yurt dışından para getirmek için yurt dışında hesap açmaya gerek yok....burada kazananda yurt dışından getiriyor kabul edebilirsin...
Printable View
Varlık fonundaki jöleliye bir kıyak yapalım mı ?
Altın ın hedefi 1260 görünüyor kısa vade.
1240 altı saatlik kapanış stop.
al sat tavsiyesi değidir.
Kişisel hezeyanlarım
hayal perest dolar için 3 tl lerde iken çok pahalı olduğunu orta vadede daha aşağı geleceğini söylüyordu artık dolarla ilgili konuşan yok.....forex düzenlemesiyle dolar gevşediye bağlarlar bunlar işi.....halbuki fed faiz artırmayacağına yönelik sinyal verdi mart ayı için....gevşeme ondan....
Doğrurudur kart çekimleri bütün atm lerden neredeyse yapılıyor. Masraf %5 bazen geçebiliyorda. Kart ile döviz veya TL çekmek çok farklı değil komisyonlar firmaya göre değişir.Alıntı:
sn. master16, eger xm kart kxullanirsak yuzde 5 civari masraf ciktigini soylemistiniz. teb atm kullansak gene masraf o kadar oluyor mu? teb atmlerden doviz olarak para cekme imkani da oldugu icin bunu soruyorum. simdi google'dan aradim. garanti, hsbc, finansbank vakifbank gibi bankalarin atmlerinden de doviz cekilebiliyormus. ama doviz hesabinizdan doviz cekmek baska birsey yabanci ulke Kredi kartiyla para cekmek ayri birsey olabilir. bilgisi olan varsa yazabilirse makbule gececek.
Teb olayını bilmiyorum tam olarak. Kullanmadım daha önce TEB sistemini.
Bakalım nasıl bir düzenleme getirecekler. Ben kayda değer bir sorun çıkarabileceklerini yinede düşünmüyorum.
teb para almıyor yurt dışından para transferinde...bankadan teyit aldım....banka olarak teb başka yok....
Borsada ATLAS hissesinde Galip oyun yaptı 1.60 dan 1.20 ya bastı tüm malını satmış diyorlar. Yani küçük yatırımcıyı tokatladı.
Spk nerede madem yatırımcıyı korumak için forexe müdahale etti buna da müdahale etsin işlemleri iptal etsin. İçinizden o hisseleri alan sonucuna katlansın diyen var mı bilmiyorum. O zaman forex oynayanda sonucuna katlansın niye müdahale var.
YAPILACAK ŞEYLER belli..
- xm CARD TARZI KART EDİNMEK..
- engelli siteklere bağlanmayı geliştirmek...bazı programlar varmış diyorlar...
ben dsn ayarları değiştirmeyi bilmiyorum...biriniz yardım ederse sevinirim...