resmen bu rakamýn etrafýnda dolanýyor. illaki net bir görüntü býrakmayacak.
kapanýþý merak ettim.18 dakika var
neyse
iyi geceler
Printable View
Aynen öyle osur osur ipe bir bir kez bile bir tek kiþiyi dinlemedim / okumadým medyacilardan. Iyi olsa kendi kazanýr orda boþ boþ konuþmaz iyi olan...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yan hisseler dediðin çok kötü þirketler. hisselerde zaten pek kimse yoktu, kimselerin olmadýðý hisseleri spek olarak her gün tavan yaptýrýrsan bir ay sonra milletin dikkatini çekersin ve bu þekilde bir saadet zinciri yaratýrsýn, bir spek olarak ne zaman ki ufak ufak sattýðýn hisseler biter yuksek ihtimal tabanlar baþlar. hisselerin ufaktan satýlmaya baþlandýðýný ise bist 100 ün yükseliþinden anlarsýnýz. Bence endeks 110 binlerdeyken ufaktan satýþ baþlamýþtý yan hisselerde. Artýk 10 sene aþaðý gider. 100 bin iiraya aldýðýn hisse 1000 liraya düþer oralarda %300-500 lük hareketlere devam eder.
valla arkadaþým siz ne kadar zamandýr bu iþin içindesiniz bilemem ama benimkisi üstüste koyarsam eðer boyumu aþar. bakýn bunu kendime bir pay çýkarmak amacý ile söylemiyorum. çok insan bilir, en azýndan böyle iddia ettiðimi bilirler. oda þu: ben kesinlikle piyasanýn kullandýðý iðne ucu kadar bir sistem kullanmýyorum. iþin baþýndan þu ana kadar hep kendi doðrularýma inandým. yani falanca üstad þunu demiþ filanca bunu demiþ hiç etkisi altýnda kalýnmamalý. çünkü ne kimsenin benden bir üstünlüðü var, nede sizlerden. allah onada akýl vermiþ bizlerede. haa ben tecrübeliyim diyebilir evet bu çok önemli bir avantaj doðru ama bende tecrübeliyim. yani sözün özü her oyuncu kendi tecrübeleri ýþýðýnda bir sistem yaratabilir. yaratýlýyorda ama deneme yanýlma yöntemi ile çok zaman aldýðý için biraz sabýr gerekiyor.. þuna inan en basit denilebilecek sistem bile zamanla zamanla yanlýþlar ayýklana ayýklana ter temiz bir sistem olarak kullanýlabilir. ben buna gönülden inanýyorum. yani okulu olmayan, standartý olmayan bir oyunda bir baþkasýnýn öngörüsü kendi düþüncesi olarak kabul edilmeli diye düþünüyorum...
Bankalar eskiden bunu öneriyordu ama artýk bankalar fake þirket deðerini asla yemezler. Bunu müdür olarak yönetim kuruluna anlatamazsýn. Farklý teminatlar ister artýk bankalar. Kaldý ki artýk þirketin krediye ihtiyacý yok, yuksek fiyattan aracý kurumda bekleyen arz edilemeyen edilmiþ gibi gösterilen hisseleri satýyorsun þu anda çünkü. þirkette nakit var artýk ve nakitti yuksek bedellilerle kazancýný harcamak kredisiz büyütmek durumunda yan þirketler.
ABD s 400 konusunda seçim nedeniyle çok ilgilenemez bizle. ilgilense de sorun olmaz zaten. Asýl ilgilenmemesi kötü bu sefer f35 alacaksýn diye tutturmak zorunda kalabilir, bu da baðýmsýzlýðýmýza darbe indirir. çünkü ana bilgisayar abd de ve dilediðin uçaðý vurmana engel önlemleri var. yani yunan israil fransa ya da abd yi vuramazsýn f35le. illa abd nin izni olacak.
Haftaya enerji haberi verileceði halde bu akþam ki bu bildirim bana tuhaf geldi. Ýstese haftaya enerji haberi ile yükseltip , bu olumsuz haber ile bahane edip basardý. Resmen almayýn beni demiþler :) Ýlginç zamanlama
Göreceðiz.Birileri tahtayý götürecekler mi acaba ??
Eðer Trakyada söylendiði kadar doðalgaz varsa çevreler de bunu inandýrýcý bulursa endex bir hafta tavan kilitleyebilir. ve dolar 6.20ye iðne atýp 685 de oyalanabilir.
belki yön olarak sizlere yardýmcý olur.
https://twitter.com/wo1fortune
Yine damlamýþ bir tane a.k.p trolü...
Ulan þu rezilliðe harcayacaðýnýz para, zaman ve enerjiyi iþ yapmaya harcasanýz zaten bu hale düþmezdi bu ülke...
bu haber geçen seneki ve yanlýþ hesaplanmýþ .. karadenize kaldýk . endex 120.5 diyorum..
https://www.haberturk.com/son-dakika...455642-ekonomi
Seçim sandýðý 2022 sonbaharýnda gelir.
Ýsterse dolar 20 lira olsun.
Ýsterse asgari ücret 200 dolara düþsün.
