İnşallah diyelim Ayrıca yarın cuma hatırlatmak istedim mübarek bir gün dediğiniz yarın neden olmasın yatırım tavsiyesi değildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İnşallah diyelim Ayrıca yarın cuma hatırlatmak istedim mübarek bir gün dediğiniz yarın neden olmasın yatırım tavsiyesi değildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu hareketler gunlukculerin ekmeğine sadece yağ sürer. Yeni kısa vadecilere gel gel, orta ve uzun gazetecilere ise fırsattır.
Saygılar.
Ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK ve yapı kredi 22 biner lotla alım yapmış para girişi 921.844 tl özellikle AK yatırım uzun süre sonra sahne aldı,bakalım yarın birgün bir şov yaparmı[emoji848](hadi inşallah diyelim) 100 lü rakamları hangi babayiğit gösterecek bakalım...
YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
Son 3 aydır en fazla artan hissem Otokar oldu. Bilseymişim daha çok alırmışım. :) Keşke 62 TL'de iken toplu param olsaydı, başka bir hisse yüzünden ciddi fırsat kaçırdım, artık bir dahaki sefere kısmetse.
Endeks daha 90-91 K sınırını geçemedi, piyasa toparlanıp endekste yeni ralli olduğunda Otokar'ın da eski tarihi zirvelerini geçeceğini düşünüyorum. Böyle devam ederse endeks toparlanana kadar zaten iyi bir noktaya gelmiş olacak gibi görünüyor. Tüm ortaklara bol kazançlar dilerim. YTD
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +190, ortalama tahmin ise +200 puan oldu.
Foreks'in 48 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +582 puan olurken, en düşük beklenti -223 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 48 analistin 43'ü pozitif, 5'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +190
Ortalama : +200
Maksimum : +582
Minimum : -223
Katılımcı: 48[(+)43(-)5]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(11/01/2019 - 09:23:27)
Vay be 1 yıldan sonra maliyete geldi 61 den 97 ye . Şimdi ne yapacağız . Satsak 150 olur satmasak zarar mı kar mı olacak . Offf of
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanış 97-98 arası günün en yükseğinden kapasa(İnşallah)ne güzel olur...(Bıst korkutuyor yoksa otkar rayına girdi son günlerde...)