Cremio milanoda istanbulda 55tl verdim ucuza yırtmısız bugün
Printable View
öncelikle dondurma dediğimiz şeker birazda çeşidine göre çikolata kaymak meyve filan...
uzakdan ilk bakışda yüzde 300-500 kar marjı var gibi görünüyor...
tabi aması var.satan yerin kira maliyetleri ve ne kadar sattığı ...işin kötü tarafı şuda var...
alım gücü düştükce fiyatlar kiraları çıkarabilmek adına ...birim adet kg vs fiyatlarına artış yapılıyor ,,artış yaptıkca adet,kg satışlar filan düşüyor düştükce kiraları çıkarmak için dahada zam yapılıyor...kısır döngü şimdilik...
birileri batana kadar devam eder normalde de ...normal olan ne var ki ??
y.t.d
Zamanında yazmıştım kasım ayında delonghi ick 6000 i amazon black fridayde 2800 e almıştım kendinden kompressorlü dondurma makinası.
https://www.instagram.com/reel/Cgw3W...d=YmMyMTA2M2Y=
500 gr dondurmayı 40-50 tl ye mal ediyorum. İçerik callebaut filan bu arada. Cremaria milano dan da iyi yaptığımı iddia ediyorum. Zamanında beyoğluna sırf orada yemek için giderdim.
Şu forum konusu da bana ait
https://mobile.donanimhaber.com/dond...ler--152460643
Bu sene en az 15 farklı yerden yemişimdir, daha iyisini yapan görmedim kendimden.
Daha 1 saat önce 2 sefer de limonlu ve bitter dondurma yaptım,1 kg çıktı ,
1 litre süt, 300 gr krema ,80 gr çikolata, 35 gr kakao, 2 limon , 2 tatlı kaşığı hakiki salep, 200 gr toz şeker toplam malzeme.
İşim pastanecilerle alakalı olduğundan net söyliyim. Dondurmada kar tüm masraflar çıkınca %600 filan. 1 litre süt 15 tl, 600 gr dondurma çıkar ve 150 ye satarsınız.kg da 250 civarı şu an iyi kalite birşey isterseniz.
Hatta ek olarak direk müşterilerin kendi dediği ; ülkede belki de en karlı 2 meslekten birisi dondurma diğeri döner.
Beylikdüzünde isteyen varsa yarım kilo yapıp veririm 1 şanslı kişiye :)
Bu kullandığın Dondurma aparatının gürültüsü bayağı kafa agritır.!!!
Tüm komşuları rahatsız eder.!!!
230 Watt 60-70 dakika sürer.!!
Dondurma yapmak.!!!
Yüksek kalori +yüksek kolesterol+ Oboziite+yüksek tansiyon .!!
Sonuç kalp krizi riski.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!