Rus senatör Konstantin Kosaçev, İranlı nükleer fizikçi Muhsin Fahrizade’nin öldürülmesinin Ortadoğu’da büyük bir savaşın başlamasına neden olabileceğini söyledi.
Printable View
Rus senatör Konstantin Kosaçev, İranlı nükleer fizikçi Muhsin Fahrizade’nin öldürülmesinin Ortadoğu’da büyük bir savaşın başlamasına neden olabileceğini söyledi.
Aynı kelimeler,aynı cümleler hep boş hep boş....
Foto ya yabakınca ağır abiler....
Yıllarca bunları okudum,grafiklere bakdım hikaye onlarca grafiklrrine bakınız söylemlerine bakınız boş kafa....
Nthol birgünbiryerlere gidecek inşallah diyelim..
Üçkağıtçı bir Goek vardı ahlaksız....öyle güzel yazardı ki.... arcitech eözdemir mdinçel bunlarda çok güzel yazıyorlar
Ha bir de ben buraya düşüncelerimi yazıorum kimseye söyle yap böyle yap demiorum bir nevi sesli düşünüyorum...
Gelip sizler adına tuşa basayım veya hic ugrasmayalım IBAN verin para yollayayım isterseniz o sekilde mutmain olurmusunuz? :)
Demek güzel yazan ahlaksız?...
Nasıl bir his biliyorum. Oda çok geniş ama sığamıyorsun, kapı orada ama çıkamıyorsun, pencere açık ama nefes alamıyorsun. Üstelik bir de ahmaksın forumda yazılanlardan, yazanlardan medet umuyorsun. Bir öncekinde ben çok bile yazmışım, ham halat karalamanın arkası dolu gelmedi... Bence dön o çıktığın çalının arkasına, haddin olmayan laflar da etme...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Insanlar buraya kendince gordugunu ciziyor, kendince inandigini, dusunebildigini paylasiyor. Elestiri sinirlarini asip yikmaya karalamaya, hakarete soyunmussun, bu yuzden yazdiklarin hic bir sey ifade etmez. Sen iyisini "dolu" sunu yaz herkes "fayda" lansin... Gerisi bosa nefes tuketmek...