Biri yazar kasa atması gerekir...
Bakalım ilk iflası kim açıklayacak...
Printable View
Biri yazar kasa atması gerekir...
Bakalım ilk iflası kim açıklayacak...
MB'de spot dolar kalmadı heralde, sıfırı da tukettiler sonunda.. sırf TL bedava nasılsa diye viopta basıyor artık..
dolar soldan atak yaptı, ereğliyi zorluyor...
kral geçit vermem diyor... başabaş bir yarış izliyoruz bugun..
Müdahale saati geldi mi cuma namazı sonrası mi
Dün faiz artışı yapsa 15 de iken kötü mü olurdu bu ne abi ya yüzde 10 u geçti.. inanılır gibi değil. Bide alistiriyor normalleştiriyor bişey yok normal he la
Merkez sat munzamları battı balık yan gider...
16,666 ne olm kaçı hedefliyorsunuz bu ne abi gerçekten inanılmaz kimse oralı değil
En ucuz bankalar, her şey 3'e katladı.
2.40 da mudahele edende başbakan aynı isim inanılır gibi değil ben inanamıyorum.. böyle bir final 1 dolar 1 TL derken..
Tostisi fiziki olarakmi tutalim
Tirsmaya basladim
Faizler %10 filan olur ise konut kredisi olan ve dövizi de olanlar belki bozdurur.
Game changer olay yok hala güveni getirecek bir aksiyon alınmadı, ihracatı desteklemeye devam.
Mb bugun de spotta satamıyorsa yarın diğer bankalarda da spot zor bulunur...
ucuz mucuz da; millet fiziki istemeye başladı mı bir yerden sonra da bu kurlar bankalar için sakat...
o da döner sahol kchol vs'yi vurur...
valla bunun adı krizdir, piyasa bunu bir böyle algılarsa bist şoka girer"yatırım tavsiyesi değildir"
Neyse yaşımız yetiyor da çok iyi hatırlıyoruz, o zamanı.O zaman sabit kur rejimi vardı ve Türk lirası çok değerliydi.Çok iyi hatırladığım için hemen örnek vereyim ,Kabataş Erkek Lisesinde o sırada öğrenciydim ve öğlen tatilinde Ortaköy 'de Hüsnü Tabiat Restoranda döner salata ayran alırdık , 9 TL öderdik, 1 TL de bahşiş verir, 10 TL'ye çıkardık.Yani o zamanın asgari ücretinin alım gücü 120* öğle yemeği idi.Bugünün 120×50=6000 TL'sine tekabül ediyor.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/2c2y8aw.jpg
.d ecevit kasketiyle fes detayı...
Ağa coin tarafında usdt aldık diyeli baya oluyor..
Sen geç keşfettin ben baya oldu borsa trade portföyü dolara aktaralı hatta yoklama alıyordum..[emoji6]
Sindoma emekdar Akçay bir kişi daha vardı 9.3 8.6 dan beridir topluyoruz.. topladık yattık [emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı şirketler boştaki parası ile kendi hissesini alıyor da olabilir.
1.5 tl zam gelecek mazot ve benzine Akçay paylaştı mı bilmiyorum
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1994 ve 2001 krizlerinde likidite yokdu ve fiyatlar çökmüştü, bu sefer ucuz TL var değişik bir deneyim. Yani geçen sefer borcunu ödemek için malını bulduğu fiyata satanlar vardı, şimdi malı saklıyor ilave kredi alıyor.
16,8581 cuma vakti görülen yüksek.
Asgari ücret yıllık 60 milyon kadar. Çalışanların çoğu ilk 4-5 ay vergi ödemeyecek gibi.
Bu ulkenin en guvwnilir kurumu neden askeriye idi herkes simdi daha iyi anlamistir . Basibos kalinca ulke suriside afganida cengizide fetocusude boyle yagmalar at oynatir . Dur diyen yok milletin icinden gectiler
7'de yuklu girmişti... sonra 14.'de tuttu 1 hafta...
7-7 gidiyorsa heralde 21'e saklıyor son kalan cephaneyi...
Salı-çarşamba filan görür anlarız en geç bu gidişle; oraya kadar girmezse piyasaya...
Don satani bakan corap satani yardimcisi yaparsan . Ieet de calisip sucuk satani reis yaparsan . Selcuk uni mezunu santiye sefligindn baska is yapmayan adami bakan yaparsan . Ne bekliyorsun afiyet olsun gecmis olsun .
Bu ortamda hala döviz almak deliliktir,ahmaklıktır...
Printer sesine bayilan sigorta policesi kesen adami bakan yaparsan ... bekcinin sekterle evlenmesiyle sekretrn milletvekili olup bekcin kamuda il muduru oluyorsa ne bekleyeceksn
nooldu lan yine bastı aniden vadeliye ve biste...dolar yerinde sayıyor halbuki...
dedim dedim dinlemediniz, bak noldu şimdi:)
kriz algısı likiditeden bağımsız olarak harekete geçer genelde.
şu anda yaşanan açık bir kriz. Türkiye tarihinin görmüş geçirmiş olduğu 4-5 büyük krizden biridir resmen.
ve bunu kriz diye değil, yeni bir sisteme geçiyoruz hikayesi ile millete hap diye yutturdular.
yoksa hikaye enflasyon, faiz falan değil yani. onlar sadece senaryoda görevlerini yaptılar
görmeyen gözler bir anda hop derse işte zilin sesi ile durumu anlarız.
sadece bir hissede tabana bakar. domino etkisi adamı şoka sokar
inşallah yanılıyorumdur
3 haftadır yabancı bistte satıyor görünüyor MB verilerine göre...yanlış hatırlamıyorsam toplam 350 mio USD civarı satış olmuş son 3 haftada...yani adamlar bu yükselişi fırsat görüp çıkış kapısına yönelmiş...kim alıyor babacım o zaman bu malları ölümüne?
jöleligiller mi?
En büyüğü rakamlar çok büyük 1999 2000 sinek viziltisi
https://t24.com.tr/haber/erbakan-in-...kulsun,1001577
Erbakan'ın danışmanı Prof. Gündoğan'ın Erdoğan'a sunduğu ekonomi raporundan: Faiz tamamen kaldırılsın, altın tedavüle sokulsun
La faiz yılda 15 altın %100 koydu intahar mi etsin millet