Diyanet işleri başkanının suudi arabistana gittiğinde binmesi için alınıp orada bekletilen 20 milyonluk jeep i var adamlar Allah peygamber yumul modundalar.
Bizde burada Allah var mı hanginzin tanrısı doğruyu söylüyor laklakı yapıyoruz.
Printable View
Personeli İçin İskandinav Ülkeleri Turu Düzenleyen Ancak Tepki Olmasın Diye Fotoğraf Paylaşmalarını Yasaklayan Diyanet İşleri: ''Bundan daha büyük bir imtihan olabilir mi?''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=418614
Yıllık 3 milyar dolardan fazla bütçesi olduğunu hatırlatan Diyanet İşleri Başkanlığı: ''Lüks arabaya binme, her gün ziyafet çekme... O kadar vergiyi nasıl yiycez?''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=419996
Papaya yıllık 3 milyar dolares versen Kelime-i Şehadet getirir adam.
https://twitter.com/kertenkele_b/sta...CFOLb2Uzw&s=19
filmi çok komik
Hala burada yok hayat pahalı, yok enflasyondan belimiz büküldü diyenler var...
Oysa paylaşacağım veride ülkemizde hayat pahalılığının çoğu ülkeden az olduğu göreceksiniz....Ana tüketim kalemlerimiz daha ucuz yani...
Bir gram kokain'in sokaktaki piyasa fiyatı:
BAE: 286$
Suudi Arabistan: 266$
Avustralya: 263$
Japonya: 183$
Cezayir: 157$
Hong Kong: 152$
Fas: 112$
İngiltere: 110$
Almanya: 89$
Hindistan: 81$
Fransa: 77$
Hollanda: 62$
Türkiye: 44$
Portekiz: 40$
Meksika: 14$
Bolivya: 6$
(UNODC)
Dünya'nın en anlamsız tartışmalarından biri de ateist- dindar tartışmasıdir.
Sn. Emlak üstüne alınma da ataistligi savunmak veya ispatlamak gibi bir misyonun mu var? Anlamadım neyi savunuyorsun. Sn. Abka'yı anlarım,çünkü dinini anlatmak veya insanları Allah inancına davet İslam dininin doğasında var, yani Allah'ın emri. Neyse aslolan insanın kendi vicdanıdır. İnsanın dini daha doğrusu yaşadığı dini onu yanlışlardan, kötülüklerden, haramdan vs. alıkoymuyorsa iyi ve adaletli bir insan yapmıyorsa sıkıntı oradadır. Gerisi laf- ı güzaf. Son olarak din güzel ahlaktır.
Kesinlikle.Bir yerde biri şöyle demisti: " Gerçek dindar kulun kula soracağı soruları sorandır( Nasılsın? Bir ihtiyacın var mı? vb.) dinci ise Allah'ın kula soracağı soruları sorandır( Namaz kıldın mı? Niye oruç tutmuyorsun vs.) Neyse herkesi inancına sonsuz saygılar. Sonuçta herkesin aklı var ve bi zahmet kullansın.
Bizim işte akıntıya karşı kürek çekmeye kalkarsan bırak özgür olmayı daha çok köle olursun. Musluk akarken dolduracaksın ki : bu musluk her zaman akmaz. Musluk akarken doldurdukların bu kadar değişkenin olduğu bir işte bir kaza anında sana hava yastığı olabilsin.
https://twitter.com/odatv/status/1786841029947039980
yine ilginç işler dönüyor
Berna Gülpınar
@berna_gulpinar
·
17s
Ekmek Üreticileri Sendika Bşk. Cihan Kolivar:
"15 Mayıs'ta ekmeğe zam bekleniyor. Maliyet artışları nedeniyle bir somun ekmek, semtine göre 12-15 TL arasına çıkacak."
Ekmeğe zam başka şeye benzemez. Sosyolojik boyut içerir. Toplumsal piramidin en dipteki katmanını vurur!
Tarım ve hayvancılığa çözüm bulmadıkları sürece vatandaşın normal hayatta kullandığı besinler hep yüksek fiyatlardan satılacak.
gerçi bu ithalat üzerinden yandaş bir kesim güzel paralar kaldırıyor ha bunları geçebilirler mi onu görücez.
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
2s
Kabine toplanıyor! Emekli ve dar gelirli için atılacak adımlar masada
Fahrettin Altay
@FahrettinAltay_
·
11s
Kısa zamanda ABD’yi geçmesi belki mümkün değil ancak gözler önünde yeni bir dünya gücü doğuyor.
