Gidiyorum kokun hala üzerimde Sezen aksu.:)
Printable View
Gidiyorum kokun hala üzerimde Sezen aksu.:)
Suriye'yi kendi ellerimizle dağıttık, İsrail'e yayılması için alan açtık, Pkk'ya devlet kurması için alan açtık, 10 milyon Suriyeliyi ülkemize doldurduk, ekonomimiz altüst oldu. Bunlardan birini başka biri yapsa vatan hainliğinden Taksim'de sallandırırlar, tam tersi adama ilah gibi tapıyorlar. Umarım birgün bu düzen değiştiğinde herşey için çok geç olmaz.
Endeks altına kaçırmaya başladı yavaştan. Bez getirelim...
5500 ü bulması uzun sürer mi acaba
bozkurt nerdesin bas harfi İ artı 5 :)
Öğlen ofise piyasadan arkadaşlar geldi yemek yedik muhabbet ettik ne oldu birden 2025 için suikastler olabilir , esrarengiz ölümler olabilir geldi aklıma , birden son zamanlarda gerek dünyada gerek kendi ülkemizdeki kutuplaşma siyasetinin böyle ekonomik zorlukların yaşandığı zamanlarda kullanılacak kişi veya toplumlar oluyor.En basidinden kendim senelerdir kendi takımımın maçlarına giderim son zamanlardaki siyasetin futbola girmesiyle kutuplaşma fazlalaştı maçlar kavgalar arttı , Dün akşam Bir siyasi parti lideri grup konuşmasında diğer parti liderine cevap verdi , bugun karşı taraftan ağır tehditler var daha bir sürü hikaye bu yüzden kafam çok karışık raydan çıkmış bir dünya geliyor bana göre.
ons altın da güzel bir grafik var patlayacak sanki
Elleriyle hediye etti İsrail e Suriye yi
Bize de toprak kaybettirecek ilerde
Ekonomik çöküntü ahlaki çöküntü sınırların delik deşik olması hepsi planlı yapılan şeyler
Son zamanlarda insanların sürekli mutsuz gergin olacağı haberler çıkarılıyor.. Bu da planın bir parcasi
10 15 yıl önce apo meclise gelecek dese akp
Millet yıkar gecerdi
Şimdi sadece sosyal medaya tepki veriyor
Neden
Millet bıkkın yorgun krizden kafasını kaldıracak hali yok
Nas bu yüzden cikarildi
dedim size kamyonun arkası full fordçu diye :he:
hisseler zerre kımıldamıyor..
reyiz borsacılar yılı ilan etmiş olmasın yannışlıklan.
:drunk:
Goldman ,
11300 2025 pıst 100 fiyatı vermiş bu ne demek adamlar Cevdet bey ve Şimşekle kapılı kapılar ardında yapılan konuşmalarda ikna olamamışlar en azından 3-5 aylık dönemde.Gelelim içeri ortalama 2025 ortasına kadar %40-45 ppf getirisi şimdi bu yabancı raporlarla bu ppf getirisi ile %13 gözüken tezgaha kim gelir :) millet goldman la goy goy yapıyor yav bu adamlara herşey bize anlatılmayacak kadar net anlatılır hikaye sunulur biz komplo teorisi ile yola çıkarız onlar önlerinde bir hikaye ile demekki beklemede kalmak istiyorlar.Bu yüzden ben gassalım vakti saati bekleyecem zamanı geldiğinde yıkayıp gönderecem.:)
sindo kadavra sektörüne hızlı giriş yaptın ... sabırlı olsaydım arsa alırdım beya :he:
bize aksiyon lazım.
Bu goldman teknikte bilmiyor 11600 deseydi bari kocaman tobo hedefi..:oleyo:
Mühendislik böyle bişey işte ..ufak fışkırtmalar görürüsün hisseler yerinde sayar
bak adam altı boş koca binayı nasıl kaldırmış :)
https://i.hizliresim.com/hstkvh7.png
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
1d
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Baas rejiminin devrilmesinin üzerinden geçen 1 ayda Türkiye'deki 52 bin 622 Suriyelinin ülkesine döndüğünü bildirdi - AA
hep bu sel üstadın yüzünden nasıl bir sayım yabdıysa makinanın aklı karıştı hala çözemiyor algoritmasını.
grafiin heryerine :^3 koymuş.
msnde bu öpücük emojisiydi.
ne güzel manitaylan konuşuyordum oradan.. msn nur diye kızımız olacaktı.
skype sattılar . gassal bile ağladı zor yıkadı ölüsünü.
sonradan gırç irc mırç çıktı ama..
manita kimbilir kimlerle..
:drunk::drunk:
:)) benim devrelerde sıkıntı oluşmak uzere Emlak patron.. öyle ne yapsam diye bakıyorum.. sonra ekranı kapatıyorum..5dk sonra mobilden drvam falan bakalım ne bekliyorsa beni artık :))..
render güzel görünüyor.. sn Bahriyeli.. uygulanabilirliği zorda olsa var ..mühendislik te var tabi ama aslolan mimari bence
garaduman şidmi gara gara düşünüyordur..
:drunk:
Eskort bofa 11 numaradan 12 numaraya geçti ortalık orispisi gibi dolaşıyor.:)
bize 16.00 dan sonra hangi numarada kalacağı önemli
kıskançlığın zirvesi.......6-7 defa işlem yaptım.........siiiii......si......do....dooo..... zavallı hem viop bilmez hem kapadın mı diye soruyor.......
bu arad bir yandan da gümüş ons ile uğraşıyorum.........az sonra poz kapatacam.......yarın zirvelere tırmanırsa oradan yüklü bir şort düşünüyorum....kısmetse..........çok şükür........Allah olmayana da versin.....tabi niyet temiz ise........
lübüş bir bok biliyormuş gibi açtığını yazıyorsunda kapadığını niye yazmıyorsun çünkü tikildin doğruysa pozisyonun ha 50-100 puan kazanan tarafta olsan palayı tırtıkladım diye kapattığını yazardın sanal çocuk millet bana tikdir et ne muhatap oluyorsun diyor ben gassalım yakaladım mı yıkar gerekirse pamuğu tıkar kefenlerim .:kahkah: