Sayın Refaba, yine düşük göstermişler. Enflasyon Araştırma grubu 3.43 açıkladı.
Printable View
Bak simdi ben Bilal'e anlatir gibi anlatayim.
Bu sitede iki cok kiymetli adam vardir.
Biri Baskan, digeri Reha Mudur.
Her ikiside, bu ulkede zor bulacagin mertlikte delikanli adamlardir.
Eger hayatta bu adamlari tanimis olsaydin, sen de bunu teyit ederdin.
O nedenle senin gibi tiplerin, normalde randevu dahi alamayacagi adamlar bunlar.
G.t'lerle hic muhatap olmazlar..:)
Medwig bunu bilir, bunlari iyi tanir.
Onlar gerekmedikce kufur etmezler.
Ancak sana, ortami germe, senin amacini biliyorum.
G.t'lugun alemi yok.
diyor..:)
Dolar düştü demiyorsunuz çocuk değiliz ne yapmaya çalıştığınızı görebiliyoruz .. Dolarla ilgili fikrinizi söylemeniz anlaşılır ama siz tartışma yaratacak sözler söyleyip sonra bana laf ediyorlar demeniz olmuyor .. Burada dolara yatırım yapanlar var siz doları istemiyor olabilirsiniz ama yatırım yapanlar var sürekli bu başlıkta ortamı germeye gerek yok .
Dolar 7.80'e yaklaştıkça alımlar hızlanıyor,elde avuçta zaten dolar yok,içeri giren ise karşılıklı giriyor,götürüsü ise sayıştay ele geçirildiği için bilinmiyor,az söylensen üzerine mafyayı salıyorlar,ha sahi bu mafya bozuntularına hökömetten niye hala ses yok,zamanında ünlü Ankara kabadayısı ile tanışıklığım vardı iç,işlerindeyken,hangi kabadayı olduğunu bilirsiniz,bu çatlı,falan MHP uzantılarını Giresun yurdundan bilirim,merkez üstü Ankara Libya caddesiydi,elimizde listeleri vardı,neyse fazla kurcalamayayım o bize kalsın,zaten o K.Maraş olayını hiç unutmuş değilim:seyt: