:oleyo: akşama da nescafe üçü bir arada keyifle içilir
Printable View
nolcak bu doların hali ?
sınırımızda savaş çıkmış, rusya yaptırımlarının en kötü kim etkilenecek sorusunun kafadan cevabı -türk ekonomisi.. amma velakin 14 üstüne atmaktan aciz.. yazık bu dolarcılara, gidip kkm falan mı açsalar ?? napsın bunlar, lütfen yardımcı olun memedali bey
Caatsa tam uygulansa demek ki aç kalacağız. Trump şans olmuş bizim için.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Gundi,
makro konularda yazdıklarının çoğunu ben de yazıyorum..twietter da, ya da ara ara vobelit topiğinde bu görüşlerimi belirtiyorum.
benim biraz üslupla alakalı sorunum var..hisse başlıklarında da irrite edici yazıyordun...yazdıklarının çoğu doğru olsa bile..ben genel olarak bir eleştiri yaptım, yoksa algı kasan, art niyetli tipler yerine 100 kere senin yazmanı tercih ederim.
ayrıca, tarzım böyle, ben böyle seviyorum sanane dersen, ona da saygı duyarım.
teşekkürler tüm arkadaşlar. adamın dibisiniz. biz birlikte güçlüyüz güzeliz. palayı da dize getireceğiz. çok kıyak arkadaşlarsınız :oleyo:
(forumda görülmeyen hareketler)
'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche
bu forum savaşta barışta kazananlarla dolu.
paragöz abi nerdesin
gel tüylerimizi birlikte tiken tiken yapalım.
millet para içinde yüzüyor.
Cuma 1 milyar alan YF ın satışları 340 milyonu buldu.
Bugünde tek başına basıyo piyasaya. Eğer hepsini satacaksa kötü...
Ben aslında ironi yapmak istemiştim ama siz böyle yazınca ve Akcay da itibar puanı verince anlaşılmadığımı hissettim.
Pozsuz devam pozsuz devam yazarken bir anda TCELL tavanını yakalaması büyük başarıydı(!), neyse ben de başta eleştiriyordum ama Mert45 idi galiba anlık yazılacaksa anlık yazılsın yoksa çok anlamlı değil.
Oyunagelen de çok yapıyor Binance ekran görüntüsü atıyor bilmiyoruz ki toplam portföy ne durumda, ben de çift poz açıyorum biri yüzde 50 zararda diğeri de o kadar karda. Kardakini paylaş dur ne güzel iş.
Gundwane'e selamlar dili biraz sert viop için agresif olsa da ben de yazılarını seviyorum.
Şahin gönül kardeş bir tavan da yakinda gelecek hisse var yemyeşil hisse
Eskiden hergün para dağıtıyorlar dı burda
Artık son günlerde para alıyorlar.
Üç koyuyorsun birini alıyorsun, ikisi palaya kalıyor
Ukrayna heyeti, Rusya ile müzakerelerin gerçekleştirileceği yere ulaştı.
hadi bakalım gözümüz kulagımız burda...
müzakereler başarılı geçerse 1998i görürmuyuz??
Rus borsası açılmıyor mu bugün?
uzun bi aradan sonra nisan vade 2184 bi ceton lönk
akbnk,%23,30 temettü dağıtma kararı almıştır.
Kemal,
Geçen hafta 4-5 milyar dolar arası kamu bankalarından müdahale olduğu söyleniyor , bu haftada oynaklık devam ederse kurlarda yine müdahale gelecekdir.Yalnız gözlerdeki ışık sağlam zarar görür sistem bir anda terse döner.Bu yüzden bu modeli fazla gözünde büyütme :) çok basit bir soru sorayım sana bu modelde turizmden gelecek 40 milyar dolar beklenti varmı var yetkililer söylüyor , bu para beklenildiği gibi gelmezse nerden bulacan bu parayı , işte ozaman o ışık tavşana tutulmuş gibi gelir izliyecez görücez.Ha bende bu gemideyim inşallah beklenen bu paralar gelir.
öyle olmuyor o işler...niyet yutmaktı ama, işler değişti...adil bir anlaşma önereyim ben..minsk anlaşması uygulanır, iki bölgeye özerklik verilir...rusya da sınırlara uyacağını deklare eder...bir de tabi ukrayna nato üyesi olma talebini geri çeker..herkes az çok kazanmış olur.
ama rusya masanın en salağı, en büyük kaybedeni olur..artık milleti öpsen rusyaya güvenmez.kuzey akım 2 de doğmadan ölmüş olur...abd de tarihi bir başarı elde etmiş olur.
üst vadeler ilginç hepsini çizdiler...
https://i.hizliresim.com/hy8epvg.jpg
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Ukrayna "derhal katılım" talebiyle Avrupa Birliği'ne başvurdu.
Hazır fırsat varken diyorlar sanırım,nato dan vazgeçeceklerini de sanmıyorum
o yüzden anlaşma ihtimalleri de düşük görünüyor.Zaten iki gün önceki gibi
bizi yarıyolda bıraktılar serzenişi de yok,AB ile Abd yaptırımlara başlayınca,
bir yandan yardımlar da geliyor.