Kimse bilemez ne sacma adam bilse pozisyonunu alir zaten.
Printable View
aslında dün öğleden sonra gece virüs açıklaması olacağı belli olmuştu ve her zaman olduğu gibi haberi önceden alanlar çoktan atlarına atlayıp üsküdarı geçmiş oldu. maalesef bu işler böyle. büyük sermaye sahiplerinin küçük yatırımcının birikimlerini haksız şekilde transfer etmesi üzerine kurgulanan bu sistemin içine giriyorsak soğuk kanlı olup telaş ve heyecan yapmadan durumu değerlendirmek lazım. hakkımızda hayırlısı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post4026389
borsa o zaman kactir simdi kactir!
iyi gunler
maşallah yükselişte halay başı olan TCD'miz düşüşte de liderliği kimselere bırakmıyor. fon büyüklüğü de bu performansın hakkını vererek yakında 100 milyon altına düşer.
Bu faizleri dünya piyasalarındaki gidişatın etkisiyle daha da düşürecekler gözüküyor. 9 lardan bahsediyorlar. Uzun vadeli borçlanma araçları bu dönemde kısıtlı seçeneklerimizden biri olabilir gibi
OPB yuzde +16 getirmis yazmislar artik gina geldi
sevindiriyor mu uzuyor mu bu fon ya bi cozum bulsunlar suna artik...........
mevduat üstü sabit getirili don var mi İST gibi
Param Yok Kafam rahat [emoji847]
Dengeye gelecektir.agresif hareketler duracak.brent te 40 $ civarina oturacakSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu saatten sonra satış düşünülmüyorsa akşama kadar ekrana bakıp ta güzel gözlerinizi yormayın, maliyet düşüreyim diye düşen bıçağa el uzatmayın ve piyasanın oturmasını bekleyin. zaman para kazanma değil, para kaybetmeme zamanı. asla ytd
Kanimca.bu ay bitik gececek.yani ortlama arti..zarar kes yapip omumuzdeki aya mi bakmak .yada ekrani komple kapatip beklemekmi .?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok sert dusus olacagini zannetmiyorum
Olsada aksama toplar gibi
Cunku piyasa virus oldugunu ama gizlendigini dusunup fiyatlamisti bunu
Pala bakanin aciklamasina goremi is yapar???
AFT kaç yaptı?
idlib olaylarında tüm fonları satıp çıkmıştım piyasalardan ara ara bistte takılsamda karları geri verince full nakite döndüm bekliyorum bir yandan temettü hisseleri göz kırpıyor diğer yandan bitcoin göz kırpıyor taa öbür taraflardanda hava hisseleri gel gel yapıyor. sizler ne durumdasınız şu kriz ortamında nasıl bir yol izlemeliyiz.
Biilim kurulu 16:30 da açıklama yapacakmış seans bittikten sonra yapsalar daha iyi olurdu.
Aes yada petrol fonu alamayan var mı başka ?
banka ziraat ppf çakmış geri verdiğim talimata
Portföy yatırımları ocak'ta 1,22 milyar dolar çıkış kaydetti.
İngiltere merkez bankası 50 baz puan faiz indirimine gitti.
Bizden de 50 gelebilir hepsi yapmaya başladı.