-
Sabırdan başka bir şey elimizden gelmez.şu 3 milyon lotu bekliyorlar.biter bitmez tekrar 8.50 üzerine çok kısa sürede gider.ben 10 yıldır bu hissedeyim. Her ay üstüne azar azar koyarım.bu fiyatlardan yine aldım. Şirket batmış diye böyle şeyler yazmayın.yılda 200 milyon kazanan şirket batık olurmu.batıksa satar çıkarsın. Ytd.
-
3 milyon lottan ne kadar kaldi bu bildirim kap a yapılmak zorunda mı bittiğinde
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
yahu grafikte kanall desteği veya direnci adamlar için dertmi sabah serbest atış yapar oraya olur biter.
Ciddi ciddi kime verdiyseler bu satışı ölme eşeğim ölme
özel emirle de almıyorlar bizde yedik.
-
Ne kadar satılıp kaldığı meçhul ama satılanları belli bir oranın üstünde hisseye sahip ortak aldıysa bildirim yapmak zorunda piyasaya dağıtıldı ise ve bu oran açıklama yapma zorunlulu altında ise yapılmıyor diye biliyorum
-
Bu haftaya kadar düşük hacimli seyrederken bu hafta hacim artışı ve fiyat sibitlenmiş gibi 7.45 7.65 arası gitti geldi ben ky nin bunun hepsini karşılyacak olmadığını ve satmadığını düşünüyor ve kısa vadede kokusunun çıkacağı algısı var bende saygılarımla herkesin gönlünce olsun herşey.
-
Bu işlem(3000) milyon lot özel emirle halledilmesi gerekli yada tahtadan ver al olması gerekli ...yoksa bu malı piyasa alacak olduğunu düşünmüyorum...kokusu çıkar.
-
[QUOTE=işçi74;3047042]yarın birazda ben tırtıklıyım bakalım ağayı,,
bir tuş uzagımdasın:he:[/QUOTE
malı kaptumuş,şimdide debeelenip duru anladıgım,istikrarlı ğidişe devaö ediyor,şerefli hisse..
-
bendede ne ayak var be kardeşim gerçekten inandım artık
hangi tahtaya girsem ya hakim ortak malları satıp kaçıyor
yada olmadık yerden mal çıkıyor
yere göğe sığdıramadıkları nuh çimento nun 3 milyon lot malı paket alacak adam çıkmamış ya
eyvah eyvah demeden edemiyorum
ha toplu almışsın ha tahtadan
heralde şu şekilde düşünüyorum vereek olan kurum föşş diye basarmı
yazarsan basabilir mal yazmasan nasıl bassın adamlar.
hayırlısı.