kapanışa doğru yaşar kemal romanlarındaki candarma dayakları gibi efsane bir dayak gelir mi?
Printable View
kapanışa doğru yaşar kemal romanlarındaki candarma dayakları gibi efsane bir dayak gelir mi?
Dolar bazlı baktığında aslında hiç tepki dahi verememişiz.
Hergün 0.2-0.3 artıyor kaç zamandır. E biz 4800-5100 yaptık, hepi topu 6%.
Herkes bi seçim bitse modunda, ben klasik bayram öncesi saçmalığı riski olmazsa beklentililerden hayatta çıkmazdım.
Hoş şu anda da çıkmış değilim, kaldıraçtakileri verip 60% pozisyona indim.
Ama aynılarını alıp ay sonuna bir tur daha atarım.
Way be şuna bak arkadaş milim gevşememiş, oysa ki bugün black friday yaparlar fena zopa yeriz deye düşünmüştüm yanılmışım.
Şortları kapattım spotdaki hisselerle devam
Önümüzdeki Pazartesi bayram haftası diye fışkırtma olmaz gibi Bozkurt abi.
Senin 3000 endeks gelmicek galiba , aylardır kurudum işlemsizlikten , tek yaptiğım Cuma akşamüstü al Pazartesi sat , borsamız aşırı pahalı olduğu için diğer günler işlem yapmıyorum bile...
Malesef paragöz abi bizim 3bin endekis suya düştü, ons yükselmeye başlayınca senaryo değişti
Artık 5bin altı bile hayal olarak kalabilür.
Muhtemelen senaryo şu şekilde,
Onsu 3bine kadar zıplatacaklar daha sonra onsdan çıkan yılanoğluna sarılacak ve onuda 30 taleye kadar zıplatacaklar en son sıra bistte gelicek ve onu zıplatacaklar
bu kozaa nında ayarı yok düşerkende çıkarkende...
yardırdı gidiyor...
ama kozalda bişey yok...
Evet ilk bilanço Karsandan geldi , 3 milyar borç , 36 fk , hisselerin birçoğu böyle balon fiyatlardan işlem görüyo , 35 faiz varken nasıl işlem yapıcaz biz bu borsada ????
şimdiye kadar toplamda 150 şirket 101 milyar tl temettü açıklamış.
bu piyasada az veya çok mutlaka bir yatırım olmalı. yoksa da bir yerlerden başlamalı.
vermediği veya az verdiği yılları da sineye çekeceğiz. yabcak bişii yok.
4680 olarak dibi gördük bence seçime kadar. Bir şerh düşüyorum. KKM nin vadesini kaldıran bir düzenleme gelmişti şimdilik rafa kaldırdılar gibi, tam seçimi kapsayacak şekilde Pazartesi günü tamam artık 1 aylık yapabilirsiniz denirse işin rengi değişebilir.
: *Erdoğan: Şehir hastanelerini yaygınlaştırmaya devam edeceğiz
C.N. Bulls & Bears
@BULLSBEARS2016
Son anketlerde kilicdaoglu ilk turda kazaniyor , bu son 10 15 gun kala da boyke ise ona gore hisselrde pozisyonlara gore depremde olusan bazi sacma hisse hareketleri bazi hisselrdede olacaktir secim sonucuna g
Korkanın çocuğu olmazmış :)=)
Amaç bozkurdumun jetonu mahsur kalsın yani :)
5.742.00 dan LONG jetonum hayırlı olsun
Big abi zopayı yiyip yiyip masaya geri geliyon heralde :)
5.722.00 dan Longlar hayırlı olsun 5.742.00 longları ile toplamda 31 adet olmuş olduk :) 1 parça üstten sattığım malı yerine koymuş oldum
ortalama 5732 oldu 1 parti
Aslında long açma gibi niyetim yoktu amaç bozkurtumun jetonu mahsur kalsın
zaten üstten dünyanın jetonunu satttım :))) düşerse alttan yerine koymuş olurum ne olacak yani
başlattığım ralliyi ancak ben bitiririm hahahaha :)=)
Şu an borsada robotları kapatsalar inanın izlemeyi bırakırız.Alım satım yok gibi bişey.Burda ışıklar yanıp sönünce bizde normal bir ekonomide olduğumuzu sanıyoruz.
