Bu maalda bedelsiz potansiyelimi varki....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu maalda bedelsiz potansiyelimi varki....
Hissede beklenti çok .. otel davası var. Bedelsiz var .yani aslında hisse sağlam. 20 leri gorur diye ümit ediyorum bende
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BAŞKA BİRYERDE OKUDUM.BURAYA KOPYALADIM.
Kasasındaki halizarda bulunan nakdine dün tahsil edilip , şirketin adeti üzere hemen tl ye çevrilen 5 milyon doları da ekleyince yaklaşık 108 milyon tl hazır değeri var şirketin.Sadece bu nakde göre 20 tl ediyor hisse değeri.Bitti mi? Bitmedi.
Seneye bu vakitler yaklaşık 15 milyon tl kar yazacak hiçbir ticar faliyette bulunmadan.Üstelik sanayi şirketi değil ki talebe, siparişe, rekabete göre karlılığı değişsin yada zarar yazsın.
Kanunlar şirkete çalışıyor.Marmaris’teki tesisin kira süresini 49 yıla tamamlasın diye yasa çıktı.Belki kiracı ilave olan 30 seneyi de isteyecek ve 30 milyon dolar verecek.Belki de üs kullanım hakkını devir almak isteyecek.Rakam veremiyorum ama 110 dönüm araziye ceviz bile eksen bi dünya para tutar.
Antalya’daki otelin piyasada ,dört ila on kat arasında , daha fazla bedelle cari olan belediye rayiç bedeli yaklaşık 66 milyon lira.Şu anki hisse değerine göre arazi sıfır lira.
Antalya’daki otelin imarla alakalı mahkemesi bugünlerde bir nihayete erecek inşallah.Aleyhimize karar çıksa da eldeki nakitle tadilat yapılabiliyor.Son iki katın kaçak senin deseler bile yapı kullanım belgesini alır.
Cari açığın kapatılmasında vazgeçilmez olan turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin hisselerini yönlendiren tahta yapıcı! Bu kadar müsbet beklenti varken daha ne kadar baskılabileceksin hisseyi? Tamam hisse kaybettin, geri istiyorsun ama bu fiyattan olmaz.Daha fazla alım yapmıyorsak bil ki sana saygımızdan, elini daha fazla darlatmamak adına.
Yarım metre perdeyle beş metrelik camı kapatamazsınız.Ay ziyası bitti, yakında güneş doğacak.
Evet beklenti var bakalım.hayirlisi ama bu günlerde bu papaz olayı borsayı salliyacak yine ..
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar hos geldiniz
Hoşbulduk ama elimizde kaldı....maalt
O gun daha insafsiz davranabilirdi vakiftaki arkadas aldini verdi bitti. Arkadaslar burada ben ve benim gibi uzuncu arkadaslarin burada olma nedeni: bu hisse cok saglam korkulacak hic birsey yok sakin olun bunu satip alacak degerlenmemis ucuz saglam hisse olmadigindan ben sahsen rusya ucak krizinden beri buradayim ve kafam rahat tabi kararlar sizin ii aksamlar
Yarın dolardan dolayı bist çökmez inşallah o zaman hisse kendini belli eder...ytd