Fujian ile ABD dışında süper uçak gemisi üreten ikinci ülke ve Chang'e 6 misyonu ile Ay’ın uzak tarafından örnek alacak ilk ülke Çin olacak.
https://twitter.com/FahrettinAltay_/...07969000472937
çok gerideyiz çok
26.04.2024 paylaştığım basit bir grafla anlattığım önce formasyon hedefim olan 3.13 gerçekleşti devamında beklentim olan 3.20-25 bandı hedefim vardı , cuma kapanışı 3.18 üzeri oldu pazartesi gapli bir açılışla oyun başlar.3.20-3.25 arası görülmesini bekliyorum bu bölgeden kar satışı beklentim mevcut .
yarın sert yukarı açsın spek o zaman.....
zarları hileli atacaklar ....gaplı açacaklar diyorsun......bizde bekliyoruz.....anladığım yükselişin sonuna gelindi.....hep coşku ve müzik devam ederken borsada....birileri bir anda o coşkunun müziğini durduracak......o gün hangi gün yakalayan kasasını para dolduracak.....terste kalan da kasasından servet transferi yapacak sindo.....
bimas bazı mağazalarına zabıta baskınlar düzenlemiş......sosyal medya da yayılanıyor bir kaç il ve ilçede.....Bu Türkiye geneli tüm büyük marketlere yayarlarsa iyi olacak.....
Mağaza lari bosver hocam,Ekmek burda bak,uzaya çıkan arac olursa bende bakımları içi ihaleye giricem
https://twitter.com/ismailari_/statu...UN8DHf90Q&s=19
Netanyahu: İsrail, Hamas ın taleplerini kabul etmeyecek, savaşacak
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mısır ın başkenti Kahire de devam eden esir takası ve ateşkes anlaşması müzakerelerinde Hamas
ın taleplerine değinerek, İsrail, Hamas ın teslimiyet anlamına gelen taleplerini kabul etmeyecek ve tüm hedeflerine ulaşana kadar savaşmaya devam edecektir..........dedi.
Cevdet Yılmaz dan enflasyon açıklaması: 20 puanlık bir düşüş bekliyorum
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaz aylarında enflasyonda ivme kaybı yaşanacağını belirtti ve "Yıllık bazda rakamların zirve yapacağı ay, mayıs enflasyonu" dedi. Enflasyon ne kadar düşer?" sorusu üzerine Yılmaz, 20 puanlık bir düşüş bekliyorum ifadesini kullandı.
https://pbs.twimg.com/media/GMwwB7EW4AAauGv.jpg
:whistling:
Dini yaazılar forumda yasaktır..
bu yazıdan sonra yazılanlar cezasız olmayacak..
Neyse yarın borsa ne olur biraz da onu konuşalım, iyi akşamlar.
Emekliyken iyicene Polat Alemdar a bağlamış. Acilen iş uydurmak lazım buna. Ama alıştıkları gibi rahat, kaymaklı bir iş....
........
#SONDAKİKA Kılıçdaroğlu:
“Yatmam çakal yatağında, aslanlar yese beni…”
bunun paylaşımlarına baktım.....Thyo basın müşavirine baya eleştiriler var.....yarın borsa da thyo hissesi için etkileme durumu olabilir.....yüksek maaşlar olmamamalı bu tür halka açık şirketler daha şeffaf ve dürüst ve ehil kodrolar olmalı.....muhalefet bu oto kontrolü yapmalı.....
Yok birbirimizden farkımız... Sonuçta Türk insanıyız...
.......
CHP'li belediyede nepotizm...
Bursa B.B. Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey’i belediye şirketi BURKENT’e yönetim kurulu başkanı olarak atadı.
Bozbey’in baldızı da geçtiğimiz hafta daire başkanı olarak atanmıştı.
Ankara Emniyeti'nde neler oluyor:
Ses kaydı ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik, davada gizli tanık olduğunu açıklamış, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün AKP'ye darbe yaptığını iddia ederek bunu ispatlarım demişti.
Sertçelik yeni ses kayıtlarını paylaştı:
"Serdar Bekir Bozdağ, Mücahit Aslan, Abdülhamit Gül, Fahrettin Koca, Sadık Soylu... bu isimlerle ilgili bir şablon oluşturulacak."
odatv............
görünen o ki önümüzdeki günler gündem yoğun olacak......
BJK film güzelmiş...
:drunk::drunk:
Beğendiğine sevindim üstad
manitaynan avmye gittik mısır vs derken çocukluk yaptık gittik atari bölümüne sitrit faydır oynadık tam bakınırken başka eş langırt oynarmısınız dedi üstüne 4 tur langırt oynadık :he:
kendi kaleme gol atmayaydım iyiydi :he:
kafesiydi carttır curttu tahminen 2 bin gayme gitmiştir.
paranın değeri kalmamış..
:drunk::drunk: