.....,......?......!
Printable View
.....,......?......!
bazen bunun sahibi bir yatırım kurumu değilde başka bir işle mi uğraşıyor diyorum ....ytd( yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir in kısaltması) yatırım tavsiyesini deniz yatırım, oyak yatırım, ziraat yatırım , garanti yatırım, iş yatırım ,ykb yatırım gibi güzide kuruluşlarımızın gerekli departmanlarında verilmektedir(gerci yatırımcı mı bıraktılar ki tahtaların durumundan belli) ...şirketin sayfasında karlı bir yatırım için dzgyo ibaresini kaldırsalar bari yada sonuna ytd değildir yassınlar mazALLAH.....
:bravo::bravo::bravo:....
2.078 kar , artık 6 m dönen varlığı (nakti) mısır lira finansal borç ...200m nin üstüne çıkmış varlıkları...sen ver 1.81 e...arkasından ağlarsın spekciğim..:bravo:
DZGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI: 2.078.759 Yıllık Değ%:54
Hareketleneceği noktasında beklentim yok ama bistte prim yapmayan zümre gyo lar kaldı bakalım ne olur
5oom lik doğuş gyo 1 m kar açıklamış, 200m lik agyo 0,7m kar....90 mlik dzgyo 2 nin üstü ...bu gün kemankeş binasının sözleşmesi karşlıklı fesh edilmiş...kemankeş binasını bitirmek üç aylık olay lakin inşaat bir türlü izin çıkmıyor(iş bitirecek bir adam bulmalılar)...orasının güzel bir hotel olma durumunda , bodrum proje beklentisi ....sizin de gecen günler dediğiniz bir laf vardı beklenmediği an ...bencede artık bu noktadan sonra ibreyi aşağı yönde bana zor geliyor...