Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Printable View
Hayır cumalar dostlar.Allahın rahmeti ve selameti üzerinize olsun.
üstat DERAS müsait alunca tşk.ler
* * Sönmez ayrıca TVF'nin yüksek büyüme potansiyeline sahip teknoloji* şirketlerine yatırım yapmayı planladığını belirtti. Bu yıl bir satın* alma yapmayı planladıklarını ifade etti. TVF'nin yatırımına dair* beklentilerin borsada işlem gören teknoloji şirketleri (ARDYZ, ESCOM,
FONET, KFEIN, LINK, LOGO, PAPIL, SMART) üzerinde kısmi olumlu bir etki* yaratabileceğini tahmin ediyoruz. "
Sayın arkadaşlar sizce hangisi olabilir?
Ytd
Canım Tknsa’m 17,15 yetmez, lütfen zirve aşımı 17,52 üstünde 18 filan kapatman lazım. Lütfen söz dinle ama...
Ytd
#kfein bizsiz nereye gidiyorsun. Uzaya mı çıkacan sen hayırdır bilader???
Ytd
Bu testere cumayı da hiç sevemedim.
Sayın Prof da yok.
Napsak ki ...
Endeks 1541-1549 arasında hiç böyle olmamıştı. Hisseler kıpraşmıyır .
Ytd
Hafta içi her gün sabah 09.50-10:00 arası ve 17:50-18:00 arası muhteşem bir heyecan yapıyorum, niye yapıyorum bilmiyorum?🧐😌
Sevgili CEMTS bugün son kapanışın iyi olsun. Haftaya daha umutlu bakalım inşaallah.
Ytd
Geçmişte 0.95 ten bebek hisse olur mu ki düşüncesiyle alıp bir müddet sonra 1,22 civarından satmış olduğum, sonrasında portföy takibinden çıkardığım #ieyho bugün 1,55 görmüş, kapanışı 1,48 kapatmıştır.
Sesli düşünüyorum büyük yatırımcı olmaya daha bir fırın ekmek yemek lazım.
Kaçan fırsatlar çok ... neyse...
ytd
Hocam escom nasıl görünüyor
Sevgili Prof nasılsınız...özlettiniz kendinizi ...
İnşallah sağlık ike ilgili bir durum değildir
Prof olmayınca burası yetım kalıyor adete.İnsallah gelememesının sebebı zaman ayıramadıgındandır.
Esma hanim,
Dohol icin yorum yapabilirmisiniz rica etsem?
Sayim Hocamiz ortaliklarda yok. Insallah iyidir kendisi.
Ytd
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli destek 4.00 altı ve üstü önemini koruyor.alta 3.96 dek sarkması sıkıntı olmaz ama 4 üzeri kapanış olursa iyi olur. Rsı negatif uyumsuzluk var. Buda yön konusunda ip ucu veriyor.son iki aylık hacimli bir yükseliş yapmış ama yorgunluk belirtisi gözüküyor. 4 altında 3.80 lerde bir destek var. Gördüğüm ve bildiklerim bukadar. YTD.
Bana göre Borsamızın 1800 hedefe gidebilmesi için ABD nin yeni yönetimiyle kuracağı iyi ilişkiler önemini ve ciddiyetini halen koruyor. Bundan sonra daha seçici ve değerli şirketlerde olmak lazım. Gelecek yıllarda büyüme hikayesi devam edecek şirketlerde olmak daha avantajlı olacak. Bir tek şartla patronları hırsız olmayacak. Arastirmalarimiz bu yönlü olmalı.
Yazılım, elektrikli otomobil, yenilebilir enerji, Tarım, otomotiv yan sanayi, ilaç sektörü ,çimento, gyo vb sektörlerde öne çıkacak şirketleri bulmamız lazım.
Hocam zahmet olmazsa karton yorumu alabilirmiyim.tşk.
İyi haftasonları
Hocam sadece 2021 için 3 hisse alsanız hangi potansiyelli hisseleri alırdınız ve hedefleri nedir.. Teşekkür ederim saygılar
Prof haber yok mu
Sayın prof hocam zahmet olmazsa PRKME destek dirençleri bakabilir misiniz, teşekkürler iyi akşamlar.
Günaydın hayırlı işler hayırlı haftalar...
Günaydın herkese
#ekgyo, #mndrs, #klgyo , #oylum takipte
Hepsi için yatırım tavsiyesi değildir
Sayın Prof nerdesiniz? Çağrılarımızı duyun lütfen?
İnş. Kaza bela olmasın.
Gözlerime inanamadım ekgyo tavan olmuş, inşallah bu başlangıç olur da 3 tl yi aşar bu hafta