29 tanecik geldi bir daha böyle arzlara katılmam bu son olsun oransala katılırım.
Printable View
halka arzlarında suyu çıktı artık. 5 tavan yapsa 250 tl kazanıyorsun. bunun yerine tavanı bozduğu ilk an tabana 1000 lot alış yolla tabanı bozunca sat 250 tlden fazla kazanırsın. Eş dosttan emir yolladın takip ettin 29 tane sattın eziyetine değmez.
29 adet geldi
Eşit dağılımlı arzlar küçük yatırımcı için... bence çok avantajlı, bu arzda oransal dağılım uygulansaydı 30 lot alabilmek için 50 bin TL filan yatırmak gerekebilirdi...
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ya, zamaninda POLTK 12.40 filan, alacagim ama para yok, 500 lot alabildim.
17'lerden sattim, dedim 500 lot zaten, yukselse ne yazar.
Bugun 341.50 TL.
Bu tur halka arzlar cok onemli, 800.000 ortakmiyiz, bunun 795.000'nin dunyadan haberi yok, ama oyle bir ogrenecekler ki, yarin cok buyuk para kazanacaklar.
Ata yatırımdan cumartesi akşamı emir girişi açık olduğundan QA granit alış emri girmiştim.Bu gün baktım emrim iptal edilmiş.MT ye neden iptal edildiğin sordum Emri pazartesi salı girmem gerektiğini ,cumartesi girdiğim için iptal edildiğini söyledi.Madem öyle sistem neden cumartesi girdiğim emri kabul ettiki.:wu:
İşbankası kadar rezalet bir banka olamaz
Teknik nedenlerden dolayı kabul edilen emirlerin bir kısmı Borsa ya iletilememiş.
Talebiniz bu sorundan etkilenen az sayıdaki emirler arasındadır.
Demişler
5. İşlem günü itibariyle Oluşacak piyasa koşullarına göre Tazmin süreci başlatılacaktır.
Bu durumda ne yapmalıyım?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.