u
👏👏👏👏👏👏 👏👏👏👏👏👏
Printable View
Tamam da arkadaşım ben de Metro Yatırım Menkul Değerler sattı dedim. Dünkü hacmi yaptırmalarının nedeni malı satmaktı.Ama satışı karşılayan kim bunu görebiliyor muyuz? Hayır. Bir de ben yorum yapıyorum ama elimdeki hisseyi sattığımı beyan ederek etik davranmaya çalışıyorum. Hisseyi sattım diye kötülemiyorum, veya elimde var diye iyimser yazmıyorum. Sattığımı veya aldığımı beyan etme nedenim sadece bu. Yanlış anlaşılıyorsa veya rahatsızlık veriyorsam adığımı sattığımı yazmam. Ayrıca fiyat ta vermiyorum dikkat ederseniz. Neyse ben uzatmayayım Küçük yatırımcının yanındayım ki ben de minnacık bir küçük yatırımcıyım. Amacım bilgi ,birikim ve tecrübelerimi paylaşmaktan başka bir şey değil. Çünkü borsada zamanında çok kaybettim. İnsanları tuzağa düşüren ********lere karşyım ve elimden geldiğince temel ve teknik birikimimle bir fikir vermeye çalışıyorum. Çünkü çoğu yatırımcı ne bir bilanço okumayı biliyor, ne de teknikten anlıyor. Ki ben bile teknikten bihaber yıllarca söğüşlendim bu kurtlar sofrasında.. Kimseyi hor görmüyorum. Çok iyimserlik veya çok kötümserlik iyi niyetli davranışlar değil bunu ben dahil herkes kabul ediyordur sanırım. Ben bu hissede kötümser değilim İyimserliği abartmıyorum. Yanlış anlaşıldıysam affola. yasyas190 arkadaşım ben üzerime alındım onun için cevap verdim. kusura bakma
2.26 mı 2.28mı
Hangisini kıracak?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4b20b5a732.jpg
Yatırım Tavsiyem Değildir.
Mustafa bey bu hangi program
Sent from my TURKCELL T50 using hisse.net mobile app
TEB YATIRIMIN DERINLIKLI MATRIX PROGRAMI
Yatırım Tavsiyem Değildir.