Erken seçim haberi mi gelicek acaba.
Printable View
Erken seçim haberi mi gelicek acaba.
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by İlker.
VİOP ta 129,300 ve 128,100 ikisinden biri tuzak hareketiydi,arasında yatay kalacağını sanmıyorum.
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri
Katılıyorum...Yön neresi?
...................Alıntı:
Alıntı Originally Posted by İlker.
Ben kırmızı hapı içtim.
Düş dow düş
Haram yiyen kul hakkı yiyen kan kussun
İnsanların birbirine hakkı geçer, %100 sıfırlamak zor.
Öte yandan insana secde edip de yeterince gayret göstermeyenleri tek tek incelemeyi de düşünüyorum. İnsandan yana gözüküp iblisin işini kolaylaştıranlar seziyorum.
Çok fazla şarkı türkü var, benim gördüğüm bir konu değil.
Turp jeton at makinaya
dowa bakıyorum ben..
h4
dönebilir ama buralardan o da
https://i.hizliresim.com/0PKNYa.png
Benzine %5 zam ne demek ya
sen emekli maaşına 6 ayda %5 zam yapıyorsun
Kansız bunlar bedava bastıkları parayı geri toplamak için yapılıyor iyide sen bana vermesini para trollerin yandaşların aldı
Kan kussunlar allah adını anıpta haram yiyen göz yuman alkışlayan kan kussun inşallah
vix yükseliyor artık
Dolar TL 7.7952 görmüş
Gerçekten çok dik ve diri duruyor
Bakalım 7.80 görecek mi
Ekonomimiz ve ekonomi yönetimimiz süper. Tüm dünya ülkeleri bizi kıskanıyor. MB bilançosu ile ilgili olumsuz yazı yazan vatan hainidir. Daha bankalarımız ralliye katılacak, hepsinin bilançosu süper. Halkımız çok mutlu, hepsi servetlerini ne yapacaklarını nereye harcayacaklarını şaşırmış durumda. Ev ve araba almak için millet birbirini eziyor. Tatile gidecekler yollarda kilometrelerce kuyruk oluşturmuş, milletin diğer yarısı da hangi dünya ülkesinde tatil yapalım diye düşünüyor. Benzine %5 lik zam gelmiş kimin umurunda, dünyada en ucuz benzin bizde, sudan ucuz.
Virüs ile mükemmel mücadele ediyoruz, herkes kurallara uyuyor, ağız ve burunlar açık olsa da çeneleri kapatan maskeler virüsün çeneden girmesini mükemmel engelliyor.
Herşey mükemmel. Aksini iddia eden haindir, psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır.
...............
...............
[emoji41]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım en düşük değer tazelenecek mi akşam seansın da 🐻🐻
127.425 en düşük günlükte
Yav pozisyon yazmayip buraya gelip üfürenler hiç yazmasın bence yok öyle olcak böyle olacak bende atarım elbet tutar bı gün lot önemli değil (bugün bı arkadaş uyardı) haklı sn dalgacı gibi yazılabilir yuzdesel jeton veya gazoz kapağıyla oynamıyoruz biz
Sağlık bakanı canlı yayın yapacak Mış
TV den haber Türk’ten gösterecekler sanırım
Vaka sayısı patladı sanırım yoksa niye tv den açıklama yapsın
APS değişimi açıklandı mı?
Bu saatlerde belli oluyor,yazarsanız sevinirim
Umarım buradaki cümle alem kazanır milletin kaybetmesinden haz duyanlarda harbiden büyük sıkıntı var bence oynayıp kazansalar hadi neyse hem oynamiyorlar hemde kaybedince millet haz duyuyorlar anlamış değilim
Bu kişi akşamları veriyor.
https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...142208/photo/1
Genel tablo bende şu şekilde.
https://i.hizliresim.com/tsP5AT.png
Benzine yapılan zam hikaye 6 tl lik benzinin 50 kuruşu firma karı 2.5 tl maliyeti kalan 3 TL direk devlete
Bu devlet bankalar gibi yasal tefeci
tşkler ariston abi
anladığım bu gün yaklaşık apsdeğ. +4.000 kadar
Ek 25245
ayvagöbeknuri abi ben biraz yanlış yaptım shorta erken girip stoplamıştım. Ordan pay vadeliye dönüp vuruşmaya başladım, takip ettiğim kadarıyla thebigshort short sürecini epey iyi götürüyor.
Ekstre istemek bana çok doğru gelmiyor, tekrarını yapmayacağım sadece short yönlü yazdıklarım havada kalmasın diye atıyorum. Forumda değerli fikirlerini paylaşan çok kişi var, ama en önemlisi verileri kendi süzgeçimizden yorumlayıp işlem almak. Burası data deryası, işlemek bize kalmış.
Bol kazançlar herkese.