dow 29700 e gidecek gibi duruyor.
yarın çıkış var
Printable View
dow 29700 e gidecek gibi duruyor.
yarın çıkış var
Sabahtan beri bankalar çok düştü deniliyor kuş ta ve burada yav tahtalar dipten %50 fibo yapmış , dolar bazlı %38 kısa sürede hiç mi ortalama takip etmiyorsunuz , istiyorki millet bam bam:)
Geçen hafta üzülmeyeceğimiz para ile yan tahta aldım , özelden yazıştığımız bazı dostlar biliyor.
Tahta bürüt takastan çıkacak diye bir haftadır %3-4 yaparak bugune geldi bugun tavan.:)
İşin özü borsa rayından çıkmış yeni düzenekler kurulmuş , tahtalar makinalarla uzaktan kumandalı yönetiliyor:drunk:
Böbrek dalak gübreciye giresim var. Biri beni durdursun omg.
Bende takipteyim, az kaldı az...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cons abi.
Tuttu nefesini Dow.
Dalcak bir daha
Cons bilir işini
Longtur o.
29700
Bundan sonra bu borsalar
Longlarıda shortlarıda korkutacak gibi
Rahat yok
Corona kasıp kavuruyor
Borsalar bağışıklık kazandı.
6 ay boyunca küçük küçük aylık düşüş
Mahvedecek yatırımcıyı
yeni zirve bu hafta mı gelir... haftaya mı kalır acaba...
short 24 long 24e donmus......depeden 4000 p verdiii.....cok az yazı var......azulu ayıların neslı tukendı heralde:wave:
kafam kriptolardayken azcık endekse bulaştım (ki bulaşmıyorum) fena sopa yedim :)
ne yaptı bu dolly yine yaw?
Bahtsız bedeviyi çölde düdükleyen,
BAHTSIZ AYULARUM...
Sizinçün TOM'un falına baktım...
Umut vadediyor...
Sıkın dişinizi,vermeyin canınızı...
hayaller.....zırve.......gercekler.......badem ezmesiiii.......basınız donmesın dpelerde........
https://i.hizliresim.com/377b8s.png
KRDMD 240 dakikalık grafik...
Bariz bir flama var tepede...
Hazır bütün ky çok yükseldi daha da yükselmez deyip şorta abanmışken çalıştırmak isteyebileceklerini düşünüyorum...
Formasyon hedefi 5.45, 4.78 stop - loss, oldukça yakın bir stop...
5 kademe zarar ihtimaline karşın 50 kademe kar potansiyeli...
4.78 altında gönül rahatlığıyla şortlanabilir, lakin üzerinde şortçuların canı bayağı bir yanar...
Altinda pacala basladim. 1838 ilk parca diger parcalar 1800 ve 1765 olacak.
yarın artı gapmı var şimdi.?
Yellen geliyormuş
Global coşmuş
Berat nerede!...
Bulunduğu yerden ortaya çıktığında,uslanmış olacak mı...
Uslan artık deli gönül...
Bak gelip geçiyor ömür...
abi yarın artı kap gelsinde garanı 9.60 alanlar ne yapacak gerci ben almadım ama alanlar muhtemel vardır yarın garan 9.60 gelsin birdaha garan için yorum yazmam bir arkadaş vardı garanı 6.60 tan deyil daha aşagıdan alırım diyordu bende diyorumki garanı ancak bende 7 tl altında parca parca alacam ama tabiki kısa vade içinde deyil ytd
garanı 12'den satarım seneye meraklısına... alan da kazansın...
bu sene de satarım gelirse de, yetişmez...
ISCTR'de KAP haberleri vardı, Munzam Sandık 50 milyon lot kayıt ettirmiş, Efes Holding de 25 milyon lot satmış.
İş Bankası'nın kendi geri alım hisseleri vardı, onlar ise satılmamış.
İleriye yönelik ne olur ne olmaz bedellisi vs için nakit biriktirmesi için mi diye de düşünmeden edemiyorum.
Tweet'e göre ABD'de de insiderlar genelde satım yönünde gibi.
>>>>>>>>>
zerohedge
@zerohedge
·
5d
So far this year, insiders reported $1.85 billion of stock purchases and $20.7 billion of sales
Anladığıma göre Gül out Arınç in, next başkanlık seçimlerinde beni de düşünün diyor.
BMW tweet reklamından sonra özür dilemiş.
Tüketici ve sosyal medya önemli bir güç.
>>>>>>>>>
https://t24.com.tr/haber/bmw-twitter...-diledi,916520
Dow çıkmaya devam ediyor
Tahmin ettiğim halde garan longlarıma yazık oldu
Boşuna stopladım.
Yarın shortlarım artık
Fuzulev, Eminev vs sürekli TV reklamları var. Bunları zaptı rapt altına alacaklar gibi ya da onların sistemi geliştirilip konut vs alımı için yeni bir şey yapacaklar belki.
https://www.boxerdergisi.com.tr/ev-a...sartlari-53890
Konut, turizm, otomotiv, savunma sanayi, sağlık lokomotif sektörler gibi. Lokomotifi hareket ettirmek ve diğerlerini de peşinden sürüklemek de bir metod ama buradan çok şey çıkmaz.
Anadolu Honda diye bir şirket vardı, Japonlar akü suyunu bile Japonya'dan getiriyorlar diye yerli ortaklar hisselerini devir etti diye hatırıyorum.
İnsanlar genelde bir şey apaçık bir ihtiyaç olunca o konuda yatırım yapıyor, etraf maske ve dezekfektan üreticisi ile doldu. Atıyorum don lastiği bir ihtiyaç diye gören azdır, bir şekilde tuhafiyeciden alıyorsun ve onu imal etmek ve dünyaya satmak akla gelmiyor. Çin bir şekilde sorunu çözmüş pazarı dünya olarak belirlemiş iğneden uzay aracına kadar her işe girmiş. Virüs önlerini kesmek için de çıkarılmış olabilir.
İlerisi için umutluyum yeni nesil hiç fabrika gezmeden internetten veya TV'den neyin nasıl üretildiğini veya neyin nasıl çalııştığını öğrenebiliyor, bilgisayar programlama da az kaynak ile çok iş yapılabilecek bir alan orada da güzel işler çıkabilir oyun programları ilk örnekler olarak kabul ediyorum.
Aps hakkında son durum nedir sevgili dostlar