Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye çok özlü bir ata sözü var alın size örneği galip öztürk
Printable View
Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye çok özlü bir ata sözü var alın size örneği galip öztürk
Şimdi bilançoda geldi yakında birde mahkeme olur galibin serbest kalma ihtimaline oynarlar biraz yükseltip (4 ün üzerine) oradan mal satarlar ardından 3.Ç bilançosu birazda onu parlatırlar bilanço öncesi işte böyle böyle idare ederler 2022 sonuna doğru satılma hikayesini işlerler bu arada göztepe bile satılmış yani Bi sen mepeti satamadın
Şirketi satacaz kap ının üzerinden 129 gün geçti hiç bir haber yok hala
Spk da bişey demiyor en azından bu şirketi satacaz dedin yatırımcıyı beklentiye soktun hisse fiyatını 5.40 götürdün oradan sattın yav bu oyunu yaparken hiç mi düşünmüyorsun spk diye Bi kurum var hiç mi demiyorsun beni yakalarlar diye spk hesap sormaz mı Bi sual etmez mi yav nasıl Bi sermayeyi denetleme kurumu böyle mi sermaye denetleniyor bu yatırımcının hiç mi hakkı yok belirli aralıklarla olsa hiç mi bilği paylaşılmaz bu işin kuralı yok mu
Birde bişey soracam bu galip öztürk e bu meşhur galip öztürk namının faydasını mı görüyorsun zararını mı hep aynı yolda ilerlediğin için merak ettim
Bu yatırımcıya da bir çift sözüm var bu hissenin %53 ü sizde yani 40 milyon hisse ve bunun 4 5 milyonunu son yükselişine elinize verdiler hiç mi iki çift lafınız olmaz hiç mi Bişeyler yazıp çizmezsiniz hiç mi feryat figan etmezsiniz demekki siz halinizden çok memlunsunuz ne diyeyim bişey diyemiyorum bu durum karşısında
En azından bu suskunluk karşısında bir iki tane şirkete güvenen galibe güvenen Bi yatırımcı kitlesi olması lazım şu topiğe gelip beni susturması gerekmez mi benim söylediklerimin tersini söylemez mi yok kardeş sen yanlışsın bu şirket böyle böyle böyle Bi şirkettir demezmi
Yoksa Bi ben mi varım