bılanco ne zaman ya kac gun bekleyecegız yarın dı mı
Printable View
bılanco ne zaman ya kac gun bekleyecegız yarın dı mı
Takas analizi falan hiç anlamadığım konular,(Nugyo zaten adama bildiğini unutturur) ancak bu aksamki pasta adamı zehirler be... hoş belliydi de bu kadarını da beklemiyordum.
3-5 ayda bir sorti yapıyor o sortide bitti bekleyelim 3-5 ay daha.
Borsa da bu alma işi çok kolay da satma işini öğrenemedik,
Ayrıca karda oturmak ta çok zor zararda olunca beklemesi daha kolay oluyor.
Ne yapalım pollyannacılık oynamaktan başka çaresi kalmadı. :vk::vk:
YTD yazmama gerek yok herhalde...
Nugyo'da kalıcı ve istikrarlı fiyatlamalar için odaklanılması gereken projelerden satışlar ve kiralamalardır. Son çeyrekte iyi bir trend yakalandı. Devamıyla vurkaçcılardan tekrardan yatırımcılara geçecektir tahta. Birkaç güne tahtada, topikte durulur. Biz de önümüzde bakarız. Artık eskisi gibi ucuzlayacağımızı da düşünmüyorum.
bir kaç güne kadar yön tayin eder.4,70 seviyeleri direnç konumuna geldi.4,74 üzerine atarsa yükseliş devam eder.
kanaatimi paylaşmak isterim;
tahtayı yukarı çekmek gerekirdi, zira VUK gayet güzel geldi, IFRS de muhtemelen bilanço da özellikle Özkaynaklarda ciddi toparlanma görülecek.
3 gün önce 4.15 seviyelerinde gezen hisseyi 4.50 lere çektiler bir nevi fiyatlama yaptılar, bunu yaparken de biraz kazansınlar bırakın. elindeki hisselere dokunmayan kişi geçen haftadan bu güne %8 civarı kar etti.
Bundan sonra haftaya kadar beklentim 4,40-4,60 arası gidip gelmesi, ha bunun altına sarkarsa o zaman derim ki geldiler vurup kaçtılar. 2016 bilançodan sonra yeni yön için tekrar bakılmalıdır, bilanço detayları satışlar, kur yönetimi, Nurol Life inşaat seviyesi vb.. detaylar takip edilmelidir.
Yukarıda şahsi, profesyonel olmayan ve tavsiye içermeyen bir yorumdur, ben de herkes kadar biliyorum ne fazla ne eksik..
bol şans herkese..