Izlemedeyiz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Izlemedeyiz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol kazanclar ben bu hafta sert hareketler bekliyorum bakalim neler olacak ytd ...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baya aşağılardan maliyetlendik. İzlemeye devam... kumbaralık hisse... iyi kazançlar herkese.
Guzel kapatti
Teknik yorumda bulunmak isteyen var mi ? Hisseyi dogru yerden aliyorum ancak dogru yerden satamiyorum , ben kendi adima trend kirilana kadar buradayim herkese bol kazançlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5d996ac452.jpg
Kanal üst bandı 4,22 gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Te 4.170 hacim guzel ben bu sefer yil sonuna kadar satmayacagim kardan olursakta olalim ytd
Teşekkür ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimde hdfgs yok artık ama gönlüm hdfgs de çünkü bir tahminim vardı 1.50 lerden bu yana 6 olacak diye bir hedefim vardi. Yatırım tavsiyesi degildir bakalım ne olacak. :) Başka bir kağıtta olmasam kesin burada aranızda olurdum. Ama gönlüm burada
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Yine kimseler kalmamis buralar dutluk [emoji3][emoji2][emoji1][emoji16]
22.09.2020 tarihinde * Seyitler Kimya* * A.Ş.* * paylarından* 1.500.000 adet 11,83 fiyattan* satılmıştır. Bu* işlemle* birlikte* Seyitler *Kimya**A.Ş.*'deki*paylarımız*22.09.2020*itibarıyl a*%31,17 sınırına*ulaşmıştır.*
Tavan tavan olmadan buralara kimseler gelmeyecek belli oldu hergun ufak ufak gidiyor hayirlisi ytd
İdealist danışmalık, Seyitler kimya hisseleri satılıyor. Fade satıldı. Şimdiye kadar kasaya giren para 40 milyon civarında. Gyo şirketine aktarılabilir. Enterasan durumlar dönüyor. Halka açıklık oranı çok yüksek. Önceden mevcut fonu 4.00 üzerinde yoğun satış yapmıştı. Hala cesaret edemiyorum. Çok ta çıkabilir. Sert düşüşler de olabilir.
Yatırım tavsiyesi asla değildir.
Hedef hedefine gidiyor herkese bol kazanclar
Hedefin hedefini 1.50 iken dedim bence 6 ya kadar yolu var.
Bende bedelsizinden dolayı 0.90 lot var :)
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kendi sacmaliklarimdir ibarettir yazılarım.BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Ben açıkçası başka kağıt daha fazla gidecek diye çıktım ve oraya geçtim ama yeni yeni hareketlendi o kağıt. Ben bugün buradanda aldım bir miktar bir süre duracağım.1.50 den aldık 2.90 dan sattık şimdi aynı kağıdı 4.75 ten almak nere ama gitsinde önemi yok.
Kağıt yükselişe geçmiş..herkes satmış...kimse yok..sipek alayını dökmüş anlaşılan..
Ben bugun kademeli satmaya basladim , herkese iyi haftalar
Mal toplu...
Şu an hdfgs ekside ama iyi bir artıya geçeceğini düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir.
Eylül sonuna doğru SEYKM ve İDEAS tan çıkışları oldu,oldukça karlı pozisyonlar olmalı.3 çeyrek karlılık devam eder gibi...Son bir aylık AKD de fena değil.İçi boş,uçan kaçanlara göre takibe değer gibi.
Yatırım tavsiyesi,alım yada satım tavsiyesi değildir...Büyük zarara uğrayabilirsiniz.
Şirketimizin 06.10.2020 tarih ve 20 sayılı toplantısında;
Şirketimizin girişim yatırımı olarak iştirak ettiği İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 264.241 adedinin girişim sermayesi yatırım portföyünden çıkarılarak diğer portföy yatırımlarına aktarılmasına oy birliği ile karar verildi.
SEYKM de de bu haberi gönderdikten 10 gün sonra özel emirle 1,5 milyon mal vermişti... Anlaşılan İDEAS tan da çıkışları devam edecek gibi...
Kimseler yok mu burada hiç yorum yok.
Buradayız...
şirketin yatırımı çok, eski zirvesini altı, trend güzel....
sabırla bekliyoruz kopmasını.
Eskiden alıp uzun süre beklerdim. Şimdi günlük , haftalık bile iyi kazandırıyor. Bereketli olsun.
Bilişim ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren Innovance Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Yazılım Geliştirme İnşaat ve Otomotiv LTD. ŞTİ.(Innovance)'ne girişim yatırımı yapılmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme uyarınca; "Innovance" şirketinin tür değişikliği işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sermayesinin %30'una iştirak etmek suretiyle 24.000.000.-TL girişim yatırımı yapılacaktır.
Şirket son aylarda iştiraklerinden karını güzel realize edip nakit olarak dışarı çıkardı.
Bu nakitle de yukarıda göründüğü gibi güzel ortaklıklar aramaktadır.
3.Ç karı inşallah 35 milyon TL üstü olacaktır.
Syg.
Son kalanlari ( cok az kalmisti ) bugun verdim umarim benden alanda kazanir hisse halen cok ucuz trendi bozmadi ytd ... keske imkan para olsa bekleyebilseydim ancak ucuz hisse cok para az .... herkese bol kazançlar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerine ne aldınız ysda alacaksınız. Ben daha yolu var diye düşünüyorum. Hatta biraz geri cekilirse alma planım var
Minimum 2021 ocak sonuna kadar tutmak sarti ile Tborg aliyorum kesinlikle ve kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir sordunuz onden soyledim sizden ricam bilancosuna faaliyet raporuna hikayesine bakmadan kimsenin yorumuyla hisse almayin ytd iyi hafta sonları SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada 3. aylikta 80 milyon kar gelecek ! bu oyunu degistirir bence
yatırım tavsiyesi degildir
80 hesaplamistik 90 geldi kar ! buyuk kar vallahi
Ula sülo bu ne akıl bu ne kar hı ,valla helal olsun
Bu kara göre iskontolu değil mi
Hissede olan arkadaslara bol kazanclar dilerim , bilanco harika ....
Ortak olduğu şirketlerin sattığı hisselerinden gelen para da mı kara yazılıyor acaba?
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.