Evet gördüm şimdi bültende
Printable View
"Hiçbir yerde haber yok" diyen arkadaş, evet süreç boyunca hiçbir yerde haber yoktu, yatırımcıya destek olsun diye günlerce, tonla mevzuat okudum, araştırma yaptım, burda ve başka platformlardansanları haklarını aramaları için yönlendirdim, şirketten ve spkdan, medyadan, bağlandığımız radyolardaki anlı şanlı uzmanlardan hiçbir bilgi alamadığımız ortamda bu paylaşımlarımın özellikle değerli olduğunu düşünüyorum. Ama sen, hiçbir bilgin olmadan rahatça beni yalancılıkla itham edebiliyorsun, ben de senin hakkında suç duyurusunda bulunayım mı?
İlaveten, paylaşımların hiçbirisinde yatırım tavsiyesi yoktur, ellerinde hisse olan küçük yatırımcıların haklarını hatırlatms amaçlı ve somut gerçekleri dayanaklarıyla ortaya koyan paylaşımlardır.
"Çağrı sürecine fiilen katılmanıza gerek kalmayacağını düşünüyorum" demek mi yatırım tavsiyesi? Bugüne dek gerçekleşmiş çağrı süreçlerinde, borsada işlem gören payların alındığı bir tane örnek var mı? Ben rastlamadım, rastlamak mümkün mü? Eşyanın tabiatına aykırı değil mi?
Sen bu son mesajı da anlamazsın şimdi, demek istiyorum ki, alım garantisi olan fiyat doğal şekilde önceden fiyatlanır zaten.
İnşallah kardeş, bekleyelim görelim, her şeyin hayırlısı.
Elinde bulunanlara hayırlı olsun.
Sayın Ramazan Demir şirketin yeni sahibi Mustafa Uğur Bayraktar ın çağrıyı yapacak nakit kaynağı var mı acaba. Bu konuda araştırma yapabildiniz mi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.