Satıcı
Gedik 180000
Global 102000
Halk 16000
Alıcı
Ak 148000
İlş 56000
Yatırım 27000
Ziraat 21000
Garanti 17000
şeker 10000
birşey ifade ediyormu düşünceniz nedir sayın noreply
Printable View
Belki blok satış/alış görseydik birşey ifade edecekti.
Piyasa almaya devam ediyor, almaya da devam etmeli bence.
Endeks tepede, hisse dipteyken, yıl sonu bilançosunda defter değerlerinde iyileşme muhtemel iken
birileri satıyorsa, bir yerden sonra beni ilgilendirmiyor, kendi hesaplarıdır derim.
1,73 ler geçilmeden üstünde kapanışlar yapmadan bu hisseye giren arkadaşlar.( ÜZERİNDE BEKLE ALTI STOP )
HAYAL DÜNYASINDA YAŞAYANLARIN DURUMUNA DÜŞER.:yes:
0,15 CENT DOLAR BAZI DA VARRRRRRRRRRRRRR
0,77 DİYEN BUNU HEP KAFASINA YAZMIŞ BURAYADA YAZIYOR.:yes:
BEN BU ŞERBETTEN İÇTİM..............:vk:
BU RAYA EN ÇOK YAZI YAZAN 0,77777777777777 Cİİİİ ANLAŞILAN AKLI BURDA DA SİPALİLER BAŞKA HİSSEDE YANLIŞMI
1,73 altıııııııııııııııııııııı 077 ciyi her zaman doğrular kinayede olsa 0,15 cent unutmamak lazımmmmmmmmmmmmm
sayın dudu 1,73 dün defalarca yazdım 10 ayı yedirmiş bu civarda iş speğiiiiiiiiiiiiiii bedava taşeron yaptı bizleri.
1,57 yılbaşı fiyatı 1,60 ----1,63 şimdiki fiyatttttttttttttttt devamlı algıyla oynadı süper tekniğiyle takas oyunlarıyla ne diyelim tez zamanda iyi haberler gelirde vatandaşda nasiplenir. Ytd
Aslında fiyat 4 tl değil 4x4 de 2 vakit ne zaman bir türlü gelmiyor.
Hisse şemsiye açarsa grafikte 2,10 usd diyor .
2 vakte kadar usd 2 ye katlarsa 7 tl oda 2,10x7,.. Desek 4x4 de eşit olur. 4 değilde 16 tl ymişşşşşşşşşşşşşşşş
dip notmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hesap bu da ( horoz ölür gözü çöplükte kalır) atasözüne benzemiş bu 2 vakitttttttttt
ocak ortası hisseye ful giriş yapmıştım o zamanda bu nakaratlar hep aynıydı ( 0,77 2 vakit) ytd
Iş speği mi desem iş deki ( kan emici sivri ) sineklermi desem ayda bir yabancıya al sat hacimle hisse devri
sonra uyutma arkasından başka aracı kurumlardaki blok hisselerden sattırıp globala toplatmak.
Yutturduda yutturdu uyttuda uyuttu kıpırdayan olursa da gün içi basamaklara alış ve satışları doldur koy takozu kilitle hisseyi deyip milletinde canını yaktı. Oyuncu bile yanaşamadı hisseye yemem yedirmem hikayesi
düzenbaza bak birde piyasa yapıyormuşşşşşşşşşşşşşşşşş
Takozculuk meslek olmuş hokus pokusa ne gerek var.
Güç sende hipnoz kolayyyyyyyyyyyyyyyy hadi bizleri uyuttunuzdaaaaaaaaaaaaa
feryat etti burdaki yazan yatırımcı arkadaşlar lakin yönetim için ky nekiiiiiiiiiiiiii
hala hiç bir değişiklik yok birde hisse ggggg ggggg üne geriye bu nasıl işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş