Gümüş uçuyor [emoji857]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ntv de usa tr basket maçı var
Tcmb nin yapacagi faiz indirimi dolari yukari itmez. Beklenti zaten 250 300 puan. Altinda gelirse dolar deger kaybedebilir. Bugunku veriden sonra faizlerin dusecegi kesin ve dolar asagi yonlu hareket etti.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir sey soracagim. 1 yil sozlesmeli ev kiraladim ve sozlesme bitmeden cikarsam depozitoyu alamam ancak yerime gececek bir kiraci bulunursa depozitoyu alabilir miyim?
Ev sahibim iyi ve anlayisli bir insan ama onu da zor durumda birakmak istemem. Ona bir kac ay onceden soylerim ve kiraci bulana kadar oturabilecegimi soylerim. O zaman verir herhalde.
Bize yine gorundu gurbet yolu [emoji42]
Sanirim Imamoglu Istanbulu aldiktan sonra orayi Turkiye den cikardilar.
Orada gida enflasyonu 5.5% gelirken tuik 0,77% acikladi. [emoji3]
5,9X beklerken 5.7x lere geldik hep terso valla =)
JPMorgan, gelecek haftaki TCMB toplantısında 275 baz puan, yıl sonuna kadar 475 baz puan faiz indirimi bekliyor
JPMorgan, Türkiye için 2019 için yılsonu enflasyon beklentisini %14'ten %12,6'ya indirdi
Anladığım İngiliz hükümeti meclis çoğunluğunu kaybetti.
10-20 vekilin taraf değiştireceği konuşuluyor.
Şu havada baskette ABD'ni yenmek ne güzel olacaktı.
Bu maçta iki defa, tarihte ilk defa elimize gelen fırsatı teptik.
Çok üzücü...
Bugün beklenmeyen bir gelişme mi oldu. Düşüşün nedeni nedir?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyon düşük geldi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones - 366 şu an.
Yahu eğlenelim diye karikatür koymuştuk ama oda gümbürtüye gitti,neyse....:kahkah:
150 kira çarpanla ev denk geldi ama kiracı ile bu ortamda uğraşmamak için cazip bulmadığım için satın almaktan vazgeçtim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Fal baktım. :)
Günlükte daralan simetrik üçgen formasyonu sonunda umarım ayı piyasasına girmeyiz. Formasyon tamamlandıktan sonra aşağı ya da yukarı sert hareketler beklenebilir. Tabiki yatırım tavsiyesi değildir, kendimce takılıyorum, bakınıyorum.
Syg. :)
https://www.tradingview.com/x/ObgzgjKT/
Kılıçdaroğlu HABERTÜRK te şu anda...Fatih Altaylı ile TEKE TEK te...
2006 yılında oldu o zaman kesme yoktu faturayı kıracı üstüne almada yoktu .
Bizim berber dükkanı 6 aydır elektrik parasını ödemiyor her seferinde hemen yatıracağım diye oyalayarak gönderiyor .
4000 tl kusur elektrik borcu var berberin hala kesmediler elektriği
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
çöle gitsem kutup ayısı çıkıyor karşıma kutba gitsem deveye diken çıkıyor bir cenabetliktir gidiyo ama hayırlısı gene terso hep tersodayım akm :vk:
Bende anlayisla karsilayacagini dusunuyorum. Benim kiramda yuksek. 2500 tl oduyorum hem de Adana da. Normalde ev sahibinin kiracidan alacagi olur benim depozito disinda ev sahibinden alacagim var. Dusunun artik ne kadar iyi bir kiraciyim [emoji3]
Madem kiralardan ve kiracılardan bahsediyoruz;2012 de aldığım evi boş kalmasın diye birine kiraladık,adam o zamanın parasıyla 1600 tl yakıt ve 2 kira bırakıp kaçtıydı,ilginç olan ise yönetici olacak hıy... hiç bir sorumluluğu olmamasına rağmen herifi idare etmesi..
Bnmde Atatürk haval*****na 4 km basınexpreste 1+1 var 4 adet.ilk kiracı 4000 Bn kira 3000 elektrık su dgaxz taktı.Aynı apt da başka daıreye taşındı.Allahtan uzatmadı çıktı.Sonra internetten ilan verdık.Kıralayan günlük kiralamacı çıktı.kiralayan Yalçın kirayı ödeyen Osman bey.Tam kumpas.Sıtede 10 daıre günlük kiralanıyor.Mart ayında bi bayan günlük kiralanan daıreden düştü oldu...Adamın 3 Bn elektrik borcu Var.Elektrıgı kestıler adam kaçak kullanıyor.Tr de olduğumda haftada bir asayıs sb Bn arıyor.kaymakamluga polise savcıya gittim bi şey yapamadılar....polis de yalcını arıyor bulamıyor.Allah belamızı verdı yani.Ugras kahret bekliyoruz bakalım.Ytd
Ne kadar yavsak kiracilara dusmussunuz ya. Herkese benim gibi kiraci lazim
Kiracı konusu gündeme gelmişken bir şey merak ettim.
Bizim kiracı ,elektrik,su,doğalgaz onun üzerine. Eğer , faturaları ödemeyip kaçıp giderse , bu durumda yeni kiracı girdiğinde ne olacak? Aynı dükkana , kendi adına sözleşme yapabiliyor mu? Yoksa abone numarası tek olacağından , eski faturaların ödenmeden yeni sözleşme yapılmaz mı ki bu durumda .öt altına mal sahibi olarak ben mi giriyorum - fatura ödenmeli ki yeni abone sözleşmesi yapılabilsin? (20 yıldır kiralık dükkan var , bu zamana kadar olumsuz bi şey olmadı bu konuda ama olmayacak anlamına da gelmez)
Dolar böyle aşağı aşağı süzüldükçe , günlük sıkıntılarla ilgili görüş almak da varmış bu topikte. Bu yüzden sorry.
5.50 gelirse A haber çıkar 4.70 hedefi vermemişmiydik bakın haklı çıkıyoruz diye bir haber patlatır,Japonya'dan para geldi derler,yapılan zamlarla hem şirketlerin karı hem toplanan vergiler arttı hem cari açık düştü vs vs. dolarda oyun bitmez ki.Sabahki öngörüye istinaden 5.7250 yeterli mi değil mi bu hafta belli olur zaten.Yeterince long dökülüp, BIST de de bayrağı devredene kadar bu oyunu beklemek makul ama ytd.