Yukleniyolar
Ben de sildim naapayim
Printable View
Yukleniyolar
Ben de sildim naapayim
Abd de iç savaş uyarısı diyor
yaşamın nabız atışlarını yakalamak istiyorsan , kendi kalp ritminin dışına çıkmalısın.
hamza sütbıyık ( rasyonel akla atılan imza )
Len istermisin abd parcalansjn
Ekonomide kara bir gün daha yaşanıyor. Dolar kurundaki hızlı yükselişin ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan kaybettiğini biliyor ve çatışma yaratma peşinde. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...tirisi-1894264
Abd yi zaten bh zenciler yakacak icerden bi gun
M Karayalçın' ı hayatım boyunca , ve sonrasında affetmeyeceğim... hadi ordan deyip küçümsüyordu ....
Yaşar Nuri cehapeğdekileri uyandırmak için az uğraşmadı zamanında... Dağı herkeş görür. Önemli olan dağın arkasını görebilmek . on yıllar önce uyarmıştı rahmetli.
arşiv orada duruyor isteyen gitsin baksın o süreçte neler olmuş
enflasyona karşı kertiği korumak için aylık yüzde 3.5 gibi sermayene eklemen lazım ki , bileşik getiri ile % 51 gibi bi şeyler oluyor...
Bugünki hareket biraz fazla abartı oldu, beni kıllandırdı bu yükseliş
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin elinde olmayan ve borçlu olduğun bir şeyin fiyatını hem de malın sahibi ile kavga ederek düşürmeye çalışıyoruz.Üstelik o malı başkasından ödünç alıp ucuza satıyoruz malın sahibine de gördün mü aslında senin istediğin fiyat fazla ben daha ucuza satarım bunu istesem diyoruz.Adam da bizim üstümüze başımıza bakıyor bakıyor ,önümüz yaprakla örtülü arkamızda yaprak bile yok ya öyle mi diyor ............Durum kısaca budur ,tabi benim aklıma göre.:))))))))))
Akaryakıta yine zam varmış 50 krş,bişicik değil 15 olması normal,zaten dolar anormal:seyt:
Evet insanların sokağa dökülmesi işine gelir sokağa gerek yok seçimde zaten yolcu ama yargılanmadan kaçmayada çalışabilir Katar civarlarına
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asgariye %29 yapmışlar vay .mk :he:
Hani %50 idi :he:
TV fox anahaberlerinde az önce genç sunucu dedi :he::
mazot 12.04 olmuş :he:
Fox u açın görün :he:
sahip olmadığın bir şeyin değerini sen belirleyemezsin..........................
Artık yüzde 1 oynama 18 kuruş oynatıyor,olay 10 u görene kadardı ondan sonra nasıl oldu ne oldu anlıyamıyorsun bile.Yaşı yetenler bunu bilir,1990 larda aynı bu durum vardı.Sonra paramızdan 6 sıfır atılana kadar iş gitti.Acı olan şu ki şu anda tüik bu artışların acısını daha fazla hissetmemize neden oluyor.Eskiden enflasyon oranı kadar zam alırdık,şu anda yaşanan şey 1994 den çok daha kötü.
Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Malum 18,30 üstünde-Gr altın 1050 üstünde,çeyrek 1714:p...2001 ve 1994'ü mumlan arayacağız...Almayın dedikleri yalamalar sterlin 24:he:
Afrika diyo..
Erdoğan : Yeni bütçemiz , üzerine oturduğumuz stratejik programlara hedeflerimize katkı sağlayacaktır
Kimpur diye bir şirket halka arz edilecekmiş 23-24Aralıkta ama şimdi info yatırımdan haber geldi vazgeçilmiş, borsada vaziyet kötü diye...
Erdoğan : Bölgesinde yıldızı ve dünyada yıldızı parlayan bir Türkiye inşa ettik , Türkiye olarak ulaşımda , tarımda , dis politikada yani her alanda herkese dudak ısırtacak adımlar attık
asgari ücret sıfırlanır demiştik :)
daha almadan :he:
Hep beraber demiştik bunu :)
Dövizin muhtemel getirisini tl de kalarak sağlanacak yöntem uygulamaya sokulacakmis.
Erdoğan : Kurdaki dalgalanmayı durdurmak icin bazı tedbirler alıyoruz ;
İnsanlarımız TL’de kalmaları halinde Kur getirisi mevduat kazancının altında kalırsa aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek
Yine yastık altına göz dikilmiş.
2018 sonrası enflasyona endeksli mevduat vardi simdi de dolara endeksli mevduat oldu. Ne kadar yaraticiyiz. Bu sefer de doların fiyatını tuik belirleyecekse yandık dikiş tutmaz yine.
Bu arada kamyoncular yol geçiş ücretleri i arttığı için dağ yollarını kullanıyor :he:
Balıkçılar mazot uçtu diye balığa çıkmıyor :)
Yavaş
Yavaş
....
Bu tüm sektörlere kaydığında ne olur bilemem :)
Memura müjde yani bana da Bi kıyak var.Asgari ücrete kadar vergi muaf. Ama agi giderse müjde sayılmaz.
ben sattım yarın -5 yapar
Battikca yeni yalanlar gelecek tabi ki.
Artik iktidarda degiller.
Direniyorlar ama, alisacaklar.
Şey dayak yemeye başladı..%2 düştü şu an.
%2.5 oldu.
17.50 hızlandı