Bu arada 9 aylik karinda 1 ekim 2017 de dolar 3. 55 mis. 4. Ceyrek de dolar 3.75di sanirim 1.ocak 2018 de. Yaklasok % 10 kur farki var. Son 3 ay kari 8 milyon civari gelebilir. Toplam 31 milyon olur sanki.
Printable View
Bu arada 9 aylik karinda 1 ekim 2017 de dolar 3. 55 mis. 4. Ceyrek de dolar 3.75di sanirim 1.ocak 2018 de. Yaklasok % 10 kur farki var. Son 3 ay kari 8 milyon civari gelebilir. Toplam 31 milyon olur sanki.
Beklemeye devam. En az 6 ay daha elimizde. Biz düştükçe takviye atarız. Şimdi onlar düşünsün. Arkadaşın dediği gibi atılacak mermileri bir anda bitirmeden kısmi alımlara devam. Hea diyelim 15.50 nin de altına geldi. Dünyanın sonu değil ama Albayrak grubun şanını(!) burada ızdırabını çekenlerin yürütmesi boynunun borcu olur. Bu da böyle biline. Herkese iyi hafta sonları.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 yılından beri borsadayım daha zararına mal satmadım yani kol kesmedim karda oturmasınıda bildim zararda beklemesinide ne zaman karı görür o zaman satarım ...gübrf de 2 yıldır zararda bekliyorum dahada beklerim satmam aynı limanda öyle 10. Günün ardından hisse toplanmazsa 13.50 ye gidebilir ordan alsat kağıdı olur orta vade 26 civarı görebilir...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
internet sitesini kontrol ediyorumda gemi trafiği bilgileri sürekli güncelleniyor, mesela 1-3 şubat arası 9 gemi limandan ayrılmış ciddi gemi trafiği var, sabırla bilançoyu bekleyeceğiz artık
Mart ayında temettü dagitilacagina dair beyanı var Albayrak'ın ama bilançosu ne zaman açıklanacak ?
Acaba temettüden dolayı yabancı gelirmi...millet 10 günlük süreyi bekliyor arz fiyatının altında almak gibi niyetleri var....ytd
Bilgi paylaşımları güzel. Madem ortağı olduk, her faaliyetini görmek gözetlemek lazım.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basiretli olmak gerek herkesin hissesine sahip olması gerek zaten hisse sığ elinde olan zararına satmaz ise niye aşağı gitsin açığa satan olursa o düşünsün hisse kiralamayı...ytd