Ne muhalefet, ne ekonomi, ne de dýþ sorunlar seçimi erkene çekemez.
"Bu daha önce de oldu, yine olacak"
ABD seçimleri ile yeni bir interaktif yönetim-kompradorist kamplaþma-seçmeli tüketim-aþmalý üretim-
"benim kötüm senin iyinden evladýr" dönemi baþlar.
Avrupa-EM-Rusya-Çin'de büyük batýþlar-satýþlar görebilirz. Boeing-Airbus-VW-Gazprom-Eni-THY-Aramco-EMAR gibi Titanikleþmiþ sanayi devleri "Batýrýlmayacak kadar büyükler" hurdaya çekilebilir.
Yok stimuluus, yok destekleme, yok kurtarma...
Thatcher'in 1980lerde GB baþta kömür madenleri-demiryolu olmak üzere geleneksel sanayiyi darma duman etmesi gibi
"Bana ne Erdemir'de THY'de çalýþan 10binlerden.. Bana ne Avrupa'nýn en büyük havaalanýndan" diyebilirler.
Unutmayýn üreten 1000lerle artýyor, tüketen ise giderek azalýyor. Türkiyede elektrik tüketimi 2015den beri her yýl düþüyor.
Bildiðim inþaat malzeme fabrikalarýnýn kapasite kullanýmlarý içler acýsý...
Tüketim lüks sarmalýna girdi. Sadece zengine üreten, zengine hitap eden avantajlý ve karlý...
Bakýnýz konut-iþ merkezi piyasasý... Fakire konut yapan yok, çünkü fakire konut kar býrakmaz.
Tekstil-fason gibi olacak her swktör. Demir çelik-petrol sanayi bile...
Aç kapa yapan kuyular var þu anda petrol zengini ülkelerde. Aç-kapa DÇ-rafineri de oalbilir.
Yanisi yeni ekonomi çoktan seçmeli olacak.
Bizim þýklardan biri olmamýz mümkün deðil hiçbir sektörde Turiizm dahil.
Türk'ün en iyi ihraç malý askeridir.
Bu da savaþ demektir.
Evet.. 5,20 de olabilir..
Batý Trakya gazý söylentisi, (olmasada, çýk masada, yalanda olsa) faydalý..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 120.5 rakamý bizim anladýðýmýz 120 binmi 😁😁
Basýnda bugün,
Azarbeycanlý kardeþimiz ,rus yetiþtirmesi milyarder Aliyev'in, TR'ye attýðý kazýk konuþuluyor..
Moskova'da imzalanan ateþkes metni ile
-müzakereler (FRANSA,Rusya,ABD) ile devam edecekmiþ..
-4.maddede ise baþka bir tarafýn (TR tabi ki) masaya katýlamayacaðýnýn altý çiziliyor..
Yazdýk ,yazýlýyor.. azerisi,ermenisi hepsi rus uydusu.. devþirilmiþ, deðiþtirilmiþ, ..orjinalliði bozulmuþ..
Yýllarca þehit ve yaralý ver,ermenistan hatlarýný kýr,geç..
Ýlerlemeye yeni baþlamýþken LAVROV araya girip ateþkes ilan ediyor..
Ve Türkiye'yi de masadan atýyor..
RUS'un zaferi..Gövde gösterisi..
Mehmetçiði gönderip oralarda þehit olacaktý,az kaldý..!!
RTE bundan ders çýkarýr mý? Hiç sanmýyorum..
One million two hundred thousands bence 🤪🤪🤪
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece biri çýkmýþ dolar 6 TL borsa bu kadar vs sallamýþ kusura bakmasýn tahmin etmiþtim demiyorum diyemiyorum
Elimde bin lira var iddiada bir sistem geliþtirdim 1 ayda 1 milyonum olacak demekten farký yok Bu yorumlarýn
Ne kadar yardým alýyorsunuz yada ne ile besleniyorsunuz
Aklým almýyor artýk
Üçkaðýtçý abd tesvik de anlasmis mi
Carsamba baskanlari konu kapandý diyor cuma görüþüyoruz diyip tum enstrümanlarý terse getiriyor
Akp bile yapmaz bunu
Piyasada son 10 yilda ne zaman terste kaldýysam atýyorum 10 kez kaldim 8 i abd kurumlarinin yalan soylemesinden kaynaklidi cozuyoruz heriflerin dolandirici oldugunu ama sahtekarlik yalancilik da sinir tanimiyorlar :)
Abd baskaninin son yaptýðini rte yapsa sayfalarca yazilar yazilir buraya
Yený gelecek sahtekar tokatciyi tanimadan fazla islem yapmamak lazým bunlar milletce dolandirici
Dolari yil sonunda 7.50 7.60 arasinda tutsunlar 5 liraya düþürduk diye ovunebilirler. . Dolari 7.50 de tutmak icin bile 300 baz puan faiz artýþý ve daha fazla eurobond ihrac etmeye ihtiyaç var. Gaz bulduk 6.85 e düþecek, petrol bulduk 6.20 ye pin bar atacak, Abd paket açýkladý dünyada zibil gibi dolar var 5 liraya düþecek. Hariçten gazel okumaya gerek yok.