Başka hisselerin sayfasında bu tarz paylaşımları doğru bulmuyorum, ama soyleyim LOGO[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Başka hisselerin sayfasında bu tarz paylaşımları doğru bulmuyorum, ama soyleyim LOGO[emoji41][emoji41][emoji41]
https://twitter.com/teknikanalix/sta...806144000?s=19
https://twitter.com/stock_investor_/...689704448?s=19
https://twitter.com/borsadahisi/stat...685958658?s=19
Birisi 1,54, diğeri 1,60 ve sonuncusu 1,50 TL üzeri hedef koymuş. Benim hedef 1,52 TL [emoji41][emoji41][emoji41]
evet dün paylaşmıştım düşeni kırdık. 1,39 kapandı dün.
şimdi saatlik bakarsak grafiğe kahveleri içmek için fincan hazır.
https://resmim.net/f/fVscpY.jpg
[emoji477] [emoji477] [emoji477]
Günaydın ortaklartahmin ettigim gibi 1,41-43 TL arasında 1,41 TL den açılış yapti. Umarım devamı gelir...
günaydın herkese...alanlara hayırlı olsun umarım güzel gidişat oluşur bugün...
Günaydın Alper Bey, matriks i gönderebilir misiniz???
Eski ustadlarimizda da bir analiz yapsa keşke haklı olarak kağıda sitem devam ediyor anlaşılan.
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...1360&D=&rtyp=1
Hayırlı kazançlar.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tşkler......
Tesekkur ederim...
Çok ky bindi trene sanırım. Biraz yük boşaltacak. Ani geri çekilmeler ya da bir zaman yayaya bağlayıp aniden yukarıya sıçrama yapabilir. Motoru soğutuyor. Eee kolay değil, 3-4 . Denemeden sonra 13,5 milyon hacimle kırdı 1,40 TL yi...
başladı safraları atmaya....
Çok kişi atladı, olacağı buydu ama ben döktükten sonra akşam kapanışı 1,39 TL veya üzerinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. İllaki yukarıya bir hamle yapacak.... İzlemekte fayda var...
Alış satış pastasında kendi işlemimi net bir şekilde görebiliyorsam, o kağıtta sıkıntı var :oleyo:
Bugün son dakikada 1, 33-34 seviyelerinden 1,36 seviyelerine kadar ciddi bir alim oldu. 35 kapattı. Sabah ta yazdığım gibi yanılmadim yine. Trenin vagonu gunlukcu al satci ky ile dolunca spek amca hızlı bir şekilde 1,33 TL lere kadar geri çekti hisseyi. Yarın açılışta tekrar 1,37-38 TL bandina geleceğini, sonra endeksin de durumuna bağlı olarak hissenin yön kazanacağını düşünüyorum. Umarım bugunku hareketleri silkeleme hareketleridir ve tekrar 1,40 TL lerin üzerine atarız... Bu zamanlarda ne alım yapmak ne de satım yapmak riskli olabilir. Risk almak isteyenler 1,32-33TL sevilerinde alım yapabilir. Tabi 1,30 ve 1,28 TL aşağısına inerse tekrar 1,20 TL li seviyelere geri çekilebilir iz. 1,38 TL üzerine atarsa da tekrar 1,44 TL li seviyeleri görüp üzerine atabiliriz. Şahsen ben beklemeyi tercih ediyorum. Bakalım yarın ve sonraki gün neler olacak göreceğiz. 15-20 Ekime kadar hedefim olan 1,52 TL leri gorecegimizi düşünerek sabırla bekleyeceğiz. Görmesek te dünyanın sonu değil... Herkese iyi akşamlar[emoji41][emoji41][emoji41]
günaydın herkese.... MMGG'nin dediği gibi dünyanın sonu değil ortalık kıvılcıma bakıyor birisi konuşsa endeks çöküyor bencede al sata bulaşmadan kağıdın reel değerini bulmasını beklemek...kendi adıma söyleyeyim aylarca daha beklerim azda olsa bağlı parama ihtiyacım yok şimdilik.panik satış yapmayın derim...
Sn.lion59 size katılıyorum
. 1 yıl bekledim dahada beklerim Allahtan aciliyeti olmayan parayla girdimde sıkıntı yapmıyorum.
Dün gece yazdığım gibi en iyi alım seviyesi 1,32-33 TL oldu, ama yine 1,37-38 TL den döndü. Hatta az da olsa 1,31 TL den bile alım fırsatı oldu. Şimdilik 1,31-32 TL nin altına özellikle de 1,30tl nin altına gelmedikce sıkıntı yok. Özellikle 1,32 TL de çok sağlam destek oluştu. Bu con con hisse buralarda çok uzun sure kalmaz. 15-20 ekime kadar 1,50tl leri, hatta 12 Ekim'de DALLAMA Brunson salinirsa iyimser bir hava oluşursa 1,60 TL leri test edeceğimizi düşünüyorum. Yine de temkinli olmak ta fayda var... Herkese bol kazançlar[emoji41][emoji41][emoji41]
Sn.MMGG investingde yaziyormusunuz acaba?
Evet canım sıkıldıkça orda da yazıyorum zaman zaman...
Çok sıkıştı 1, 33-34 TL de. Seans bitmeden bir sıçrama yapabilir...
Endeks cortaliyinca bizimki de cortladi.Yine de diğer hisselere göre daha iyi dayandı... Beklemeye devam....
Buralarda çok kalmayacak gibiii!!!
Yıl sonuna doğru beyaz eşyada bir öTV indirimi gelse anca kurtarırız gibi
herkese iyi günler...dünkü düşüşü endex bazlı düşünelim ve kar eden kağıt olmadı kapanışa yakın... Piyasa olumlu esecek habere bakar sürünün içinde Silverde var... Silveri ayrı değerlendirmek yanlış olur rutin ortamda ara sıra yatar koşar ama dünkü hareketlerde mecburen... bekleyen kazanır het zaman.....
Güzel bir kapanış yaptı...Endeksin çok fazla düşmesini gerektirecek bir neden olmazsa(Brunsonun serbest kalmaması gibi) önümüzdeki hafta hedefine devam edecektir....
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak enflasyonla mücadele programının yarın açıklanacağını söyledi. Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) reel sektöre ilişkin aldığı kararın çok önemli olduğununu ifade etti.
YArın ki açıklamalardan beyaz eşya ÖTV indirimi çıksa hiç fena olmaz :D
Arkadaşlar yarın buralar hareketli olabilir. Kuşlu sitelerde silver i önerdi, kuşlardan biri...1,45-50 TL leri gösterip aşağıya verebilirler... Şahsen kuşlu sitede böyle tavsiye ve öneriler olduğunda tedirgin oluyorum. Hissenin ahengi bozuluyor. Bir sürü ky doluyor hisseye ve ani hareketler olabiliyor... Dikkat etmekte fayda var....İyi geceler herkese...
Önce 1,44 direncini kırması lazım.
Açılış 1.43
Alımlar çok hızlı
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...1360&D=&rtyp=1
Bize sağlam ilerleyiş lazım inşallah o şekilde olur spekülatif bir yükselişi balona benzetiyorum inşallah öyle olmaz .Sonuçta geleceğe güvenerek yatırım yaptik
Spekülatif bence. Umarım yaniliyorumdur... Akşam kapanista inşallah ağlama duvarına dönmez buralar....