bu dünyada suçunun cezasını çekme, öbür dünyada cennete git çekme, vay be hayata bak... Şu kadar inancımız varsa, ALLAH var ALLAH o da yargılamak için eminim can atıyordur... Hem de cehennemde, cayır cayır alevlerin içinde...
Printable View
bu dünyada suçunun cezasını çekme, öbür dünyada cennete git çekme, vay be hayata bak... Şu kadar inancımız varsa, ALLAH var ALLAH o da yargılamak için eminim can atıyordur... Hem de cehennemde, cayır cayır alevlerin içinde...
Vah vah vah, o meşhur aforizmayı da doğruladık elhamdülillah.. Burda ne demek istediğimi ilerde belki açıkça yazarım, demokrasi günlerinde.
dışarıdan maddi manevi çok yardım geliyor hepsinden allah razı olsun...abd de yaşayan bir pakistanlı 30 milyon dolar bağış yapmış ismini vermemiş ondanda allah razı olsun....
Afad ahbab kavga ederken 3-4 günde oyağın verdiği yakıt 100 milyon TL, 5 milyon litre yakıt vermiş. 5-10 gün sonra olayın gizli kahramanlarını herkes yazmaya başlar. Oyak kendisini reklam etmez, çünkü bunu görev olarak gören bir yapıdır. O bölgede en çok çalışanı olan bir kurumdur.
Sn.Cakır,herkesin ortak kaygısı yardım.Kimi aleni yapıyor,kimi örtülü.Lisede okuyan oğlum iki gün önce akşam eve gelir gelmez uyuyunca,akşama kadar Gaziemirde yardım kolisi taşıdığını eşimden öğrendim.Isterseniz kavga ediyorlar demeyelim,herkes gücü ölçüsünde insanlara dokunmaya çalışıyor.SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.