İş cep açılınca yukarı aldılar gibi, vatandaş mı alıyor acaba?
Printable View
İş cep açılınca yukarı aldılar gibi, vatandaş mı alıyor acaba?
bugün eksi kapatır mıyız acaba? :)
benim bişey yaptıgım yok arkadaşlar...
dün elimdeki ttkom spotları aralık vadeden 25 liradan sattım...
31 aralıga onun kapanmasını beklicem...
birde geldikçe altın alıyorum spot....
kırsoy dikkatli olmanı tavsiy ederim, müridi olacan adam iki sene evvel thyao 15 TL iken -aman sakın almayın bu kamu hisselerini, bunlar arpalık, bademler şirket yönetemez, aman uzak durun" diye yazıp durmuştu.. bi kere yazsa neyse ne, ama aylarca bu minvalde yazdı, sonra thy başta olmak üzere kamular ralliye kalkınca sus pus olabildi anca
dikkat et
geçen hafta yabancı takasına 200+ milyon dolarlık mal almışlar, ağustos sonundan beri en yüksek yabancı girişi
ne alıp satmışlar geçen hafta, 100 milyon TL ve üstü takas değişimleri aşağıdaki gibi
https://i.hizliresim.com/dtpba2j.png
hayırlı cumlar..günü en tepeden kapatmassak pazartesi bugünün acısını çıkarır ayılar...poz full şort iyi tatiller....
banka alıyorlar diye bi genelleme yapmak pek doğru değil, akbnk ve ykbnk almışlar
thyao ve tuprs ise 2 aydır almaya devam ettikleri tahtalar
Faiz yüksek döviz düşük olacak bu hikayeye uygun hisselere bakmak lazım.
İhracatçılar Aralık faiz artışı ile kazan kaldıracak bence. Enflasyon daha önemli vatandaşı düşünüyoruz diyerek isyan bastırılacak.
bu grafikten bir cacık olmaz. istedikleri haberi göndersinler. biraz mola alacaklar gibi.
Erdoğan: Diğer partilerde kimi maddi, kimi ahlaki, kimi şahsi dalaverelerle ortaya çıkan rezillikler AK Parti'nin kapısından içeri giremez.demiş başkomandan.acaba ak parti örnek teşkil etmiş olmasın.
Sıkıştılar vadeli tarafta bofanın 75.000 kontratı var bakalım bu vade film nasıl bitecek :)
son silkeleme diyelim kedidir diyelim çok da fazla kurcalamayalım
ne ezik adamsın bula bula 2 sene önceyi buldun karakemal... :)
her ay viopta poz kapatıyoruz açıyoruz...
en fazla açabileceğin 3 ay sonraki vade...
sen ve ekurin gundwane ne yaşadınız da geçmişte günümüze gelemiyorsunuz...
2020 de şunu demiş bunu demiş...
akp li dayıları geçtiniz eskiden buralar dutluktu demeyede başlarsınız...
gundiyle 25 lirada millete petkimi nasıl 130 lira diye üfürüp mal aldırdınız bir anlatsana... :)
hepsi suyun içinde bekliyor...
https://i.hizliresim.com/nsvo02j.png
seloo bey ,
oyun sahası bu belli bir kesim mevduata geçti zaten likilite azaldı böyle gelecek haberlerle gapli açılışlar .
dün bu formasyon çalışmaya başladı bugun teyit alıcakken SP haberi geldi.
ama formasyon daire içindeki bölgeden karar aşamasında yön konusunda şimdi bunu böyle yazdığımda bazı teknik bilgisi olmayan andavallar 2 türlü yazıyorsun diyor:)kırılım olmadığı için böyle yazıyorum gerisini sen takip et , ben yönün kırılımına göre teknik olarak pozisyon zaten alıyorum :)Bence fazla heyecanlanmadan maliyete göre hareket edilecek zamanlar.
kolay gelsin
dip not gap doldurulup bu formasyon terse dönebilir buda 2.95 denk gelir yazayımda şimdi özelden yukarı dönerse kaç denmesin
240 dk grafa göre 16.00 ra kadar yön konusunda tamam mı devam mı kararı verirler .
bu saate kadar ince işçilik yapacaklar tahtalar arası işleri bu:)
S&P yetkilileri muhtemelen uyuyor, ne ayak diye sorarlar ABD açılmadan önce.
15 aralik cuma moodys karar güncelleme zamanı
şuanki durum durağan
sp kararı sonrası belki bir ihtimal not artarmı
Moodys eylülde
uygulalan politıkalar not artışı için pozitif açıklaması yapmış idi
borsa içinde bu iki hafta önemli bence
bugün all time high bekliyorum golddan...
Dün borsa yıkılırken dik duran halk in haline bak gerçekten dayi bu işler iş değil inanılmaz indikçe iniyor
Basıyorlar imdat 155
memedabey bırak bassınlar bizde canız. altta bekliyoz çorba parası için.
Mahfi Eğilmez ve Neslihan Köroğlu takip ediyor
Ali Ekber Yıldırım
@tarimyazari
Sudan’da 10 yıllık tarım maceramız üretim yapamadan sona erdi
- Türk Sudan Uluslararası tarım şirketi Cumhurbaşkanlığı Kararı ile tasfiye edildi, kapatıldı.
- Mehdi Eker’in tarım bakanlığı döneminde, 2013 yılında Sudan’da tarımsal üretim yapmak üzere 99 yıllığına 780 bin 500 hektar tarım arazisi kiralama çalışması başladı.
- Faruk Çelik: “Sudan’da tarım, vizyon meselesi†demişti.
- Bekir Pakdemirli: “Başkanımızın bana ilk emri ‘Sudan’a git, onlarla iş yap.’ olmuştu.
Ak Parti’nin Sudan’da tarım yapma projesinin 10 yıllık hikayesini yazdım
Türkiye’nin Sudan’da tarım yapma macerası bitti https://tarimdunyasi.net/2023/12/01/...acerasi-bitti/
@tarimyazari
aracılığıyla
ÖÖ 7:23 · 1 Ara 2023
·
1,2 Mn
Görüntülenme
kaç gündür diyoruz piyasa gerçekten çok güçlü diye 1 haftadır 9050 git gel burası :he:
m.şimşek körfeze gidiyor elimizdeki malları gösteriyor bak deyor bunlar satılık.. olmadı londraya gidiyor seriyor malları ortaya toptan alırsan deyor indirim yaparık deyor..
son çare imf...
beklenti o bence..
seçim sonrası.. :drunk::drunk:
ya EMLAK abey ben vobun gücünü 9.100 lerde görecem bakalım bambamın gücü mü yoksa arşa uçuş mu. ben tabi ki bambamın tarafında olcam abey
Cortlayqn varsa tedbirini alsın. Geliyoruuuuuum:)
henkeli notu arttırdı bakalm david cons hanz merkel pam de sırada bekliyo
tek sıkıntı artık mallarımızı alan yok :he:
bi alana bi bedava yaparlarsa
ne bilem thy yanında vakıf bankı bedava falanda verirsen havada kaparlar :oleyo:
vakıf bankı satın almak için vakıf banktan kredi bile çekerler :he:
bknz ttkom.
ozaman bam bam olur dayı. :drunk::drunk: