Yabancıların devlet iç borçlanma senetlerinin içindeki payı %13 seviyesinde olduğundan bu piyasa daha çok yurt içi yerleşiklerin hakimiyetindedir.
Printable View
5.47'ler geldi.
Dolares illüzyonmuş :hah:
Abiler banka hisseleri sizce daha düşer mi? Ne alaka? Şöyle ki: bist 100 banka hisseleri fonu almıştım fena girmeye devam ediyor [emoji854]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Omega amca, gördüğüm 3.kez dolar fiyatlaman tuttu benim gördüğüm. Ama hiç dolara oynamıyorsun, dibi mi bekliyorsun abi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faizde de ''dengelenme'' istiyoruz damat yoksa dolar ''dengeleniyor'' :kahkah:
Seninle bir konuda aynı fikirde olduğuma sevindim.. Dolar konusunda ise swap mekanizmasından dolayı şu an londra da tl bulunamayabilir.. Lakin yabancının borsada 33 milyar, devlet borçlanma senetlerinde 15 milyar parası var.. Şu an merkez bankası elini çok açık belli etti ve yabancıda kasanın tam tıkır olduğunu gördü.. İşimiz hiç kolay değil..
O USD de 5.47 ye indireni keserler...TCMB bile olsa...Balinalar affetmez...
Sn El_Rey, vergi hesaplaması konusunu iyice araştırmanızı öneririm. İtfa tarihi beklenmeden yapılan satışlardan elde edilen kazançlar, satış gününün merkez bankası kuruna göre hesaplanır, yani bu tip durumlarda kur farkından kaynaklanan kazanç olursa onun da vergisini ödemeniz gerekebilir.
Büyük ihtimal yarın yani çarşamba günü borsada satış gelebilir. seçim riskini almayacaklar.
Cuma günü para nereye akacak göreceğiz.
Bugün/yarın RTE veya damadı çıkar, cuma günü USD ye 5.8x operasyonu çekmeye çalıştılar ama p.tesi/salı yumruğu çaktık yeniden 5.50 ye oturttuk yerine diye anlatırlar...Ama neler uğruna olduğu söylenilmez/bilinmez...
CUMHUR da TV başında, mitinglerde çılgınca alkışlar HÜLOĞĞĞĞĞĞ diyerek...
Bence kurun aşağı gitme ihtimali daha fazla..
İşyat TI1 gecelik % 21.47
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Volatilite çok arttı,
3 kuruş aşağıya
4 kuruş yukarıya gidiyor.
Bir ara 5.46'ya değdi.
5.53 sonrasında.
Eriyen net rezervler, swaplar, BIST'teki düşüş.
Enteresan işler.
Nisan'da ya mevduat faizleri artar, ya da kur.
Bakalım.
Mevduat faizleri düşer, kur düşer BIST sıçrar diyebilen var ise tartışalım :Sad:
Türbülansa gireceğiz/girdik...
Banka ismi detay sormayın size önemli bir bilgi . Türkiye içinde de üç basamaklı o/n TL faizi önerenler var yazıldı biraz önce Twitter da
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bankaların dolar makasını toplu olarak gösteren bir site var mı?
Aneeeyyy...Demirbank olayı mı ?
Londra swap piyasasında gecelik faizi şuanda 274'e çıkmış durumda
swap mk 27% 32 gün
https://dovizborsa.com/
buyrun işinize yarar sanıyorum alt pencerede bankalar mevcut.
bu faiz oranlarıyla dolar 5.48'yi görür. Altında her seviye alım fırsatıdır. Özellikle 5.20-5.30 bandı.
viop'ta dolar taşıma maliyeti yıllık 10% altına geldi.
kabaca 23.50% repodan TL değerlendirilirse dolara yıllık net 10% faiz almış gibi olacağız. İnanılmaz
bakalım bu durum daha ne kadar devam edecek. Uzun süremeyeceği aşikar.