İki gün önce Kozal aldım 94500 lot.22.52 den.Adam iki gün boyunca o kademeyi geçirmedi.Sonra anlık 22.60 alışa gelince verdim ordan zaten roket oldu.Ez cümle Viop yapmadığınız gibi bu borsadan hissede almamak lazımdı hata yaptık.Gidip gayrimenkul alsak araba alsak paradaki erimeyi bir nebze durdurabilirdik.Ekonominin mazotu benim gibi orta gelir gurubundakiler oldu.Bizde alt lige transfer olduk.
Bozkurt usta bugün sopa sokucu gelecek sanki.Öyle saat 16.30 falanda beklemeyecek
Bozkurtun jeton bölgesi
DESTEK BÖLGESİ ALTINDA ALICIYIM :) ÇAKSINDA GÖREYİM NEAH ÇAKAR
Hiç kusura bakma dostum, bu saatten sonra şort mort açmam.
Hatta klavyeden şort tuşunu söktüm :he:
Masadaki jetonların var onlar yeter bize hahahah
Ne oldu düşüş neden durdu acaba
Şoför bugün atlar.
Demeedi demeyin.
5.716.75 den 2 parti long jetonumun şarjoorünün yarısını boşalttım haneme hayırlı olsun
1 sarjör 31 adet mermi içermektedir
yandaşlar..doğal gazı çıkarıyoruz..ekotürkte..
UZUN ZAMANDIR DEVRE KESMİYORDU DEVRE KESMECEYİ ÖZLEDİK BUGÜN 5049 KADAR SATIŞGÜÇ KAZANMA SONRA HAFTAYA BİR SAĞLAM 5300 RALLİSİ VE 5269 KAPANIŞ DÜŞÜNCESİ belirdi belki tutar bu da 6. his
5145 olan borsa 4950 veya 5050 olmadan yükseliş sanki başlamaz gibime geliyor ayı tuzağı olsun ki boğalarınn tadı damağında kalsın ,
5.716 dan yarısını daha aldım 2 sarjör de sıkıldı
toplamda 2 sarjör 5716.25 ile sıkılmış oldu
ortalama 5.724.00 62 adet ile masadayım
bUGÜN ALICIYIM BEYLER ÇAKMAZYAN NAMERTTİR :)) HADİ BAKALIM
NASIL OLSA ÜSTTEN SATTIK ALTTAN ALIYORUZ :))))
Eskiden bankaların seans odaları vardı. Hala mevcut mu? Eskiler nasıl işlem yapıyor canlı görmek istiyorum. Var mı bu tür yerler?
Bozkurt şu kedi resmini değiştir :=) aklıma kedi ile fare geliyor bak ona göre
şey bayragı dikti...
https://i.hizliresim.com/53qdbcy.png
vurucu yıkıcı 62 tane mermi ile masadayım canlı ve reel rakamlar yazıldı
Karakedi vardı aynı tahtada yazışır iken bahriyeli abi rahatsız oldu, heralde uğursuzluk getiriyor die karakedinin yerine sarı kedi koydum. :)
Önce sen ereğli resmini değiştir, temettü bile vermiyen şirketin logosunu mu taşır insan
sana güvendim 5119 endeks test ederken kapattım shortları, zaten 5-6 hissede short vardı, toparlamak lazımdı.. en fazla 2-3 hissede oynamak lazım, fazlası zor oluyo trade işinde.. alıp tutarım diyosan o ayrı, 10-15 hisseye bile bölebilirsin portföyü, ama şimdiler al-tut zamanı değil, çok belirsizlik var
çarşıda 20 dermi yılanoglu...
merkez bugün basmıyor musun viop kontratlarına...
bu kontralrdan müthiş zarar yazacak ama umurlarında değil...
çünkü biz olmıcaz diyorlar...