Genel olarak halka arzlarla ilgili
https://www.youtube.com/watch?v=rgEU...annel=BROKERNK
Printable View
Genel olarak halka arzlarla ilgili
https://www.youtube.com/watch?v=rgEU...annel=BROKERNK
Halka arzlardaki sıkıntı oransal dağıtımdan eşit dağıtıma geçilmesidir. Ne bekliyordunuz ki anlamadım. Aracı kurum yada tahtayı sahiplenecek para babaları sizinle yakın lota sahip. Amaçları 10 yerden alım yapan k.y. ı akıllı davrandığını sanarak kolay yoldan para kazandırmak mı dersiniz. Ne zaman halka arz fiyatından veya altından tatmin edici tahtayı kontrol altına alır o zaman gider.
Sayın canalay öyle demeyin. Sonra bana drnilen gibi gözün doysun, biz eşit dağılımı seviyoruz deniliyor. Ben bıraktım halka arzları artık, herkese eşit eşit şey etsinler...
Bugün hareketli enerji hisseleri , sene sonuna kadar hak ettikleri yere gelecektir , lakin dikkatli olmalı bu süreçte.. belirsizlik kalktı. Yarindan sonra daha guzel olur insallah
Ben Bi düzine diye düşünmüştüm ama aşırıya kaçamak lazım ben bu şirketi geçen sene yani 2022 de keşfetmiştim bu güneş enerjiyle ilgili Bi kararname gibi bişey onaylanmışmıydı çıkarılmışmıydı haberi dünya gazetesinden okumuştum o zaman türkiyede fotovoltaik panel üretimi kim yapıyor kim bu işi evlere kadar apartman çatılarına kadar ingirdeyip hizmet verebiliyor diye yaklaşık 1 hafta araştırmıştım İnternet şura bura derken iki üç şirket buldum o sırada smartg yeni halka arzı olmuştu galiba neyse cw borsada yoktu bulduğum şirketin cw olduğunuda ismen hatırlamıyorum ama sahibinin hikayesinden o şirketin bu şirket olduğunu anladım birde antalyadaydı üretim kapasitesinin en büyük üretim olduğunu alman teknolojisini türkiyeye getirdiğini ta 2022 de araştırmıştım ama işte hisse borsada değildi gittim elimdeki tüm genil leri Bi çırpıda satıp smrtg almıştım ve bekledim bekledim ekledim bekledim şimdi cw gelmiş almayakmı yani bu arada bu şirketi hiç bilmeyen bazı borsa yatırım uzmanı ufaktan burun kıvırır gibi konuşuyorlar şirketin üretimine ürettiğinin kalitesine üretim teknolojisine bakmadan öküzce hırbo gibi değerlendirmeler yapıyorlar bence şirkete Bi telefon açıp sorsalar üçgünlük şirketin tekniğine bakmasalar daha iyi ederler smrtg yi beklerken kimse sayfasında yazmıyrdu hiç Bi uzman görüşü görmemiştim böyle şirket şöyle şirket diye ne zaman avrupadan yeşil fon mon dedi 50 yi geçti o zaman herkes yorumlamaya başlamıştı
Sn canalay selamlar uzun zamandır aynı hisse sayfasında denk gelmemiştik
Selamlar bir süre aranızdayım.. Bol kazançlar.