Blomberg tv yi açın izleyin 😊 sonra kademelere bakın
Printable View
Blomberg tv yi açın izleyin 😊 sonra kademelere bakın
"1 2 adet ile başaramayan çok adet ile hiç başaramaz" önemli olan para kazanmak adetin önemi sonra gelir... Yanı 1 2 adet ile başaramıyorsan düşüneceksin...
[emoji173]
Normalde
2 poz dedim amma açıl sezen haberi içim
Basmasam olmayacak arkadaş 117.325 short aktiften
3 enjekte artık 4 olmayacak bugün
Olursa tüm forum öpsün beni 😊😊
Sistemime uyayacağım
Yayılma enjektemi en güzel şekilde etmeliyim çünkü
90. binden beri düşüşe oynuyan batmış tır gelip burda halen short açacak parayı nereden buluyorlar
Doco tabana gidecek gibi. Yatirim danismanim ile konustum o da anlam veremiyor, bloomberge adam katildi o da cok sacma bir yukselis demeye getirdi.
Nasil bir seye bulastik amk. 7. Gun shortluyoruz yine tavan oluyor.
Kuş uçmaz mürit uçurur.
kim uçurdu
uçana değil uçurana bakmak lazım
Bunda anlamayacak bir şey yok... marjlar düştğ, taban/tavan düştü.... düzenek kuruldu... burdaki herkes cacık yapacaz diyene tuz ve salatayla koşuyor...:))
Uleeeeeen doco benim hayatımın hissesi.... onu bile mundar ettiler uleeeen....
5dk da tavan... 10dk da taban, 5 dk sonra tekrar tavan....:)))))
Ne biçim iş arkadaş
Ralli var diyorlar
Tübraşım da uşağın da yürümüyor
Yürüse vereceğim kurtulacağım
https://i.hizliresim.com/1j6OYW.png
Altın gibi hisse dedik girdik.Allah mahcup etmesin.
YTD
şirketlerin karları %70 düşmüş abd borsası nerdeyse eski zirvesine yaklaştı
tarihin en büyük balonunu oluşturdu yine fed
Ulan bu Behzat Ç. Sevdası bana pahalıya mal oldu. Malsiz kaldık iyi mi
O balonu Patlatabılecek varsa gelsın patlatsın dıyor pala. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüpraşı kapatıp ithal benzin ve mazot alsak daha ucuza gelebilir...:drunk:
Yav abiler biz kumar bu borsa deyince bazıları kiziyordu birkez daha kumar olduğu görüldü saygılar
şu çortçu hunuliyi bulun bana??
Bu tl bazlı seviyelerin tarih olmasını bekliyorum...:drunk:
https://media.giphy.com/media/ZqlvCTNHpqrio/giphy.gif
.
.
.
Birisi bık bık düşüş de düşüş konuşuyor ise short yapmasını bekleyeceksin.. Bir süre sonra susuyor zaten..:oleyo:
ABD'de Kovid-19 salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1533 artarak 23 bin 649'a yükseldi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Kynin bu kadar cok ve maliyetinin yuksek oldugu bir hissede nasil boyle yukseliyor onu zaten hic anlamoyorum, kimse de anlamiyor zaten.
Kusura bakmayin ama 20 gun once 23 lira olan son 7 gundur tavan ceken bir hisseyi shortlamayacan da neyi shortlayacan.
Olaya bir de iyi yönünden bakın... bu illet yaşlıları götürmüyor mu...? Kapitalizm için farketmez.... yaşlılardan kesilecek emekli maaşının ağırlığının düşmesini fiyatlıyordur belki....? Bir de böyle bakın olaya....
1. İnkâr; 2. Öfke; 3. Pazarlık; 4. Depresyon; 5. Kabullenme
.
.
.
Pazarlık etmeyin piyasa ile..:oleyo:
Zaten kazanmak kaybetmek için burada değilsiniz. Amaç kumar oynamak dimi..:drunk:
O heyecanı duymak...
Ee senin gibi düşünse ne olur...? Bizler sabit ve basit düşünen insanlarız.... basit düşünmeyin... bir sorucaksın... bu marj düzeneceğini niye kurdular...
haydi onuda geçtim...
90 liradan 20 ye düşmüş hisseyi 30 liradan shortlayıp kaça kadar düşmesini öngörmüştün...?
Geçmiş olsun....
dönecek illa ki ama döndüğünde maalesef paranız kalmayacak.....