtaları boş ayrıca elinizdeki hissenizi dahi satamamanız cabası. 0.98 den metro aldım baktım aşağı salıyor panikledim 1.03 ten yolladım yine sabredemedim. 1.74 ten kipa aldım 1.68 den verdim dün 2 nin üzerine çıktı. Uzun lafın kısası ben bu işi yine beceremedim kısa vadede zararı çıkarayım diye hata üzerine hata sonra kendimi abuk subuk hisselerde buldum burada olduğu gibi tek umudum egcyo maliyet 0.74 yine zarar ne işte ne evde huzurum kalmadı. Bak bekle bu kez iyi olacak beklemedin zarar ettin bekleseydin kar edecektin diyorum bekliyorum yine aşağı hep aşağı sizce beklemeli miyim..
Borsa sabir isi
Kisa bir ornek vereyim 2010 yili bir carsamba 5000 lot vangd aldim fiyat 3,05 lerde yanlis hatirlamiyorsam bu arada mepet vb galip hisselerinde %3-5 kar goruyorum satiyorum gunluk bir hedefim vardi al cik buraya kadar iyi ama 3-4 gun sonra galip ozturk iceriye alindi tam 13 ay icerde kaldi benim elimdeki vangd 1tl dustu metro 0,98 den 0,40 oldu ben ne yaptim sukur butun param bunda degildi kar topu yaptim 2 tlden 2500 daha aldim 1,5 den 3500 daha ve mahkemesine 1 ay kala olumcul vurusu taptim mahkeme gunu elimde 30000 lot vardi galip ozturk sukur cikti Ve 6 ay icinde elimdekilerini yavas yvas sattim
Bunun gibi cok ornek var bende 2004-6 toprak finans - bayindir maden (ihlasmaden oldu) - ihlsalar -
Siz siz olun mutlaka bir hisse alirken nerde stop koymaniz getektigini kafaniza yetlestirin 0,74 den aldin simdi ne desem bilemedim
Elindeki paayi bilmem kredi limitini bilmem durumunu en iyi sen bilirsin
Ama icimden az daha sabir geciyor
Ama bu duygusal olabilir ...
Hayirli kararlar
Ayrica herseyden onemlisi evdeki huzur
borsada plan stop vb yoksa isimiz zor
Ayrica bogle bir patrona denk gelirsen yandi gulum keten helvam
Hakkımızda hayırlısı olsun hocam bakalım zaman neleri gösterecek beklemedeyim. İlgi alakan için teşekkürler.