Köşedeki tostçuyla kıyasla öz sermaye 15 milyar zaten ×10 20 30 la işlem görenleri neyle kıyaslayacaz
Printable View
Köşedeki tostçuyla kıyasla öz sermaye 15 milyar zaten ×10 20 30 la işlem görenleri neyle kıyaslayacaz
Bilanço kötü diyenler lütfen satın bizde daa fazla beklemiyelim olur mu
*TABGD-TAB Gıda 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 1.911.667.376 TL (Önceki 3.548.525.027 TL)
Hızlı harcadılar 2023 yılının karının öyle çok yüksek olması ekim 2023 te halka arz olmuş olması halka arzdan gelen paranın kasaya girmiş olması olabilir mi yani hormonal bi durum neyse önceki kısada yaptığı tepesine değdirip düşürdüler yine foncular kısa günün karı deyip sattılar galiba
Kısacık bişey daha yazayım kfc de kepenkler kapalı bu iki gurup İşletmeleri genelde yan yana konumlarda oluyor bu sebeple tab normalde kış sezonunda yani son çeyrekte kar yazamazdı kafa kafaya çalışırdı ama kfc nin kapalı olması tab a yaradı ve güzel Bi kar açıkladı şimdi ilk çeyrek karını bekleyeceğiz geçen sene ilk çeyrekte 133 milyon kar yazmıştı ona %50 enflasyon düzeltmesi desek 200 milyon gibi bir rakam çıkar ama bu rakamın çok çok üstünde bir kar geleceğini düşünüyorum ayrıca 6 aylıkta 900 küsür Bi rakam kar açıklamıştı bu rakamla ilk çeyrek arasındaki farkta şirketin mevsimsellik bilançolar gönderdiğini gösterir ilk 6 ayda 2024 ün yıllık karını yakalaması mümkün
Mesela kfc kapandığından beri popeyes in önünde kuyruk oluyor eskiden ben popeyesin önünde hiç kuyruk oluştuğunu görmedim